Rūkymas ir nėštumas

10. Feb, 01:32

as laukiosi 9 savaite vaikutis buvo neplanuotas tai kai suzinojau labai buvo sunku is kart mesti zinau kad tai yra negerai bet kartais dar patyliukais surukau viena dvi cigarietes patarkyt prasau kaip atsikratyti blogo yprocio?

28. May 2012, 18:29

tai va kad nepripazysta,o sako geriau rukyt vaikui taip geriau,maziau kenkia,bet negalvoja kad leliu nuodija

28. May 2012, 11:05

peppa sorry ale manau suaugusios moterys ,kurios gimdo vaikus per nestuma irgi turi rupintis savo sveikata gi viskas eina vaikui...ne jos savo kaltes nepripažysta, otai yra blogai..

27. May 2012, 22:31

sako blogai kad zmones nuomone isreiskia,tipo ka jus cia durninat rukancias nesciasias,bet kai ju vaikai gimsta mazo svorio,ir guli inkubaturiuose,ar turi kitu sveikatos problemu,taio nesiskundzia kad jas uzjaucia.

27. May 2012, 22:02

PADARYTU GI ,,BU " IR PABEGČIAU 😃

27. May 2012, 21:58

Čia tinka typ top 😃

27. May 2012, 21:43

😃 ups nnenorejau isireikšt necenzuriniais ,o tai šis isireiškimas tinka kuo puikiausiai...bu bu bu ir išlenda ŠMEKLA SU CIGARETE IR PILVU 😃

27. May 2012, 21:29

Silvija, patiko man tavo išsireiškimas "šmėklos" 😃

27. May 2012, 21:09

😃 Nu ir stumiat jus cia 😃 Tikrai jeigu nenorit kad kas diskutuotu tai nereikejo ir tokios temos sukurti 😀 O seip apie rukyma ir nestuma, tai isvis nei kalbos neturetu buti 😀 Nelabai suprantu kaip dar "busimoms mamos" toks klausimas iskyla... Ir seip cia tik durnas pasiteisinimas kurios sako : daktaras liepe mazinti ir tik tada mesti... O dieve atsigaukit ... Ir seip nebukit nesveikos, o pagalvokit apie savo mazylius, protingoms mamos tai tikrai turetu padeti 😀 O kalbant apie Juste, tai isvis nervas paeme man 😃 Noras mat jai kilo 😃 Gerai kad dar kokiu nors debilisku noru neturi ...

27. May 2012, 21:01

nu bet tai kaip gaila... uch... negaliu 😃

27. May 2012, 21:00

šita tema reiktu uždaryt,mamikes liaupsinat ir bereikala sava liežuvius laužot jums to reikia???ŠIOMS MAMIKEMS REIKIA DEMESIO SUPRANT ...DAB CIGARETE DANTYSE NE MADOJ ,O DIDVYRE TIK TA ,KURI NEŠČIA JOS NETURES!!!!ŽINOKIT ŽIAURIAI ATRODO ,KAI NEŠČIA SU CIGARU PFU ...MANE VEMT VARO IRGI PRITARSIU ,KAD DAUNES JOS DAUNIU DAUNES ŠMEKLOS TOKIOS!!!

27. May 2012, 20:55

as irgi bjauri 😃 😃 😃 😃 😃 uz tai matai ir kabinejuos 😃 man atrodo kad mes visos labiau mylim rukoriu mamu vaikucius pilvukuose, nei jos pacios. tai uz tai ir siuliau kad nekreipt demesio ir tegul jos sau ruko toliau issisiepe ir manydamos kad nekenkia 😀

27. May 2012, 20:46

zinai giedra, nemanau,kad tai per grubu. beto iskart pasakiau sorry. bet kai panele nesupranta ka daro, nu gaila blemba... man buvo pasake,kad as isvis negalesiu tureti vaiku ir del to nesuvokiu tokiu poelgiu. todel pyk giedra ar manyk,kad as bjauri savo snekom. bet visad sakau, tai ka galvoju.

27. May 2012, 20:39

lelelyna, daunem vadintis siek tiek per grubu, mum juk tu vaikuciu augint nereikes tegul daro ka nori.

27. May 2012, 19:10

mes pasakem savo nuomones, o kas nesutinka su jom, tai cia ju reikalas. tada nereikia sukurti tokio forumo. jei norim diskutuot, tai ir diskutuojam. jei ir pavadinau daunem, tai yra uz ka. na ir kas?😃 jei nepatinka, neskaitykit.

27. May 2012, 13:40

na nesuprantu ko jus cia saukiat ardotes ir vis aiskinat. jus isivaizduojat kad pasaket savo nuomone ir iskart visos mes rykyt? nugi matot kad net nezada kam dar sau nervus gadinates? nestukes ypatingai.
pasaket viena kart nesuprato, tai ka jus tom norincio rukyt motinos ar kas? patarima davet, ir viskas. cia diskusija tai nei siokia nei tokia. atejo "paprotino" daunem isvadino ir viskas nu. nesuprantu as jusu.

27. May 2012, 13:34

Žiuriu vel jus čia reiškiates 😀Kai ,kurios iš jus nesupranta ka berašančios ...Aš atvirai pasakysiu maniškis yra prieš rukyma neštumo metu PRIEŠ ...Šiaip protinga busima mamyte supras apie rukymo žala neštumo metu ...Nemastau ,kad atsirastu tokiu ,kurios noretu ,kad ju vaikai užauge rukytu tikrai...Mano nuomone tokia aš geriau už ta kaina cigarečiu nusiperku saldainiu kg ir pasmaližiaudama suvalgau nei surukau pakeli cigareciu ...
P.S. ČIA TIK MANO NUOMONE IR NORIT PRIIMKIT NORIT NE😀

27. May 2012, 10:46

ai man tai isvis tokie dalykai nesuvokiami. ir nesuprantu kaip jum uzteks valios bei jegu auginti ta vaikeli, jei nesugebat mes rukyt. o augint vaika yra sunkus bei didelis darbas.

27. May 2012, 09:36

mano vyras kai pastojau su pirmu mete iskart ir nieko neatsitiko jam,as irgi budavo duma patraukiu,o kai suzinojau kas nescia ir net nekilo mintis rukyt daugiau,cia manau viskas priklauso nuo noro,nes visur gyd patars mest rukyt,nes labai jau daug minusu lelem bunam o pliusu jokiu

27. May 2012, 09:28

Pritariu lelelynai . Daznai moterys pateisina savo rukyma nestumo metu tuo ,nes atseit tai daktare sake kad isleto mest reike,tai girdejau .. Cia kad reikia pamazu mesti tai yra mitas . Cigaretes tikrai neprideda jokiu pliusu mazylio vystymuisi ar dar kokiu ''Gerybiu'' tai kenkia jau musu organizmui o ka kalbet apie dar tik auganti besivystanti organizma musu viduje.

27. May 2012, 08:11

Rukyma ir nestumas - du nesuderinami dalykai

27. May 2012, 08:04

hm... nu zinot... man juokinga, labai juokinga... net verkt noris... daugiau nei metus nerukau. per nestuma gal ir buvo toks noras, bet apie tai net kalbos nebuvo! kas jum 'mamos' yra jei laukiates vaikelio ir rukot???????? nu dabar labai didelis SORRY, bet daunes esat arba norit savo vaikeliams pakenkti. net slykstu klausyt kai nescia moteris aiskina,kad jinai negali mesti; 'oi as negaliu,labai noriu, bet negaliu mesti. man daktare sake,kad po truputi, bet man ir taip neiseina'. Tai gal pagaliau susiimkit ir meskit b... . ga jus nesuvokiat,kad jusu viduj vystosi mazylis, o rukymas tam gali padaryti labai dideliu pasekmiu. o nuo to nei jum nei Jusu KUDIKIUI tikrai negeriau... rimtai pagalvokit ka darot.

26. May 2012, 23:38

Juste, tu čia jau visko buvai tiek prigalvojus, kad jau net sunku tikėti ... Matomai, niekada nebuvo pas tave melo kojos trumpos, kad dar šoki į akis 😃 Suvok tą, kad sunku tikėti žmogumi, kuris prisimelavo ... Net nesinori bendrauti, žinok, daugiau.

26. May 2012, 23:29

silvijana , as prsigalvoju kad dirbu... gerai pacios uzaugint, atvaziuok i norvegija ,ir paziurek okey!!!!!

26. May 2012, 23:25

Mamuk, tikrai taip 😀 Juste, visai neįdomu jau su kuo tu išsiskyrei, žinok. Jei pati rimta būtum, tai nėštumo metu nereiktų galvoti apie skyrybas, tiksliau tariant rimta pana neprasideda su vėjo pamušalais, kaip čia kažkada rašei apie savo draugą. Juste, aukle užsieny ne bet kokia gali dirbti ir dar ar tu tikrai dirbi irgi didelis klaustukas ... Ką tu gali prižiūrėti, jei neturi žalio supratimo apie vaiko raidą.

26. May 2012, 23:21

silvijana ,gal todel kad isikiriau su draugu... mamukai , jei buciau nerimta nedirbciau aukle ,ir nepriziureciau vaiku mazu ... beto galvokit ka norit !!!!!!!

26. May 2012, 23:21

Silvijana idomi ji labai 😀😀 Man jau jeigu tokiu minciu as net nerasyciau cia .. geda butu .. o dar raso,trecia diena galvoju .. kazin ar jau senai neparukius tik.Nu bet cia jos gyvenimas,jos lelius,jos mastymas ,ji kuriasi sau ateity su tokiom ''protingom'' mintim 😀

26. May 2012, 23:16

Tai ,kad klausimai labai uzkliuna uz akies tokie kvaili.Nei patinki nei nepatinki, nepazistu as taves.O is nesamoniu ka cia rasineji susidariau nuomone ,o kokia ji koks skirtumas 😀 Esam kieviena skirtingos vienos siokios kitos kitokios. O apie rukyma nestumo metu mastyti tai nezinau nezinau .. Rimta mama busi 😃😃😃

26. May 2012, 23:15

Juste, kam gali patikti, jei apsimelavai ant viso forumo ir dar drįsti rašyti apskritai ...

26. May 2012, 23:14

Dėl hormonų pokyčių būna visko, bet kvaila net kalbėti apie rūkymą. Suprantu, jei užsimanytum kažko normalaus 😃 Mamuk, pritariu, čia Justė žadėjo ir dingti ir prašė padėt ištrint jos anketą, bet pamažu vėl prisiplakė 😃 Taip, mamuk, pamenu, kraujavo, o po kelių dienų jau rašė, kad savijauta kuo puikiausia 😀 Juste, iš kur taip staigiai tokie pokyčiai, išduok paslaptį? 😃 Aš tarkim norėjau labai į vandens parką į geras, stiprias pirtis, atrakcionus, bet žinau, kad negalima ir neviešinu savo norų, kurie logiškai mąstant negalimi. Jo, aš irgi noriu su žirgais, tuoj važiuosim į Palangą, tai net pagalvojau apie žirgyną 😃 Juste, subręsk šiek tiek, nes rašai kaip 13 m. mergaitė.

26. May 2012, 23:10

mamukai ,nepatinku ,tai i mano klausima neatsakyk ......

1 2 3 4 5