Privatūs darželiai Šiauliuose

12. Sep, 07:43

Laba diena mielos mamytės, norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie privataus lopšelio-darželio įkūrimą Šiauliuose. Kaip manote, ar jis reikalingas? Kokia kaina Jus tenkintu? Kokio amžiaus vaiką leistumėte į lopšelį-darželį? Ar norėtumėte, kad darželyje būtų kuriamos grupės, kuriose būtų vykdoma įvairi ugdymo programa? Labai dėkoju už Jūsų nuomones. Pagarbiai, Mamytė Aura.

02. May 2011, 14:21

kaip tik domimes apie privacius darzelius siauliuose, gal zinot mamytes, ar isvis toks darzelis cia yra?
Nes kolkas nieko dar negirdejau, kad butu. Bet noreciau labai informacijos apie tai.

19. Nov 2010, 09:15

Dėkoju už nuomones 😀

24. Sep 2010, 20:34

Manau reikalingas toks darzelis. Kaip sakant bus pasiula, bus ir paklausa 😀 Man tokia ideja buvo kurti privatu darzeli, bet didele atsakomybe pries tevus. Nes jie moka nemazus pinigelius ir tikisi kuo geriausio savo vaikuciams is tokio darzelio.

24. Sep 2010, 12:04

privatus darzelis reikalingas tik toms seimoms,kurios turi pakankamai finansu.yra daugybe puikiu darzeliu ir valstybiniu.ir tvarka ir prieziura ir grupes jaukios.nematyciau reikalo vaiko vesti i privatu darzeli.o kaina-manau 300lt juokinga suma.nevertetu net atidaryt darzelio.tuoj valst darzeliai tiek kainuos.

24. Sep 2010, 11:34

gal ir gerai privatus darzelis.drysciau pasakyti,kad ir paprastam darzely yra tvarka.ziurint kaip kas supranta ta tvarka.o tai kur deti tuos sirguliuojancius,jei samdysiu aukle,tai ir privataus darzelio nereikes

20. Sep 2010, 11:19

labas mamytes as jusu prasau pagalbos, jai nesunku galetumete uz mane pabalsuoti mis ukininkaites rinkimuose? jai galit tai bus alfa.lt mis ukininkaite 3 grupe balsavimas Gintare Laucyte. labai aciu jums uz pagalba😀

20. Sep 2010, 10:16

Taip taip, labai reikia privataus darzelio Siauliuose, kaina galvoju gal iki 300 Lt ir grupese ne daugiau 5-6 vaiku ir tvarka griezta, nepriimti sirguliuojanciu. Zinoma cia tik mano pamastymai

12. Sep 2010, 19:43

Laba diena mielos mamytės, norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie privataus lopšelio-darželio įkūrimą Šiauliuose. Kaip manote, ar jis reikalingas? Kokia kaina Jus tenkintu? Kokio amžiaus vaiką leistumėte į lopšelį-darželį? Ar norėtumėte, kad darželyje būtų kuriamos grupės, kuriose būtų vykdoma įvairi ugdymo programa?
Labai dėkoju už Jūsų nuomones.

Pagarbiai,
Mamytė Aura.

1 2