Laba diena mielos mamytės, norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie privataus lopšelio-darželio įkūrimą Šiauliuose. Kaip manote, ar jis reikalingas? Kokia kaina Jus tenkintu? Kokio amžiaus vaiką leistumėte į lopšelį-darželį? Ar norėtumėte, kad darželyje būtų kuriamos grupės, kuriose būtų vykdoma įvairi ugdymo programa? Labai dėkoju už Jūsų nuomones. Pagarbiai, Mamytė Aura.
Nuo pirmadienio bandysim po truputi pratintis Mazuosiuose snekoriuose 😀 Penktadieni jau buvom nueje apsizvalgyti.
na ka mes patekome i Mazuosius snekorius.jau senai buvau uzrasiusi.tai neuzilgo pradesiu vesti savo berniuka,labai pergyvenu del jo kaip reaguos,bet gal kaip nors,tikiuosi kad jam patix.
gal kas jau leidziate tensavo vaika,kokios nuomones?
gal ir atsiras kokia vietele, bet kai ji man neuzgarantavo 100% o mes jau patekome i mazyli tai ir pradejome eiti. Manau kad ir nebesiblaskysime, nes planuojame eiti tik iki liepos
gal ne taip parasiau, pradejo rasytis nuo rugsejo, o as kai skambinau sarasai jau buvo pilni😀
Biski pamelavo vadove tikriausiai. Dar sausio menesi gavau is vadoves laiska, kad iki vasario men. reikia uzsirasyti. Rugseji jie dar net nezinojo kokiose patalpose isikurs, kiek kainuos darzelis, nes dar maisto tiekeju nebuvo.
aijos, man vadove sake , kad visi jau nuo rugsejo uzsirase😀
Oi labai gailai, kad Mazuosiuose snekoriuose nebera vietu ☹ As galvojau, kad nuo balandzio jie atsidarys, tada ir uzrasysiu mazaja. Kaip suprantu jau pavelavau
lixxa, as skambinau prie 2 sav tai jau vietu nebebuvo, bet ten taip pat yra be maitinimo 200lt o jeigu su maitinimu tai dar reikes damoketi, as kalbejau su vadove ir ji man viska isaiskino. Tai mes i mazyli eisime tik iki vasaros tai nebesiblaskysime, nes nuo rudens jau eisime i valstybini darzeli. As vedu kad vaikas po lengva adaptuotusi tai man to laiko per akis kiek jis buna 😀
vedziauas savo suneli i Mazyli,bet man ten nzn,kaip tik brangiai pasirode,kad 200lt be maitimo ir tiek trumpai.ten nebent jei labaikur reikia islekti,arba siaip paciai ir vaikui prasiblaskyti.
va zirekite stai nuoroda apie mezuosius snekorius.ten viskas aiskiai parasyta,pasirenka teveliai pagal pinigine padeti,ir dienos eiga 😀 tikiuosi kad spesime ten patekti..
http://www.maziejisnekoriai.lt/kontaktai.html
Smagu, kad mazylei patiko 😀
snd buvo musu pirma dienele darzely "Mazylis". Diena praejo sauniai, pasiliko be asaru, graziai zaide su vaikais, ziuresime kaip rytoj bus. Patiko aukletojos ir aplina silta ir jauki pasirode😀
mes rytoj pradedame lankyti darzeli "Mazylis"
Oi, lila, sena s pliusa skaitei 😃 Ta mokykla jau kokie 4 metai dirba ir yra kelios grupes darzelinuku
labai sudomino sis darzelis 😀
Ir as dar nedirbu, bet po truputi noriu dukryte pripratinti prie darzelio. Man pusryciai labai svarbus darzelyje, nes mazoji anksti pakelta nelabai namie valgys pusrycius. Dar kol issikutensim is namu, tai nelabai ir liktu laiko pusryciams. O darzelyje pusryciai 8.30 butu pats tas.
tai ryte gali vaika pamaitinti ir ideti koki vaisiu ar dar ka nors ir paskui vistiek parsivezi 12.30 namo ir valgai pietus, tai kaip ir to maitinimo nereikia, nes ir ta kaina nera didele. O mazajame snekoriuje neaisku kiek reikes uz maitinima dar moketi ir gausis labi brangiai, nes as dar nedirbu ir man nereikia kad vaika priziuretu visai dienai, o tik kelioms valandoms, kad galeciau truputi atsipusti😀
Priespiecius Mazylyje reikia savo atsinesti, as domejausi. Mazajame snekoriuje puse dienos 200 lt + maitinimas (priklauso ar bus tik pusryciai, ar pusryciai su pietumis), o visai dienai 600 lt su maitinimu.
jau radau tinklapi kur isikurs, ten taip pat puse dienos kainuos 200lt, tik neaisku ar uz maista papildo ai ksinuos ir kiek, bet mazylyje ir skaiciau kad priespiecius duoda
o kur atsidarys mazieji snekoriai ir gal zinote kokia kaina😀
As galvojau savo dukryte vesti i Mazyli, bet man ten nepatiko tai, kad vaikams nera maitinimo ☹ Nuo balandzio pietiniame atsidarys darzelis Mazieji snekoriai, tai bandysim ten pusei dienos eiti
mes nuo rugsejo planuojame eiti i pupu peda ar ba i ziogeli😀
lila, as planuoju nuo kovo irgi vesti i ta darzeli, nes viena vieta atsilaisvina, o tavo kirpeja patenkinta tuo darzeliu?
lixxa, ar leidi savo suneli i ta darzeli
labas, gal kas vedate savo vaikucius i privatu darzeli gardino g. "Darzelis mazylis"
😉
labai aciu meskute uz nuoroda,super,regis radau iseiti,kaip suderinti moksla su motinyste,kai neiseina savo dvimetes palikti mamai 😀
Yra darzeliu 😀
www.darzelissiauliai.lt yra pabiruciai ir dar kiti .
beje o del 'smalsiuju pabiruciu" ten leisti galima tik nuo 4 m? bet as taip supratau.o mazesniems grupiu nera? tarkim nuo 2 metuku?
sveiki,o as dabar suzinojau kad yra tox darzelis siauliuose:
http://www.darzelismazylis.lt/musu-diena/
zadu ten leisti savo suneli 😀
Kiek zinau yra tik viena privati darzelio grupe Siauliuose pradineje mokykloje "Smalsieji pabiruciai".