Planuojančios leliukus

05. Aug, 12:00

Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.

10. May 2010, 14:10

30dienu ciklas, na pasirodysiu balta varna as cia bet kas tas OT?😀

10. May 2010, 14:09

kiek tavo vaikuciui metuku?

10. May 2010, 14:06

as gyvenu Danijoje😀 o kur jus gyvenat?

10. May 2010, 14:00

virginija008 o kuriam mieste gyveni ? kad taip vesu?pas mus karsta 😀 mazius vis da miega o taip norisi kad pabustu greiciau ir vel eitume laukan,kol jis zaidzia as kojas irrankas deginuosi 😃

10. May 2010, 13:55

ineta kaip jum gerai kad pas jus karsta pas mane tai saule sviecia nesenei palijo,vejuota kazkaip brr,,as tai savo mergyte y darzely ryte nuveziau dabar tinginiauju namie :o

10. May 2010, 13:51

emilija tu teisi,as jam sakau tai gal tu eik pasitikrinti gal tavo ta seklyte nevaisinga arba mazai vaisinga,na bet po pirmo vaikucio gimimo nuomone pas jy jau pasikeite,kazkaip dar gydytoju nesiulo,bet vis prisigalvoja kad as kazkokiom ligom nebutom sergu ir man vistiek reikia eiti pas ginekologa pasitikrinti,nugara pasitempiau tai jis mane pas ginekologa siuncia 😀 beja meskenas mano mm reguliarios,

10. May 2010, 13:35

na as jau cia,maziukas miega,lauke taip karsta :/ neimanoma buti 😃

10. May 2010, 12:29

Tai vat, saugokis labai visokiu sunkesniu darbu,nors as negalvojau kad issiplauti grindis ir pavaikscioti parduotuvej toooks sunkus darbas😀

10. May 2010, 12:23

Nu tai vat bijau ir as persitempt,bet kazka veikti tai reikia,negaliu visas laisvas dienas pramiegot.Aciu virginija uz palinkejimus..O tavo mm reguliarios?

10. May 2010, 12:07

Lijanut, man irgi vakare isiskaudedavo o ryte kaip nauja budavau, bet sisyk kazkaip matyt per stipriai pavargau...Persitempiau☹
Virginija, as gal pikta pasirodysiu, bet va pastebejau ne is taves vienos, kokia vyro reakcija kai neiseina pastoti "gal eik pasitikrinti" iskart moteri kaltina, o apie save net nepagalvojo, kad gal per ji kazkas neiseina?Ir siaip vyrai labai neina pas vyriskus gydytojus, mes turim eiti atkenteti uz du😀

10. May 2010, 12:00

beja gal galit man pasakyti kaip apskaiciuoti vaisingas dienas ? nes nors ir vaikely jau viena turiu bet vistiek nemoku zinau tik kad jos buna po menesiniu tik nezinau ar iskart ar po keliatos dienu:/

10. May 2010, 11:59

na as su pirmaje ir ilgai mucinausi kol pastojau,du metus vaikely gaminom, vyras sako gal jau eik pas gydytoja pasitikrinti,na bet kai pamirsau kad norim leliaus isvazevom y danija pradejau dirbti ir yra lyk ir netyciukas gavosi nors labai norejom,bet vistiek buvom nustebinti,gal todel kad jau buvom mintimis ysisuke y kitus darbus,ir palnus,o dabar jauciuosi atsigavus po gimdymo,pailsejus,kazkaip pasirengus antram vaikuciui,o tai reiskia kad pasirengus permainom,norisi kad seima butu pilna nes man vienas vaikas seimoj ne vaikas😀 na as jau cia nusirasiau kaip senute kokia posmais varau 😃 ''geru jums namu darbu'' 😀

10. May 2010, 11:01

Man jas daznai skauda kai prisivaikstau per diena,bet numiegu ir viskas buna ciki,o snd jau pabudau su skausmu..Ka darysi,jei nepraeis teks tempa sumazint su tais tvarkimais,o betvarke tai ujujui☹

10. May 2010, 10:58

Tai normalu Lijanut, tik stebek isskyras, kai skauda nugara, strenas.As vakar isvis persistengiau, namus kuopiau, mieste per daug pasivaiksiojau, tai strenas skauda nuo vakar.Kaip radikulitas koks.Ir dar privalgiau pries nakti...☹

10. May 2010, 10:55

as tai snd strenas jauciu,maudzia kazko..O namie darbu darbeliu,nzn ar spesiu viska pasidaryt..

10. May 2010, 10:53

Sveikutes😀Man si naktele ne kokia buvo, nes pati kalta, pries nakti lasinuku,agurkiuko ir duonytes pasigardziavau, tai kosmarai visa nakti, varciausi nuo sono ant sono😀Nevalgykit pries nakti nieko😉

10. May 2010, 10:27

Jau antra diena kaip nieko,net akyse sviesu..Thu thu thu

10. May 2010, 09:56

Labas rytas.

10. May 2010, 09:49

deimante kaip faina kad ilgai taviske miega 😀 mana 7.30val jau gyvas buvo :/

10. May 2010, 09:30

sweikos,nepykit sawaitgalis buvo saunus nesinoreejo ji leisti prie kompo 😀 db begam laukan,po pietu parasysiu,viska placiau 😉 o seip mm prasidejo sawaitgali ☹ nu bet niekis,viskas sawu laiku 😉

09. May 2010, 18:53

Sveikutes😘Sveika prisijungusi Virginija.Deimante antra leliuka planuoja ir Ineta pas mumis jau mamyte😀

09. May 2010, 17:04

Labukas.Sveika atvykus🌷

09. May 2010, 15:10

sveikutes mamytes mes palnuojam antra leliuka nors pirmajei metukai ir 4men bet manau kad jau laikas,ar sunkei pastojote besilaukiancios antrojo?

09. May 2010, 12:51

Sveikos mergaites.Kaip ismiegojot?

08. May 2010, 22:57

Mamytes, paliksiu jus, eisiu jau miegelio, saldziu😘

08. May 2010, 22:51

O man Simonak dabar leliukas apacioj kazko makaluojasi, man labai prie zemes traukia pilvelio apacia😀

08. May 2010, 22:35

As kai sriubine, per diena suvalgau puoda sriubos, rabateles, vandenelis, tai ir susidaro nemazas kiekis skysciu.Uztai poto lakstau i wc😃

08. May 2010, 22:23

o as mazai skysciu isgeriu,nors reikia dulitrus per diena..

08. May 2010, 22:21

Man cia taip keistai kai svere tai nieko nei ant rubu nenumeta nieko,kiek mato tiek ir raso.Lt tai visada nors puse kg numesdavo

08. May 2010, 22:20

Tai jo, Simonak, as irgi skaiciau kad reikia gerti, ypac slapimo sistemai😀Nu matai kiek zmoniu tiek nuomoniu😀Soriukas, truputi nusisnekejau kai paklausiau ar antra planuojat, kur cia planuosi kai pirmam tik 7 men, per anksti dar😉