Rūkymas ir nėštumas

10. Feb, 01:32

as laukiosi 9 savaite vaikutis buvo neplanuotas tai kai suzinojau labai buvo sunku is kart mesti zinau kad tai yra negerai bet kartais dar patyliukais surukau viena dvi cigarietes patarkyt prasau kaip atsikratyti blogo yprocio?

11. Feb 2010, 09:32

beata siaip man atrodo, laikui einant pati nebenoresi, prades tau ju dumas smirdeti 😀 as rukiau ir meciau 😀 labai lengvai ir po sia diena negaliu paziureti i jas ir neleidziu vyrui bunant salia ar sedint masinoj kartu rukyti 😀 o staigiai mesti negalima man ta ir aiskino daktare 😀 ir esu girdejusi kad, jei rukai kai kaminas, per echoskopa labai gerai matosi kazkoks rukas ar kazkas panasaus ir daktares net neapgausim 😀

10. Feb 2010, 13:49

ACIU JUMS MAMYTES UZ PATARYMUS TYKIOSI TO IPROCIO GREIT ATSISAKYTI

10. Feb 2010, 13:48

as kai tik suzinojau iskart meciau, ir ne minties kad paslapcia rukyt.. koks cia paslapcia? juk ne ne del vaiko turi nerukyt, o kad pasislept nuo kitu, vaikui tas ne motais..

10. Feb 2010, 13:47

silpnesnes cigaretes tikrai kenkia ne maziau negu ir stiprios,tai nemanau kad cia geriausias budas mesti pereiti prie silpnesniu.kai labai nori tai gali ir nerukyti,ne veltui sakoma del vaiko viska galima padaryti

10. Feb 2010, 13:43

beata labai staigiai negalima numesti, nes tu kankinsies kartu ir tavo maziukas, laiko dar nedaug tai dar viskas gali keistis, aisku rukymas labai pavojingas dalykas, va mano drauge nemete ir nesistenge tai vaikas gime anksciau laiko ir labai mazo svorio, o man is kart pavyko, kazkaip nebenorejau ir viskas

10. Feb 2010, 13:41

Taip, ir kaip reikalas, nors vyras to nezinojo ir dabar nezino😀. Mesti man buvo lengva, tiesiog stengiausi apie tai negalvoti, tureti po ranka koki metinuka. O mesti is karto ir negalima, bus dar blogiau... taip sako ir gydytojai... Reikia palaipsniui mazinti. Pradek mazinti po truputi, taip pat rinkis labai lengvas cigaretes. Man tai metant, labai padejo ciulpiniai saldainiukai, pvz. mynthonas, orbitas ar siaip kokie ciulpiami. nes kai nerukai ir kai nori dedi i burna saldainiuka. Bent jau as nusistaciau kad reikia ir viskas. Daug galvojau apie leliuka. Nors kitos nemeta ir visa nestuma. Tiesiog sumazina iki minimalaus ir silpniausio.

10. Feb 2010, 13:35

manau lengviausia yra mesti galvojant ne apie save,o apie ta vaikiuka kuri savyje augini,kad jam gali pakenkti.As taip pat rukiau,bet pries pradedant planuoti meciau,o palikus nescia net ranka nekiltu cigaretes paimti

10. Feb 2010, 13:32

as laukiosi 9 savaite vaikutis buvo neplanuotas tai kai suzinojau labai buvo sunku is kart mesti zinau kad tai yra negerai bet kartais dar patyliukais surukau viena dvi cigarietes patarkyt prasau kaip atsikratyti blogo yprocio?

1 2 3 4 5