Ruošiamės krikštynoms

24. Mar, 07:09

Vaiko krikštynos svarbus ir atsakingas įvykis. Dažnai susimąstome kaip jas surengti, kad būtų įsimintina ir smagu. Mamytės gal turite kokių idėjų?

26. Mar 2010, 22:17

Pas mane tokia pat su kriksto teveliais padetis kaip ir pas Vilija😃 o Panevezys nera juk taip ir toli pro ji i Vilniu vaziuojam kartais😀

26. Mar 2010, 22:15

o del rubeliu kur ieskosit?😀siap pagal tradicijas rengia vaikucius kriksto tevai...

26. Mar 2010, 22:14

na mums tai del kriksto tevu paprasta buvo, pas mane sesuo yra pas vyra brolis, tai didelio gakvos skausmo nebuvo 😀

26. Mar 2010, 22:13

tai del rubeliu simoniak man atrodo ir viskas, zvakes dar reik, ir tarpkitko kunigas sake reik baltos.
Del kryziu kalno tai liuks ideja, gerai kai netoliese gyvenat 😀

26. Mar 2010, 22:13

as manau kad tiek ir pakanka dar jai mergyte galima kokia balta juostele ant galvytes man labai grazu😀 o krikstatevius jau turit nusiziureje😀?

26. Mar 2010, 22:12

na mums per krikstynas irgi tiek bus 9 men ir 5 dienos 😀

26. Mar 2010, 22:12

zinoma vililaj😀 o mes,simonak, netoli Siauliu toks Joniskis yra😀 tai mums ten iki Kryziu kalno 30km kelio tik😀 kazkaip sugalvojau jog Krikstynom butinai reikia😀

26. Mar 2010, 22:09

na mes irgi namuose, kristys Vilniuj o po to pas mano tevus i Utena vaziuosi, nuosavas namas tai kieme galesim sau pasisedet, saslykiuka pasikept 😀 ir vaikuciui grynas oras bus 😀

26. Mar 2010, 22:08

Mano planuose taip pat geguze arba birzelis mums dabar jau 7.5 men tai ant Krikstynu visus 9.5 men turesim😀

26. Mar 2010, 22:07

As tai jau nebekreipiu demesio😃

ai as tai uzrasiau, galvoju gal geguze jau silta bus, o jei jau labai salta kartais butu, tai vaziuosiu i baznycia ir perkelsiu data

Apie tas atrakcijas nieko ir as nezinau manau,kad ju net nereikia juk svarbiausia mazyli pakrikstyti kad Dievuliukas juos saugotu😀 po visos"ceremonijos"tik i Kryziu kalna nuvaziuosim pakabinsim kryziuka dar,o po to patys artimiausi visi namuose susirinksim paruosiu stala su vaisem pasisedesim ir manau taip kuo puikiausiai paminesim sia dienele😀

26. Mar 2010, 22:03

Na mes patys data issirinkom, tik laika kunigas paskyre 😀 siandien uzrasem geguzes 22 dienai tai iseina beveik pries du men 😀
atrakciju dar nezinom ☹ galvojau cia kazka susirasim, bet ziuriu vel mamytes pesasi. ir siaip neznau ar mums ten labai jau ir prireiks tu atrakciju, nes musu maziukui tai dar visai vienodai bus 😀 o dideliu krikstynu neplanuojam, tik patys artimiausi.
o kiek jums laiko simonak? jus irgi ruosiates krikstynoms, ania?

26. Mar 2010, 21:47

pasirinkot patys datą krikštynoms ar kunigai pasiūlo dabar?😀

26. Mar 2010, 21:41

mamytes baikit taip negrazu ☹ juk apie vaikelius susirinkom pakalbet, apie tokia grazia svente krikstynas
dovile niekas cia tikrai nepyksta 😀 kiekviena turim savo nuomone ir darom taip kaip norim 😀
Siandien va buvom baznycioj uzrasem 05.22 dienai krikstyti 😀
austyte gal gali parasyti ko reik krikstynom, apie rubelius kalbu? ten kazkokia lyg ir skraiste turi buti?

25. Mar 2010, 12:12

doviliukas gerai sakai, as ir su maziuke savo iseisiu i lauka... nes cia tik akiplesos nuotaika gadina... 😀 man nieks neuzdraus nieko kiwiuke tai nevark 😉

25. Mar 2010, 12:11

pala kur as prie taves kabinejaus? 😀 po tavo vaiko foto tik sypsena uzdejau jokio blogo komentaro neparasiau 😉 o daugiau prie taves niekur nesikabinejau, nes taves nepazystu ir nepuolu koliotis 😀 o apie krikstynas turiu labai daug pasakyt, nes ne vienai mamai daviau naudingos info cia tema ir pagalbejau 😀

25. Mar 2010, 12:10

na kiek mačiau tai ji ilindo ir tik nusijuoke😀jei tau ji nepatinka ignoruok😉 ir nesigadinkit mamytes nuotaiku...taigi toks oras grazus uz lango😉as va su Luku ruosiames i lauka😃

25. Mar 2010, 12:07

doviliukas aisku kad gali rasyti bet austyte pastovei gadina nuotaika toks jausmas kad negaliu niekur rasyti nes pastoviai tuoj austyte ilenda su savo komentrais prisiminkite komiksus po mano mazosios nuotraukom kas dejos. Juk mato kas sukure tai jei as jai nepatinku tai ko ji cia lenda...

25. Mar 2010, 12:06

sitos mamos temose nuomoniu sakyt negalima kol leidimo negaunam 😃

25. Mar 2010, 12:04

😃 zinai, bent tevai pasitiki, kad galiu uzauginti vaika ir jau nebe 17metu 😉 tevai neliepe isvalymu daryt... 😀
o as sneket moku,nesikoliojau cia su tavim, tu cia pradejai burbuliuoti 😃 ziurkike is kur toks bazaras kaimietiskas? 😀 matos is proto, kad peroksidine blondine esi, nes protu nepasizymi kaip protinga mama 😀 turbut ir vista daugiau proto turetu 😀

25. Mar 2010, 12:02

na na na Kiwiuke,sukurei tema forume ir čia gal ne visi gali rašyt?😀

25. Mar 2010, 12:01

Austyte pati anksti pasigimdei,tai neburbuliuok čia. Tai tau reikia gražiai išmiokt sneket!!!| Žiurkike!!!

25. Mar 2010, 11:57

😃 is kur tu pacuke zinai ka turiu pasakyt ko ne ? 😀 uzauk 😉 juokinga tu, vaikas vaikus gimdo, baisu net klausyt... ko cia koliojies? graziai kalbet nemoki? 😃

25. Mar 2010, 11:55

neturi ką pasakyti, tai ko čia leidi? Ar nematai temos?Ar ryži plaukai akis uždengia?!

25. Mar 2010, 11:50

taves nieks ir neklause 😛 todel neaiskink kur lyst ir kur ne 😛

25. Mar 2010, 11:50

niekas neprašo čia tavęs lįsti, tai varyk iš čia!!!

25. Mar 2010, 11:44

pritariu dovilei si kart 😀 kiwiuke kur noriu ten lendu... 😉

25. Mar 2010, 10:58

*tau

25. Mar 2010, 10:58

smiltele aš tai į el.pasta parašiau...aš ir įsivaizduoju kuklias ir paprastas su pačiais artimiausiais

1 2 3