Vaiko krikštynos svarbus ir atsakingas įvykis. Dažnai susimąstome kaip jas surengti, kad būtų įsimintina ir smagu. Mamytės gal turite kokių idėjų?
Vaiko krikštynos svarbus ir atsakingas įvykis. Dažnai susimąstome kaip jas surengti, kad būtų įsimintina ir smagu. Mamytės gal turite kokių idėjų?
o aš krikštynas įsivaizduoju kuklias😀
kiwiuke as tau parasiau zinute.
nu jo gi kristyja mvaiak tik viena karta gyvenime, kam ta svente 😉 nesupykit, bet as atvirksiai manau, bet cia jau kaip kam 😀
Mes irgi planuojam geguzes menesi, nedarysim didelio baliaus, tik patys artimiausi. man kazkap krikstynos ne ta svente kad kelti baliu 😀
nu nezinau, man krikstynos negali buti maza svente... mes kelsim baliu, aisku bus irgi tik draugai ir gimines, bet kad ju daug.. 😀) mano manymu jokia maza svente negali but 😀
tai mes ir tik patys artimiausi bet bus dviejų mažiukų krikštynos kartu,mes truputėli veliau koki rugpjūti dar tiksliai nežinome, tai noriu pasigaudyti idėjų kad nebūtų nuobodu nei vaikams nei suaugusiems...
Labai idomu kada krikstysite mes taip pat koki geguzes men savaja planuojame labai laukiu😀 Rubelius stengsimes rast kokioj vaikuciu parduotuvej namie pasiddarysim skaniai vakariene patys artimiausi pasisedesim ir gana😀Nebe tie laikai,kad puotas kelti😀
Aciu eriika
tai pat pokalbiai prie kavos jau kazkuri mamyte buvo idejusi.
smiltele o kur galeciau rasti?austyte o ko tu cia lendi
😃
Tai ten gali pasiskaityti ir daug ydomiu ideju. Ir minciu pasisemti apie krikstynas.
tai tegu ir buna😀
laba jau tokia temele yra 😉