Sveikutės, pirmąją dukrytę planavom tris mėnesius, kol galų gale pamatėm išsvajotuosius du brūkšniukus, o kiek laiko jums teko laukti?
Sveikutės, pirmąją dukrytę planavom tris mėnesius, kol galų gale pamatėm išsvajotuosius du brūkšniukus, o kiek laiko jums teko laukti?
Reikia nesistengti specialiai daryti tu vaiku. Tiesiog reikia uzsiimti. 😃 Nezinau, as turbut nusisauciau, jei atliekant visa tai galvociau kaip ar cia bus vaikas, ar nebus. 😃 Biski psichika veikia. Tai gal del to dauguma ir nepastova is pirmo karto. Mes tai is pirmo karto. Tiesiog, nusprendem, kad metas ir darem tai, kas patiko bet kur ir bet kada. 😃 Na, ir kaip sakant pavyko. 😃
o man is pirmo karto pasisekė aisku po vestuviu vyko visa tai lengvai pastojau ir nestumas geras buvo 😀
sveikos,ogho kaip visoms greit uzkibo,o mes savo planuoto netyciuko sulaukem po 2metu tik ☹ kai pradejau tirtis tada ir uzkibo 😃
labas rytas.na mums uztruko planavimas 2 menesiukus😀
Deimante, sulauksit, kantrybes ir stiprybes ''dirbant ir gaminant'' 😉 🌷
oi, mes antro irgi ilgai laukem..specialiai "negaminom", bet kokius nepilnai metus nesisaugojom...ir...va turim😀 buvom truputi jau ir sunerime...
Labai planuotas ir lauktas, o laukti teko neilgai, wos 2 menesius 😛
planavom 9men.su daug daug nusivylimu,asaru ir testu..su skausmu,kad viena drauge pastojo,kita...kol kelios savaites po nauju nesulaukiau dienu.su jauduliu nulekiau i vaistine testo ir... DU BRUKSNIUKAI!db mums 1.8m.
Mes planavom ir kvietėmės savo angeliuką septynis mėnesius ir tuomet, kai jau pradėjau darytis visokius tyrimus, pasidariau pirmus du, o trečiam reikėjo sulaukti savo dienų, bet taip jų ir nebesulaukiau 😀 tik vistiek negalėjau patikėti 😀 gal 5 testus dariausi ir vis netikėjau, tik kai pamačiau plakančią širdelę jau įsitikinau, kad mūsų angeliukas čia 😀
mano leliukas "gaminamas" 4 menesius buvo labai inirtingai 😃
Pas mus tai 50:50 leliukas pusinukas, nei planuotas, nei netyciukas, kad nebutu ilgas ir skaudus laukimas (jei netycia ilgai gandrai skristu) , tai nusprendem nei saugotis, nei labai prisiplanuoti 😀 Bet labai greitai sulaukiau tu paciu nuostabiausiu II bruksniuku 😃
Mums kazkur 6 men., buvom jau sunerime ir pakeliui pas gydytojus, bet... To neprireike 😀
po nesivystancio 9 menesius uztrukau vel pastoti. aciu😉
sveikinu anastasija, o ka turejai omeny rasydama " ir dar 9 vel pastoti " ?
as planavau tapti mama 6 metus, t.y dirbau kuriausi buiti, o tada kai pasakiau kad kaip ir jis gali jau atsirasti mano gyvenime prireike puses metu, po kuriu nesivystantis nestumas buvo ir dar 9 vel pastoti, bet dabar mano pilvui jau 33 savaite eina😀
Ach vat kaip 😀 dabar jau po truputį aiškėja 😃 mes atrodo tik tris men planavom, bet atrodė kaip amžinybė ir jau buvom rankas nuleidę, net juokinga pagalvojus 😀
Mano netyciukas - pavedus apsaugai 😃
mes suneli planavom tris menesiu kol pagaliau pastojau😀
O netyčiukas skaitosi kai paveda apsauga ar kai nesisaugai ir tikiesi neužkibti? 😀 jau senai tas klausimas domina mane 😃
pirmoji netysiuke,o antraja planavom vos pora menesiuku😀