Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Kiek tau metu?
Iloniuk nei vieno neturiu.
riesuteli66 uzjauciu tave lb. Kiek vaikuciu tu turi?
vienoi knygoi skiciau tai kraujavimas po nestumo baiginejas mazdauk po tryju men
5dienos ,skes
Iloniuk,man po gimdymo pirmos mmm buvo apie 13 dienu,nors visad budavo 5-6d,o dabar jau antros mmm ir 4d,nespeju keisti paketu,net patalyne kruvina,ko nebudavo,labai kraujuoju,ir tikiuosi greit nustosiu,nes paciai nepatogu nei kazkur iki miesto eiti nei siaip kur, nes vis turiu ziuret ar neperbego ir ieskot kur pasikeisti nueiti
rajaxxx, tai turetum pastot jei reguliarios
o as tai per mmm kraujuoju 5dienas,o paskui jau tik isskyros buna tokios 1-2dienas... 😀 balerina,tai papusk jau visoms po virusiuka!!! 😀
o as tai per mmm kraujuoju 5dienas,o paskui jau tik isskyros buna tokios 1-2dienas... 😀 balerina,tai papusk jau visoms po virusiuka!!! 😀
na pasakiciau reguliarios , visada tris dienas ir dazniausiai ta paacia diena susergu
riesuteli66, tau men lb skausmingos? ar taip kas negerai?
aciu tau uz patarima😀v reiks tada pagert manau. O db tau jos reguliarios rajaxxx?
iloniukas taip pati naudojau ,16m buvo lb nereguliarios menesines ,tai menesi pageriauir susitvarke , o jum matyt visa 3ju men kursa reiktu pagert
normaliai,islydejau uosviene,apsitvarkysiu namus,lauksiu vyro,o labiausiai lauksiu kol mmm pasibaigs,nes jau is proto mane jos varo.
labuka😀 kaip sekasi?
Sveikos😀
ziurejau as juos internete, dekui😀 o pati juos ir naudojei?
bet tiksliai,Olenka,tik pakalbejau,kad grazus vaikuciai gaunas, greiciau tau pastot ir pastojai!! 😃 je! matyt mano virusas veiksmingas,tai dabar Mukuciui puuuuuuuciuuuu!!! 😀 spem, sveikit mergaites ☹
Be to rn
iloniukas tai as jau parekomendavau saulei vaistus kurie reguliuoja vasinasi AGNUKASTON
gal ir man ka pasiulys pagert, kad ciklas butu reguliarus.Dazniausiai susergu kas 25 26 dienas, sergu tik 2 dienas nepilnai.
o kur kitos planiukes?
as anksciau ir nereguleriai isrgau ir kas kart skirtingai tai tris tai 8dienas ,o po agnukaston gerimo man visada tris dienos ir visada laiku
aisku, visko pilna, tik reik atsirinkt, nes ne viskas padeda.
na jis skatina foliu augima,ir siaip nuo nevaisingumo...kai kurioms padeda...
o salavijas nuo ko?😀
tai saunu, bus reguliarios menesines, tada lengvai pastosi, tikekimes😀
na tikiuosi sureguliuos ir man,blemba tik nepaklausiau ar su salaviju gert galima,turbut ne,nes sake ir sitas hormonus pareguliuoja...tai nebegersiu...dbr tikslas pirmas sureguliuot mmm,o paskui jau pastot!!!nu bet nesupyksiu jei iskart pastosiu 😃😃😃😃😃😃😃😃
taip ir reikia daryt, kaip ginekologe sako😀
sakau as lb senai geriau , tik pamenu ,kad tokios tamsios jos buvo ,tai jo man irgi kaip laikrodukas menesines po situ vaistu ,o as tik menesi pageriau 😀