Sveikos! Galvoju daug turi problemu su plaukais, ju dazymais, bei prieziura :) Buvau blondine, bet dabar tapau (plemais) briunete. Gal kas patartu kaip (kokiais dazais) gauti grazia, tamsia rudu plauku spalva?:)
Sveikos! Galvoju daug turi problemu su plaukais, ju dazymais, bei prieziura :) Buvau blondine, bet dabar tapau (plemais) briunete. Gal kas patartu kaip (kokiais dazais) gauti grazia, tamsia rudu plauku spalva?:)
ir visa laika dazaisi juodai?
As tai juocke 😀
as daziausi ivairiai😀 vakar pasidaziau tamsiai ruda 😀 o pries tai granatu spalvos😀 buvau ir blondi ir joduke😀 bet daziausi ivairiais😀 o paskutinius metus londa dazausi ir mano sese irgi 😀
O kokios spalvos? Gal tada ir man reikes Londa nusipirkti 😀
nu buvo nesenai ilgi (kai gimdziau,tai iki alkuniu ) 😀 o dabar apsikirpau trumpai 😀 (vakar patrumpinau ).
olenka,kokio ilgio tavo plaukai?
siaip man rodos,kiek vienai tinka skirtingi dazai 😀 man londa patinka.nes ilgai laikosi ir man visi sako.kad mano labai grazus plaukai 😀 daug dar galiu pasakyt priklauso ir nuo sampunu 😀 as siaip nauduoju rusiskus sampunus ir balzamus 😀 ir mano plaukai visa laika spindi 😀
Palette gerai laiko bet labai sausina plauka.
Tai nesupratau ar londa ar palette plauku dazai geresni?
Man ilgai laike palette dazai, bet toks jausmas kad ir sausina labai. Tai paskutini karta pabandziau Estel, nu bet vistiek nusiplauna. Tai vos ne kas men reikia dazyti.
Mano plaukai yra juodai dazyti,paskui kastonine gavosi tamsi vakar pirkau plauku dzu viena bonke bondines prakitiskai man reikia 2 pak nes plaukai ilgi,prikau ant pabandymo nukando bet tik puse galvos,kokius dazus pasiulytumet pikti kad nukastu 100 proc tiksliai geltonai
per kiek laiko syoos nusiplauna?
Syoss greitai nusiplauna. O del Londa tai nzn, nebandziusi. bet pas mane irgi plaukai slenka,labai,labai net.Kiekviena karta kai sukuoju tai pilnos sukos.Plius dar luzineja.
ka manote apie plauku dazai syoss galvoju pirkti?
braskyte19 tu jug nescia 😀 o nesciom daznai buna problemu su plauku slinkimu 😀
as perku londa plauku dazus bet kazkaip man nuo ju pradeda plaukai slinkti kai sukuojesi pilnos sukos,gal kas patartumet geresniu dazu?
lialia88 londa 😀as pati jais dazausi ir ilgai laikosi
Gal galietumete patarti kokie geri bei pigus plauku dazai (mane domina juoda spalva) 😀
labukas zinau viena lb gera kirpeja,atvaziuoja i namus sutvarko plaukus ir dar gaunu geru patarimu😀 man labai patogu niekur eiti nereike ir dar laikas susitaupo😀 jei domina www.fereja.lt apsilankykite
sveikos gal zinot kokia gera kirpeja kuri i namucius ateina😀 ???
sveikos,as seip dazniausiai lankausi pas kirpeja,kur kitur gausi geresni efekta neipas tuos kas gerai tai ismano,o seip jei dazant namuose,tai geriausia loreal ,ten maziausiai tu cheminiu medziagu ir nudazo grazei. 😉
As dabar palette nusidaziau ir galvoju vel jais dazytis.
Visokiais bandziau 😀 dazau dazniausiai garnier, bet sokoladine ir baklazanine daziau nezinomos firmos, nebeatsimenu pavadinomo, tokia raudona pakuote, o blondiniskai daziausi su blondy
Kokiais dazais daizaisi?
Labu, as pati visada daziausiai ir dazausi plaukus 😀 buvau ivairiu spalvu, taip kaip noredavau taip ir gaudavos, nesiskundziu, buvau baltapuke, baklazano spalvos, ir riza ir juoda su melsva ir sveisiai ruda, ir sokoladine ir juoda 😀 Man visos spalvos tinka kokia tik be nusidazyciau, pati dazausi ir nesiskundziu, i irpykla nueinu tik pakirpti galunes o toliau man nereiki nieko 😀 15 svajojau but kirpeja 😀
As kazkada irgi srogelem daziausi, bet ne, prireje nusitamsinti visus plaukus,tai po to is brunetes tapau blondine, dabar vel brunete.
Man nelygiai spalva prisitvirtina, nes buvau blondine.O dabar sunku nudazyti viena spalva. net spalva kitokia,negu turi buti.
Spem toli man iki ten. O pas mane plauku labai,labai daug. Paprastais dazais is pard, po 50ml man reikia 6 tubeliu.
lialia jei gyveni vilniuje prie vilniaus yra miestelis Lentvaris ten yra kirpiklele joje tikrai pigiai sutvarkys tau plaukus tik aisku jei turi kaip nusigauti iki tenai mes net is klp vaziuojam pas gimines tuo paciu ir apsikerpam 😃 net ten labai pigiai vyras apsikirpo man galva isplove nukirpo nudaze vyrui dar barzda apskuto ir sumokejom vos 40lt
na as dazausi tik kirpykloje beje mano kirpeja uz plauku dazyma ima 50lt uz ilgus plaukus ir 35uz trumpus,mano manymu namu salygomis be kazkieno pagalbos tikrai gerai plauku nenudazysi.