Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

20. Feb 2012, 19:45

trumpas bet iki asaru 😃

20. Feb 2012, 19:34

Aleks, laikykis, tikrai bjauru kai pastoviai maudzia..

20. Feb 2012, 19:34

‎- Brangusis, ką man pasiimti prie jūros, kad visi tiesiog išsižiotų mane pamatę???
- Rogutes bl... 😃 😃 😃

20. Feb 2012, 18:51

lb jau grazios jusu nuotraukos👍 tikrai,tikrai-saldumynai lb greitai nuima stresa ir bloga nuotaika😉 uzkniso man tas skausmas,ketwirtadieni eisiu siules isimti ir tegul man ten burnoj apziuri,kodel man taip ilgai skauda😕😕😕

20. Feb 2012, 18:47

tai ko dabar Asta masiniukas streikuoja? nei salciu nieko, gal nuo dregmes kas nors? o pas mus uzgavenes buvo sestadieni, nu renginiai visokie, o vakar tai isvis nustebau, vakare kazkas i duris skambina, atidarau o ten trys panikes - mes zydukai lietuvos 😃 isvis ne i tema taip 😃 tai gerai kad vyras buvo parsivezes saldainiu, nu buvo isidejes, nesuvalge, tai parsiveze, tai tuos padaviau, nes nieko kito neturejau, net nepasiruosusi 😀

20. Feb 2012, 18:05

Niu fainuoliai visi vaikiukai😉Rokas su seneliu irgi seni besmegeni pastate,mes dabar tik nesenai gryzom namo,tik pas tevukus mano masina neuzsivede,tai tetis parveze,o ta palikau ten,ryt 14 val norejau vaziuot i uzgavienes nzn dabar kaip bus...

20. Feb 2012, 16:16

atsidariau juodo sokolado plytele 😃 mazu sirdele atleis 😃

20. Feb 2012, 16:08

as irgi taip masciau, kuom nors uzsiimt, turiu pradejusi nert dar viena kepurike, ale rankos nekyla juodai.. visai nieko nenoriu.. as zinau, pora valandu ir praeis, nu blogiausiu atveju iki rytojaus, ryt jau kitas zmogus busiu.. ai reik eit per fb pokeriuka palost 😃 gal po sito reiso pabus bent pora dienu namie, nors sake gali but kad vel sekancia diena isvaziuos, nu dbr turi labai derintis prie kitu kas apmokina. Gal ir gerai is dalies, greiciau apsimokins, greiciau isvaziuos vienas, nes dbr galima sakyt beveik nieko negauna uz tuos vaziavimus, ka gauna tai beveik viska is pravalgo 😃

20. Feb 2012, 16:03

nu tai pasiseke nupirkti, nes as esu pirkusi kazkaip ziema braskes, tai kvapo jokio, o skonis kaip agurko 😃 Laura, del lovos tai biski ne taip perskaiciau 😃 akim staigiai permeciau, dbr antrakart paziejau, tai ale rimtai pas jumis 😃

20. Feb 2012, 16:03

nieko inetum, zusiimk kuom nors, kad maziau galvotum 😉

20. Feb 2012, 15:48

nu va, islydejau vyra.. sikart kazkaip sunkiau bliamba, nei praeita syki.. sirdele kazko spaudzia.. matyt del to kad mazai pabuvo.. nu nieko, kaip nors 😀

20. Feb 2012, 15:46

mes pries tai viena i stadiona nuejusios nulipdem, sakau reik eit fotiko, tai parejom namo ir kieme dar viena nulipdem 😀 cia ne pas senelius lovos o pas mus lovoj 😃 vyro prasiau, kad nupirktu tamsiu vynuogiu, tai jis ale nerado ir nupirko braskiu. nustebau, nes ir kvapas braskes buvo ir skonis 😃 o vakar pas uosvius pirktini torta valgem ir ant virsaus braskiu buvo prideta, tai ne kvapo ir rugscios kazkokios

20. Feb 2012, 15:31

beje, pauliukas fainuoliukas,o apie Ievutes grozi isvis tyliu 😀 ale gerai pas senelius uzmiega 😃 patinka man toks vaikiskas uzmigimas "belenkaip" 😃 ir besmegenis liuksiskas 😉 o tortas grazumo! o braskes pirktines ane? a bent skoni koki turejo? 😃

20. Feb 2012, 15:30

mes irgi besmegenius snd lipdem 😃 gerai sniegas limpa, tai super 😀 kadangi vyras su masina islekes buvo, mum teko nuvaziuot su autiku i poliklinika, o po visko pasukau vyrui, sako uz kokiu 20 min busiu, ai galvoju kol su autiku grysim, tai geriau vyro palauksim, nu tai kol lauke irgi pasivaikstinejom 😃 viena besmegeni nulipdem, tai milda sakia dar! dar! 😃 nu tai pakeliui ir prilipdem tokiu nediduku 😀 seip fainas oras snd, nesalta taip 😀 vyras nusnaude posma, dbr jau ruosias isvaziuot, o pupos nenulauziu.. nu gal vakare anksciau nulus, leis nusivylusias paziet ramiai 😃

20. Feb 2012, 15:15

jooo kai reik namo pareit tai vaje vaje 😀 kokie skandalai 😃

20. Feb 2012, 15:13

oi maniske tai kai nenori eiti namo, tai vayt nenuvarysi 😉

20. Feb 2012, 14:57

uo Pauliukas ant rogikiu 👍

20. Feb 2012, 14:18

na uzteks manau 😃

20. Feb 2012, 14:18

su siandieniniu kuriniu 😃

20. Feb 2012, 14:17

pas senelius dave zuvytems niamas niamas 😃

20. Feb 2012, 14:16

traukia barniui baubus 😃

20. Feb 2012, 14:16

va kokia precioske po pietu miego 😀

20. Feb 2012, 14:15

Valentino dienos maskarpones tortas 😀 kita kart daryciau is dvieju biskvitu 😀

20. Feb 2012, 14:14

kazkada keptas obuoliu pyragas, bet esu valgius ir skanesniu 😀

20. Feb 2012, 14:14

cia tai vaikas uzmiega pas tevus lovoj 😃

20. Feb 2012, 13:52

o mes lauke su maze pasibuvom truputi, seni besmegini nulipdem, mazu sakau greiciau sloga dings 😀 tik kazi kaip cia tom balso stygom, jauciu nelabai gerai... ech.. snd i akyte vaistuku nelasinau, nes vienai be sansu.. vos su vyru kartu su lasinam. vakare kai grys reiks sulasint. kokie faini tavo dickiai Rasvyda, nu Ugnyte sypsenele 🌷 as tuoj permesiu foto ir idesiu.. bo jau senai nepermetus is fotiko 😀

20. Feb 2012, 13:44

Labas mamukai 😀 oij Laurut, kaip fainiai pasibuvot 😀mano vyras tai 3D akinukus 3 parveze, sake uz dyka vpkietijoj dalijo, tai biski paziejom vakar per kompa, parsisiuntes turejo 3D filma, tai lb gerai ziurisi, tik vat nebuvo kada paziet, nu gal kita syki kai grys.. 😀 Rasvyda, fainuoliai tavo dickiukai 😀 mes nuo ryto pridavem krauja, slapima, ale ot saunuole pupa, nei vienos asareles nebuvo 😀 matesi kad skaudejo, bet iskentejo 😀

20. Feb 2012, 11:16

as jauciu kad mano maže kirpykloj neisbutu nei minutes😃 oj man ir sitie namai jau igriso😕 o dar tas skausmas is po danties rawimo,o dar kwapas😕 na toks kwapas nemalonus burnoj,mama sako kad tai normalu juk gyja ten wiskas.ech 😕

20. Feb 2012, 10:29

kazi kaip atrodo tas apzeltukas garbanotas 😀 galetum foto imest 😉

20. Feb 2012, 10:19

Labas rytas😉mes katik papusryciavom,nzn jauciu leksim iki mano tevuku,jau namai pakyrejo juodai,reik Roka i kirpykla sia savaite usrasyt,jau toks apzeltukas garbanotas😃 Ir as vakar apie Egle pagalvojau,kaip jai tas darbas😀