Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
Sveikos. Siulau susiburti visom planuojancioms leliukus ir pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. As su savo vyru nesenai pradejom planuot antraji vaikeli, tikiuosi ilgai netruksim.
30dienu ciklas, na pasirodysiu balta varna as cia bet kas tas OT?😀
kiek tavo vaikuciui metuku?
as gyvenu Danijoje😀 o kur jus gyvenat?
virginija008 o kuriam mieste gyveni ? kad taip vesu?pas mus karsta 😀 mazius vis da miega o taip norisi kad pabustu greiciau ir vel eitume laukan,kol jis zaidzia as kojas irrankas deginuosi 😃
ineta kaip jum gerai kad pas jus karsta pas mane tai saule sviecia nesenei palijo,vejuota kazkaip brr,,as tai savo mergyte y darzely ryte nuveziau dabar tinginiauju namie :o
emilija tu teisi,as jam sakau tai gal tu eik pasitikrinti gal tavo ta seklyte nevaisinga arba mazai vaisinga,na bet po pirmo vaikucio gimimo nuomone pas jy jau pasikeite,kazkaip dar gydytoju nesiulo,bet vis prisigalvoja kad as kazkokiom ligom nebutom sergu ir man vistiek reikia eiti pas ginekologa pasitikrinti,nugara pasitempiau tai jis mane pas ginekologa siuncia 😀 beja meskenas mano mm reguliarios,
na as jau cia,maziukas miega,lauke taip karsta :/ neimanoma buti 😃
Tai vat, saugokis labai visokiu sunkesniu darbu,nors as negalvojau kad issiplauti grindis ir pavaikscioti parduotuvej toooks sunkus darbas😀
Nu tai vat bijau ir as persitempt,bet kazka veikti tai reikia,negaliu visas laisvas dienas pramiegot.Aciu virginija uz palinkejimus..O tavo mm reguliarios?
Lijanut, man irgi vakare isiskaudedavo o ryte kaip nauja budavau, bet sisyk kazkaip matyt per stipriai pavargau...Persitempiau☹
Virginija, as gal pikta pasirodysiu, bet va pastebejau ne is taves vienos, kokia vyro reakcija kai neiseina pastoti "gal eik pasitikrinti" iskart moteri kaltina, o apie save net nepagalvojo, kad gal per ji kazkas neiseina?Ir siaip vyrai labai neina pas vyriskus gydytojus, mes turim eiti atkenteti uz du😀
beja gal galit man pasakyti kaip apskaiciuoti vaisingas dienas ? nes nors ir vaikely jau viena turiu bet vistiek nemoku zinau tik kad jos buna po menesiniu tik nezinau ar iskart ar po keliatos dienu:/
na as su pirmaje ir ilgai mucinausi kol pastojau,du metus vaikely gaminom, vyras sako gal jau eik pas gydytoja pasitikrinti,na bet kai pamirsau kad norim leliaus isvazevom y danija pradejau dirbti ir yra lyk ir netyciukas gavosi nors labai norejom,bet vistiek buvom nustebinti,gal todel kad jau buvom mintimis ysisuke y kitus darbus,ir palnus,o dabar jauciuosi atsigavus po gimdymo,pailsejus,kazkaip pasirengus antram vaikuciui,o tai reiskia kad pasirengus permainom,norisi kad seima butu pilna nes man vienas vaikas seimoj ne vaikas😀 na as jau cia nusirasiau kaip senute kokia posmais varau 😃 ''geru jums namu darbu'' 😀
Man jas daznai skauda kai prisivaikstau per diena,bet numiegu ir viskas buna ciki,o snd jau pabudau su skausmu..Ka darysi,jei nepraeis teks tempa sumazint su tais tvarkimais,o betvarke tai ujujui☹
Tai normalu Lijanut, tik stebek isskyras, kai skauda nugara, strenas.As vakar isvis persistengiau, namus kuopiau, mieste per daug pasivaiksiojau, tai strenas skauda nuo vakar.Kaip radikulitas koks.Ir dar privalgiau pries nakti...☹
as tai snd strenas jauciu,maudzia kazko..O namie darbu darbeliu,nzn ar spesiu viska pasidaryt..
Sveikutes😀Man si naktele ne kokia buvo, nes pati kalta, pries nakti lasinuku,agurkiuko ir duonytes pasigardziavau, tai kosmarai visa nakti, varciausi nuo sono ant sono😀Nevalgykit pries nakti nieko😉
Jau antra diena kaip nieko,net akyse sviesu..Thu thu thu
Labas rytas.
deimante kaip faina kad ilgai taviske miega 😀 mana 7.30val jau gyvas buvo :/
sweikos,nepykit sawaitgalis buvo saunus nesinoreejo ji leisti prie kompo 😀 db begam laukan,po pietu parasysiu,viska placiau 😉 o seip mm prasidejo sawaitgali ☹ nu bet niekis,viskas sawu laiku 😉
Sveikutes😘Sveika prisijungusi Virginija.Deimante antra leliuka planuoja ir Ineta pas mumis jau mamyte😀
Labukas.Sveika atvykus🌷
sveikutes mamytes mes palnuojam antra leliuka nors pirmajei metukai ir 4men bet manau kad jau laikas,ar sunkei pastojote besilaukiancios antrojo?
Sveikos mergaites.Kaip ismiegojot?
Mamytes, paliksiu jus, eisiu jau miegelio, saldziu😘
O man Simonak dabar leliukas apacioj kazko makaluojasi, man labai prie zemes traukia pilvelio apacia😀
As kai sriubine, per diena suvalgau puoda sriubos, rabateles, vandenelis, tai ir susidaro nemazas kiekis skysciu.Uztai poto lakstau i wc😃
o as mazai skysciu isgeriu,nors reikia dulitrus per diena..
Man cia taip keistai kai svere tai nieko nei ant rubu nenumeta nieko,kiek mato tiek ir raso.Lt tai visada nors puse kg numesdavo
Tai jo, Simonak, as irgi skaiciau kad reikia gerti, ypac slapimo sistemai😀Nu matai kiek zmoniu tiek nuomoniu😀Soriukas, truputi nusisnekejau kai paklausiau ar antra planuojat, kur cia planuosi kai pirmam tik 7 men, per anksti dar😉