Sveikos! Galvoju daug turi problemu su plaukais, ju dazymais, bei prieziura :) Buvau blondine, bet dabar tapau (plemais) briunete. Gal kas patartu kaip (kokiais dazais) gauti grazia, tamsia rudu plauku spalva?:)
Sveikos! Galvoju daug turi problemu su plaukais, ju dazymais, bei prieziura :) Buvau blondine, bet dabar tapau (plemais) briunete. Gal kas patartu kaip (kokiais dazais) gauti grazia, tamsia rudu plauku spalva?:)
Kirpikloje velniskai branagu,jau minejau sita. O drauges visos uzseny.
o nei viena draugė nemoka gražiai nudažyti? šiaip gavosi skirtingai dėl to kad plaukai nuo saulės nebūna vienodo atspalvio 😉 tai ir tolygi ruda net kirpykloje nesigaus, nes pati kiek kirpyklose dažau, vistiek gaunasi ne vienodi atspalviai 😉
lialia manau namu salygomis susigadinsi plaukucius.manau geriau paaukok daugiau pinigeliu ir nusidazyk kirpykloje.o jei tikrai to nenori,tuomet nusipirk dazus su amoniaku tamsios spalvos.kuo tamsesne spalva tuo lengiau ji nusidazo.bet jei kada noresi atsisviesintiti tada bus l sunku...pabandyk Loreal dazus.is naujuju.jie tikrai gan geri.ir netaip kenkia plaukams,kaip kitos firmos.na jie brangesni,bet tikrai neblogi...tad sekmes😀
Kirpejos sias laikas daug kainuoja, o mano plaukai ilgi bei ju labai daug.Viena karta pasidaziau salone uzmokejau 360lt (gerai kad tiek pinigu turejau) Pot o nuejau privaciai pas kirpeja i namus ten mokejau po 200lt (bet tai as daziausi kai buvau blondine) . Dabar noriu buti grazia briunete, bet va man spalva gavosi plemais ir visokiu atspalviu 😕 O noretusi vientisumo 😕
sveikos, o ar kas bandėte išimti spalvą? turiu tamsiai rudų, bet noriu išimti spalvą, nes įsigijau seniai norimų pure paprika spalvos dažų ir jau keli mėn laukiu, kol nuauginės spalva..
jei nori gražios spalvos, tai manau reik būtinai kreiptis į kirpėją😉
Sveikos! Galvoju daug turi problemu su plaukais, ju dazymais, bei prieziura 😀 Buvau blondine, bet dabar tapau (plemais) briunete. Gal kas patartu kaip (kokiais dazais) gauti grazia, tamsia rudu plauku spalva?😀