Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

07. Feb 2014, 17:39

pries man ieinan isejo moteris tokia blondine permanentiniais antakiais, bet tokiais akivazidziais ir tokia nepatenkinta... tai nzn gal kazkas netiko jai...

07. Feb 2014, 17:23

as ten ejau ir budavo visada ta pati kirpeja, o dbr pasirodo, kad anos nebebuvo ir pribridau... gerai kai randi kirpeja ir eini pastoviai o kai nerandi kuri tau tiktu taip ir blaskais... tai va ir vel gryztu nusiminus... nzn dar kaip kas bus... bet paneliu sarasas tai nzn na koks 15 i ta vieta... tai ne neisivaizduoju kaip bus. cia kalbejau dar tik su vadybininke, jei pateksiu i kita etapa tada jau su sefais susitiksiu , tada is kazkiek merginu dar jie rinksis ir galutiniam variante liks kazkuri. dbr sake 2savaiciu begy pranes ar patekau ar ne... ir pirmad dar atsius uzduotele padaryt su excel programa... na zodziu.. nors perspektyvu ten yra nemazai, seminarai visa kita, ir pareigu kilime ir darbo grafikas man butu super... bet... kazkaip nusiminus gryzau. na ziuresiu kaip kas toliau. po pokalbio praejo gal valanda ir paskambino is body shop 😀 taip pat pakviete i pokalbi pirmadieni. na nera ko noret, kad per 3sav darba susirasciau, bet anos vietos lb norejau.. aisku dar neaisku gal neatmes gal pateksiu i kita etapa... ai ne nzn ☹

07. Feb 2014, 14:28

Jo, as i divali 😀 o kol mokykloj mokiausi eidavau i kirpykla Prie Saules 😀 kazkaip nesilankau as tokiose "prie vietos" 😀 ir ant staigiu neinu, uzsirasau, kad butu mano eile, o ne nubegu, ir "gal galit apkirpt dabar?" 😃 nors plauku spalvas keiciu daznai, ir nebijau eksperimentuot su plaukais, visgi kirpykla ir kirpeja pas mane pastovi 😀 Laura, gerai kad pati susitvarkei, bet is esmes taip neturetu buti.. daugiau i ta vieta nei kojos nekelk 😃

07. Feb 2014, 12:43

tu i Divali eini Ineta? as cia prie saves netoli buvau, bet daugiau neisiu... jei reik kirpejai rodyt kur nelygu, o parejus namo persukuot grifke ir dar pamatyt broku, nervuoja... ai nu svarbu pati pasitvarkiau bus gerai 😃

07. Feb 2014, 12:21

Kur tu cia taip buvai, kad reikia is kirpyklos parejus dar paciai kirptis.. as daug metu kirpausi pas viena, paskui jinai isejo, tai perejau pas kita toj pacioj kirpykloj, tai va jau keli metai pas ja vaikstau 😀 ten nera labai pigu, uz kirpima moku 35-40Lt, bet kas menesi juk ir nevaikstau, praktiskai karta i metus 😃 tai nesijaucia visai 😀 grifkutes kirpimas berods 15Lt 😀 bet kiek esu ten grifke kirpusi, tai nera teke parejus dar nusikirpt 😃 esu kazkada ejus kazkur kitur, ten vietu nebuvo, grifke i akis lindo, tai i kazkokia nuvariau, uz 5lt pakirpo, bet taip tiesiai, nei paplonino.. ai zodziu, nerizikuoju 😀

07. Feb 2014, 11:48

bliamba kur rast gera kirpeja, bet ne branginyke 😀 vel grifke kai nukirpo, pati gryzus dar dasikirpau.. nu blyn...

07. Feb 2014, 10:36

Labas rytas 😀 as irgi kita savaite jauciu varysiu i kirpykla, nors galai nesenai kirpti, bet nusibodo taip nebegaliu.. noriu kazko mandriau 😃 lai prakarpo ar ka.. va vieni vargsta su plonais plaukais, o as mielai puse savu atiduociau, stori, ju daug ir dar puciasi.. vnz.. milda i darziuka isleidu ir leku, ka nors su kirpeja gal sugalvosim 😀 as ta vergove pradejau ziet, gal koki 20min praziejau, ir kazkur reikejo isvaryt, ir niekaip nebedabaigiu 😀

07. Feb 2014, 10:35

ne sima o visa 😃

07. Feb 2014, 10:33

12 vergoves metu Rasvyda 😀 vakar ziurejau Hercogiene 😀 kazkada buvau per tv macius, bet ne nuo pradziu. tai vakar sima perziurejau. man patiko 😀

07. Feb 2014, 09:15

Laba ryta 😉 Rasvyduk Ievutes menesiadienis ryt ne snd 😃 bet aciu 😃 einu i kirpykla reik siurenus ciut patrumpint 😃 jau ilga kasa uzsiaugins, bet, kad plona kaip sliekas 😃

06. Feb 2014, 21:26

Tai kad siauliuos jau snd +1 buvo.. tuoj viskas nutirps.. smagu Laura kad pasivezinot rogutem 😀 as buvau iki gydytojos nulekus, pazyma pasiemem, paskui atvare kuma su kuminu, pasibuvo, nesenai teisvaziavo 😀 kuma sekmadieni jau i amerika isskrenda..

06. Feb 2014, 18:32

o as vakar prisizadejau vaikui, kad snd ateisiu anksciau is darzelio pasiimt ir su rogem 😀 tai patampiau vaika ir nuo kalniuku ciuoze.. o kad laiminga buvo, akys zibejo kiek 😀 parlekem, blynu prisikepem priritinom 😀 jauciuos pasitaskius kazkokia. eisiu paskaitysiu knyga 😀 ana kart taip ir nepavyko, o vakar vyras i marijampole tablete buvo issivezes vel nepaskaiciau....

06. Feb 2014, 13:17

Daugiau nevaziuosim i akropoli, vaziuosim i oza.. nesa nelaimes tas akropolia, tada gedos priaidariau, kai milda tuolete apie alu kalbet pradejo, kai panos sako kaimas i miesta atvaziavo 😃 drb vel kaip ne mano vaikas.. gyvenime taip nera buve..sakiau jei dar bent karta taip lakstys pardes, tai niekada nebesivesiu, isku tada pazadu kruva kad tikrai taip nedarys 😃 nu nu, iki sekancio karto 😃

06. Feb 2014, 13:14

Laura, bet jinai ne is piktumo! Jinai juokias, vartaliojas, linksminas, vos ne breika ant zemes soka 😃 tokiu fyntu kad ten krioktu padribus ant zemea tai nebuvo, bet va tokia isitasuskiusi, vakar paaikalbejom, tai lyg ir suprato, sake dugiau taip nedarys, sakau ar tu matei princeses kad ant zemes vartaliotusi, sakau jos bijo koja i bala ikist kad neissiteptu, zmones su batais pritria, o tu su suknele viska valai.. tik va tik kai isejom, nu kai pasiklydusi buvo, tai kai pradejau moralizuot jai, tada pasisuko ir aisku jau is piktumo liezuvi parode, nu kai palikau verkiancia 😃 o daugiau jinai pikta nebuvo,uztai pikta buvo man, del tokio jos elgesio, nu grynai kaip nuo grandines nutrukusi.. o galvojau kad zys palei ausi kadavargau vaiksciot ar panasiai, kaip visad 😃

06. Feb 2014, 12:54

Sveikos mamytes 😉 Nu Ineta tikrai tau cia reikalu 😃 mano megeja pasiduot prekybcentri, bet krist ant zemes nera dar kritus 😀 tfutfutfu 😃 prisisnekesiu 😃 as nuelkiau dazu plauku nusipirkau, po to pas drauge nudaze man, tada i kirpykla uzsukau ryt nuo ryto apsikirpt nuleksiu, nes per grifke kelio nebematau 😃 ir galiukai nebegrazus reik pakirpt 😀 vyras masina pardave, tai reiks biski skolas atiduot, uz buta 3men nesumoketa.. ir vel sedesim be pinigo. bent plaukus nusidaziau 😃

06. Feb 2014, 10:57

Tai jau vel neissitenkat su vyru Rasvyda?..

06. Feb 2014, 09:22

Labas rytas 😀 nevedu dar sia savaite mikdos, tike to, snd issimiegot reikejo, o ryt ka cia bevesi, nuleksiu iki poliklinikos, gal parasys pazyma uz tas tris dienikes 😀 Aurelytei buckis 😀

06. Feb 2014, 09:15

la rytas
aciu uz bucki😀
jau nuprikau acic tepala nupo herpeso,patepiau iskart gal greiciau pageres.nes atrodau nelabai graziai 😕 o jai reiketu kur i dirba kur zmones pastoviai i tave ziuri,vaje siaubas butu

05. Feb 2014, 20:45

Nenukrito zinok, toka pyktis sueme, nuejo salia batukus padet ir nusigrybavo tiek kad neberanda kabinu.. nu zodziu su nuotykiais 😃 ai tiesa, o ciliake kol laukem pietu, matem kaip ant ledo treniravosi Meruno zmona Erika ir ta sokeja Katerina Voropaj 😀 nekazka dar teismoke 😀 o ta Erika nera tokia stora kaip kad per tv, nu aisku su lasinukais, bet nera tokia stora karve kaip kad isivaizdavau 😃 is pradziu ju nepazinau, tik paakui vardus ant aprangu pamaciau, tai aupratau kame kas 😀

05. Feb 2014, 19:36

Man Acic nuo herpeso padeda lb 😀 bet daznai daug kartu per diena tepu 😀 neisplinta ir padeda sumazinti 😀 o man kokie fyntai su milda akropoly.. nu dar taip nera buve, cia bus neismiegojimo ir narkozes poveikia.. tikiuosi.. 😃 krc laksto, duodas, ratais, liezuvi man kaisioja, persirengimo kabinose vartaliojas ant grindu, tai islenda tai ilenda, nei normaliai pasmatuot ka, dar geriau tai iejom i zara, praejom moteriskus, pasiemiau ka matuotis ir sakau einam i vaiku skyriu paziet, paemiau kelnikes, dar ten. Sakau einam pasimatuosi, ta uz kazkokiu lakiniu bateliu, kur kainuoja 90Lt! Nu sakau pamatupsim, nors aisku nei minties pirkt, pasimatavo, sakau kur tu per sniega su tokiais, sako as po namus, sakau as po namus tau tokiu brangiu nepirksiu, sako nesu tada padesiu atgal, o salia buvo lentyna, as matuojuos kelnes, jau pasimatavau, o ta nepareina, staigiai savo rubus rengtis ir girdziu jau per garsiakalbi sneka, Mildute savo mamos laukia prie moteru kasu 😃 pz sfaigiaj is tos kabinos, o ta su sypsena vaiksto su pardaveja jiesko mamos 😃 nei kokiu asaru nieko 😃 nu krc sunervino, isejom is pardes vel ana oziuotis, ir gerai sakau, pasilik, kokia teta gal tave pasims, ir einu i prieki, uzsukau uz kampo ir ziuriu per tarpa, jau kazkokia moterike kalbina, o ta skundzias mane mama paliko 😃 islendu is uz kampo, kad atleke tada jau gera.. nu bet nera buve tokiu sposu, visalaik eina greta, jokiu lakstymu, jei nueina, tai vistiek taip kad viena kita matytumem.. aisku zyzalioja kad paimk ant ranku, jai jau kojos pavargo. Bet nesivartaliodavo koridoriuose.. vnz su fyntais 😃

05. Feb 2014, 17:30

👋 mamukai 😀 lb faina girdet kad Mildai viskas gerai,saunuoles mergaites..man iseigine tai ilsiuosi.herpesas atsiranda aplink nosi😕 kaip cia padaryt kad jis daugiau nesupuliuotu.nes baisu juk bus.

05. Feb 2014, 11:28

Saunuole Mildute 😀 na tikiuos pavyks man 😀 kazi kaip tas pokalbis 😀

05. Feb 2014, 10:47

Laikysim kumscius uz tave Laura!! Kad tik pasisektu! Spygas bent as laikau kai bijau kad kas nratsitiktu, tada spygas, o kai noriu kad kas nutiktu, tada kumscius. Katik pabudo pupa, zvali, pasakoja kaip pute, ir dar gavo baliona toki zalia, nu ten kai kauke kvepavo toks buvo, tai panaudota dave mums 😀))

05. Feb 2014, 10:40

tikiuos nebus pokalbis kaip bitej 😃

05. Feb 2014, 10:38

na ka mamukai paskambino is tos Erdesos 😀 pakviete penktad i pokalbi 😀 ziuresiu kaip kas 😀 ka cia reik laikyt, ciurikus? 😃

05. Feb 2014, 10:22

tikrai smagu girdet, kad viskas gerai 😀 ai geriau anksciau nulekt nei bigom, veluojant 😉 be stresu ramiai 😀 issimiegos mergina ir fsia, kad cia butu paskutine operacija linkim 😉

05. Feb 2014, 10:06

Vuo, ir klaunai buvo 😀 milda pramiegos visa smaguma.. 😃 ai o kai atvaziavom ten vienas gydytojas patikrino, tada jau sako galit eit i skyriu, milda klausia mama kur cia mes dabar einam, sakau i savo palata, sako o ten lovu bus? Sakau taip, bus tavo lova, sako o mes ten ilgai busim, ne, sakau, snd ir isvaziuosim, vos vaikas ne i asaras, sako mama nu prasau, bukim ilgai ilgai 😃 jauciu su asarom isvaziuot reiks 😃 o kai iejom i palata labai nustebo, kad 4 lovos, 4 vaikams, sako mama o tai kur tavo lova?!! 😃

05. Feb 2014, 10:03

Labukas 😀 oij vakar aisku atsigulus nuo 8 bene uzmigsi nuo 9.. puse 10 isjunginejom viska, milda per 10 min nuluzo, o as varciaus varciau, milijonas reikalu galvoje, bet numigom, tik vot apsiskaiciavau, kai su vyru vaziuojam tai jam dusyk stot parukyt reikia, dar butinai kavos i degaline, o snd niekur nestojau, mynem tik pirmyn tai 6.10 jau buvo vietoj 😃 nors ant galo jau autostrada kur 110 galima, as vos ant 90 vilkaus, nes jau maciau kad belenkiek laiko liks.. bet nuvaziavom gerai, kelias sausutis, be baimes galima spaust 😀 o masinu vos viena kita, nu kur cia kas vazines 4 ryte 😃 tai va, katik paveze man jau milda, miega zuika dbr.. bet vnz atvaziavom tai patenkinta, ale viskas pertvarkyta, zaidimu kambarys perkeltas salia palatos, tai lb patogu, ir nebe operacinej daro procedura, o cia salia kabinete, tai pati nunesiau, su sypsena milda, uzdejo kauke, tai vaikas tiek stenges kvepuot, mat liepe balionus pusti 😃 ir ziuriu muistytis pradejo, tada jau ir isejau 😀 be stresu, viskas kol kas gerai 😀 kai pabus gal "pachmelna" bus 😀

05. Feb 2014, 09:42

sveikos 😉 kaip miegojot? as taigi vakar uzsimaniau kumpio, tai vajee visa nakti troskino 😃 snd nuo ryto galva sunku, priritinau ant nakties negerumu...

04. Feb 2014, 20:49

nepamenu kokios markes automobiliu, bet rode per tv tikrai 😀 neisigalvoju juk 😃 klaipedoj cia 😀 na nesvarbu 😀 jo Ineta, antra dali varau 😃 prie tavo nebeprieinu 😀 atleksi pasiimt kiausiniu paduosiu jauciu 😀 ai per prievarta skaityt kazkaip berysio 😀 geriau ka nors kitka paveikt 😀 tikekimes jau vis mazes ir mazes Ineta 😉 ir nebereikes daugiau Mildutei operaciju 😉 taip niekaip nenueinu atsigult 😃 o jau senai zadu 😃 tai tas tai anas, tai kose isviriau, tai indai kriauklei keli uzkliuvo, po to atsiminiau, kad skalbenke issiskalbe 😃 nu zodziu 😃

1 ... 31 32 33 34 35 36 37 ... 1126