Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

10. Feb 2014, 17:43

Ale kazko i vakara gula nosike.. nebusiu tik persalusi.. nu tikiuosi ryt nepasileis nosis, juk i kirpykla uzsirasiau..

10. Feb 2014, 15:57

Uzsuko pas mane po pokalbio, tai kad prisipliurpem, nesenai tik isejo 😀 taip ramu, nereikia gainiot vaiku, nors penktadieni kai pas Laura buvom, tai irgi panos zaides, mazai mus tekybino 😀

10. Feb 2014, 11:00

Labukas 😀 wohooo laisve 😃 namuose tylu! 😃 jau senai to nebuvo 😀 o mildai kiek dziaugsmo 😀

10. Feb 2014, 09:50

jau kavyte isgerta, ruosiuos eit i pokalbi del darbo 😀

10. Feb 2014, 08:20

labas rytas 😉

09. Feb 2014, 20:17

Kitasyk nei nesitartum kad ten kazkokios ypatingos, bet buna parasyta smart ir nupiesta telefonas, plancete 😀

09. Feb 2014, 20:14

Nu va kaip fainiai Ievutei, dar paveluotos dovanos 😀 as tai senai, jau, ziemai tik prasidejus nusipirkau, dar dovanu pripirkai kas neturejo 😃 nu jos ten paprastos medziagines pirstines, tik smilius ir nykstys yra kitokia medziagyte, nu atrodo tokia pat medziaga, bet spalva juoda, tai viskas valdosi 😀 ten gal koks magnetinis siulas nezinau, bet realiai atrodo kaip normalios paprastos medziagines pirstines 😀

09. Feb 2014, 19:50

As pirma kart girdziu apie smart pirstines 😃 ziuresim kaip cia kas, reiks paziuret visu pirma kada baigias mano sutartis 😀 jo buvau isemus batarke... vyras parsiveze Ievuka, visa patenkinta. Is kriksto tevu gavo dovanu su praejusiu gimtadieniu dzinsus ir suknike kaip oas Mildute kur oer savi gimtadieni buvo 😀 dar saldainiu 😀

09. Feb 2014, 19:12

O buvai batareike isemus kai isjungi?

09. Feb 2014, 19:11

As turiu pirstines nusipirkusi smart, tai bedu nematau, ir sms lauke parasau 😀 jos gi nebrangios 10-20lt, o pilna visose rubu pardese 😀 vyrui leistu, mano mama irgi ant minimumo, o turi 3 numerius pasiemusi, vyrui irgi mano minimumas ant popieriaus, o tas turi du numerius paemes, juk dar ir plancete 😀 bet del visa ko tu pirmiausia ant saves pamegink, kas kad neturi darbo, juk tu tik sutarti pratest nori, o ne naujas zmogus, turi sioki toki jau uzsitarnavusi pasitikejima, jei normaliaj visad moki 😀 neturi skolu 😀 manau tikrai duos ir tau paciai 😀

09. Feb 2014, 18:02

tai as nzn gal man dar ir leidzia paskambint bet as niekam negaliu, meta lentele ir fsio...

09. Feb 2014, 18:01

pas vyra minimuma raso, o jis sau yra pasiemes, tai nzn kaip butu... ar leistu jam ir dar man paimt.... durniuot pradejo kai pasiemiauas ji po kokio pusmecio ar metu nu ir vis kuo tolin tuo daugiau, nes baigias sutartis 😃 ai ziuresiuos, bet dbr rimciau pasidomesiu.. lb didelio nenoriu, bet visai fufliuko irgi, dar norec kad butu 2 mygtukai atsiliept ir padet rageli, nes ziema prie -20 kai reik atsiliept o su pirstine nereaguoja tai atrodo ranka nukris 😃 ir siaip man patogiau 😀 na reiks pasidomet 😀

09. Feb 2014, 17:49

Beje mano tas pakaitinis, nu kur pildyk idetas tik su vyru kur kalbam, irgi durniuoja, tai issiuncia zinute tai ne, pastoviai ale intikas nuskaiciuoja po koki lita i savaite, kur net nera jokiu intiku pajungta, juolab kad au paprastu intiku neisieina su anuo, mat ten tas jau blachberry turi buti sutartis speciali, tai nieko nesuprantu.. sakiau reika koki paprasta uz 100lt su knopkem nusipirkt 😃 arba sutarti darytis is neterminuotos i terminuota gal ir uz lita kas koku duos 😃 juk vistiek abonentu naudosiuos 😀

09. Feb 2014, 17:46

Per mano telefa viskas eina, as ir torentus i telefa ar i plancete siunciuos 😃 ir knygas juk ne per pasta, o tiesiai is puslapiu siunciuosi arba torentu 😀 kai kompo neturiu tai viska susirandu kaip per situos daryt 😃 Laura, del telefo nekas, ziek ka neuzlinktu viena diena visai.. o vyras negali paimti pvz tau sutarties?

09. Feb 2014, 17:08

nu va Rasvyduk, teks keist telefa kad knygas paskaityt 😃 as nzn kazi per mano ptelefa ir ar eitu 😃 snd is vis mano telefas su manim nebesutinka kontaktuot... buvo buvo, pats issijunge eilini kart, pats isijunge iki pin kodo, bet sikart suvedziau pin koda bet negaliu niekam priskambint, spaudziu zalia rageli ir man meta, kad ivyko klaida kazkas tokiu... nu zodziu, darbo neturiu, nzn kiek dar sutartis galioja, telefo pasiimt negaliu 😃 busiu berysio 😃

09. Feb 2014, 15:28

is linkomanijos torentu, dar kelias knygas Ineta pasiunte 😀 nzn rasvyk cia nuo telefo priklauso ar eis skaityt ar ne... per google play turi parsisiust programele reader, kad skaityt gasletum. tada is elektroninio pasto susikeli knygas, kurias tarkim as pasiusiu 😀 bet sakau is pradziu reik parsisut programele Ineta rekomendavo Aldiko reader. lb nebloga 😀 jei pavyks tada pasiusiu i tavo pasto kokia knygike 😉

09. Feb 2014, 13:42

tikrai smagu pasibut taip 😀 prisisiunciau erotiniu knygu nevisai kokiu norejau, bet tu kuriu noriu uz dyka ner 😃 tai bus ir kitos gerai 😀 dar parsisiunciau is saulelydzio 3dalis senai maciau filmo 3dalis, bet nebepamenu tai pats tas sakau bus paskaityt 😀 snd galvojau palipdysiu, nes uzsakyma gavau, bet ai snd dar patinginiausiu o ryt kibsiu i darbus 😀

09. Feb 2014, 12:15

Oij net baltas pavydas Laura 😀 smagu kai galima atsipust 😀 o mes varysim ne pas mama o pas mociute, vakar vakare gryzo is anglijos, tai varysim pasipliurpt 😀 reiks ir mums koki savaitgali kai vyras gryz iskist kur nors milda 😃 greiciausiai uosviams, nors nelabai ten noriu, nes zmones visai nesusidure su tokiom ligom kaip alergija ar astma, tai jauciu pati neramiai buciau, nes milda naktim juk lb blogai miega.. o pas mama negaliu del sabakiu.. tai nelabai yra kur ir palikt.. nu bus matyt, nes neatsimenu kada milda esu per nakti palikusi, jauciu kokiu 2 metuku 😀

09. Feb 2014, 11:22

o pas mus ramybe nes ievukas pas uosvius 😀 vaakr taip smagiai pasibuvom su vyru 😀 ir masaza padare, ir pasidavem lovoj kaip paaugliai, ir kaip senais gerais laikais "paskraidinau" ant koju 😃 tik velnys pasunkejas ant koki 20kg tai sunkiau gavos 😃 o jis pareike, kad mano kojos susilpnejo 😃 po to dar galvojauu vakare kokia knyga paskaitysiu, bet nebeskaiciau... paziurejau eurovizijos atranka ir luzau 😃

09. Feb 2014, 10:55

labas rytas 😉 as Rasvyda kavos 😉 jo gerai tas siltas vanduo su citrina, bet neisimetu as i vezzes gert kiekviena ryta 😀 vis kavos pasidarau 😀

09. Feb 2014, 10:36

Labas rytas, nebegeriu rytais kavos 😀 vanduo su citrinos sultim 😀 jau antra savaite taip, tai jau ir iprast spejau 😀 pasiskaiciau tai tipo lb gerai, tvarko rugsciu ir sarmu pusiausvyra organizme, balina ir tvirtina dantis, ir oda ale skaistina, nu ziesim, bet kavos nepasigendu kol kas 😀 jei labai noriu tai diena atsigeriu 😀

08. Feb 2014, 20:33

Nu va, tai gal psiseks ir gausi darbiuka 😀 ka veikiat? Mes tai Bolta ziurim 😀

08. Feb 2014, 19:24

Nu va kaip faina Aleks, pasikeisi telefona 😀 Rasvyda, o tai cia prekybcentri kaip supranti, ar jau jis yra, ar cia kur kazkoki sakei atidaryt zada?

08. Feb 2014, 16:28

Rasvyduk koks darbukas ? Mes ir tai žaidziam,tai tas tai anas.laukiu vyro iš miesto telefona atwez.oj laukiu 😉 kaip vyrui pavasari paemem nauja telefa o jau rudeni jis jam iškrito ir ekranas dužo,na kazkas tokio.tai iki šito laiko gulejo,tai šnd sutaise remonte.o ten išmanusis ne mano nokia su knopkem😃 wat ir laukiu telefo,nes vyras pasake kad cia man bus.jam su tokiu nepatogu.jam paprastas pats geriausias.

08. Feb 2014, 15:36

Uo, ir as palaikysiu kumscius uz tave Rasvyda 😀 tikekimes pasiseks ir gausi darbiuka 😀 as snd lipdau, katik velyvai papietavom, filmus ziuriu snd 😀 dar nuo ryto biski olimpiada paziejom 😀 stumiam diena 😃

08. Feb 2014, 14:56

tiesa Rasvyda, laikysiu ciurikus uz tave 😉

08. Feb 2014, 14:37

Sveikutes 😉 dekui uz buciukus 😀 o mes snd pappusryciavom ir islekem, mane pamete iki centro o Ievukas su vyru pas uosvius isleke 😀 vel bus per nakti 😀 kazko galvoju a cia mums ne per gerai 😃 as po lapatnikus pasiblaskiau 😀 ziuriu puse dienos ir ner 😀

08. Feb 2014, 10:42

kaip visada Ineta😉 nieko naujo😀 Ievai buciukas men proga😘

08. Feb 2014, 09:03

Labukas 😀 kaip gyvenat Aleks? Aha vakar jau vakare pradejo lyti..

08. Feb 2014, 08:51

la rytas mamulkos 😉 šnd turiu iseigine,ryt i darba popietu.lauke toks oras,atrodo wisa nakti lyjo

1 ... 30 31 32 33 34 35 36 ... 1126