Neradau tinkamos temos,tai pasirinkau sia.kol sedim namuose su mazyliais,juk ne tik darom valgyt,tvarkom namus ar prie kompu sedim.manau kiekviena is musu retkarciais imam ir numezgam kazka,o gal dekupazu uzsiimam,gal karoliukus mylim.manau cia galesim pliurpti apie siulus,virbalus ir daug daug ka.
Nemokama reklama rankdarbių fanatikėms - www.dovanos.olele.lt
laba diena
Sorry, nežinau tai ir nesigilinsiu 😉
robke nereikejo to sakyti ☹ austytes truputi kitokia istorija
Mmm . . . tai griebk mažylės tėtį už čiuprynos ir prie altoriaus 😉 😃 neturės kur dingt 😉
ne 😃 drauges... bet visai smagu butu savo vestuvems, bet nera uz ko teketi 😀
austyte gal jau savo vestuvėms 😉 ?
apie puokste kuria gaminu vestuvems 😀
juratux, austyte apie ką čia kalba eina 😉 ?
o su tom nuotraukelem dar neaisku kada bus 😃 nes dar iki birzelio nemazai laiko, tai neskubedama darau 😀
tai lauksime nuotraukyciu MK 😉 siai vasarai gal ir man reiks padaryti,nes drauge lyg planuoja tuoktis 😀
normaliai gaunasi 😀 apsukau baltu siulu ir visai grazu 😀
aciu,paziuresiu.
>>>liutuke, dešiniame ekrano krašte visos skiltys sudėtos, pagrindiniame puslapyje kur naujienos. Ten rankdarbius susiraski ir rasi daug mamyčių darbelių, tame tarpe ir gausybę mezginių 😀
sveikos mamytes,kur galima paziureti jusu darbelius?as pati mezgeja tai man idomu
aha,vestuvini 😉 labai grazus.
Bloguose lėlė lyg berniukas, nepamenu kaip ją pavadinus esi ten, labai žavi ir patiko 👍
robke- kas konkrečiai tau patiko 😀?
juratux su kokiu krepseliu? 😀 vestuviniai puokstiai? 😀
Raspa tai kaip ir sakiai aprašymą, būtų šaunu 😉 gal į blogus ar MK būtų smagu pamatyti 😀
Surinksi 😀, pridarysi 😀
kaip tau austyte sekas su tuo krepseliu? as iseina kasnors ?
tai,kad ner is ko ta paroda daryt 😃
Robke- būtinai įdėsiu, tik vėliau ( nes db rašau balalaurinį apie suaugusiųjų švietimą, tai laikas spaudžia, o čia forume gerai prasiblaškyt 😀, o tie aprašymai truputi 😉 laiko užima, jei nesunku parašyk konkrečiai ko norėtum, iškarpu neturiu, bet darbo aprašymą galiu 😀
juratux- smagu žiūrėt į tavo darbelius, gal kada į parodą pakviesi 😀
sveika juratux 😀 smagu, kad jungesi, bus sagiau 😀
oho kiek prirasete ,gal ir mane priimsite ? mano darbeliai jau tikriausiai ir taip atsibode pilnas MK 😃 rankdarbiais uzsiemu tik metus, moku truputi nerti,siuti,karoliukus verti,dekupazuoti,dabar i scrabbooka isikabinau... Siaip visko po truputi 😉
raspa tikrai būtų įdomu pamatyti iškarpėles(papaišytas kaip ir rašei) 😀
😃 matai kaip tik tarp to forumo renka auksarankes forumietes ir kurs internetines klases kur bus mokoma kaip ka gaminti poto bus iteikiami diplomai 😀
negirdėjau apie tokį 😀, ne kolegės pasiūlė- pedagogams, bet tai nesvarbu
raspa kartais ne tarp auksarankiu forumo seminaras?