Planavusiom leliukus, kaip ilgai teko planuoti?

26. Jun, 06:09

Sveikutės, pirmąją dukrytę planavom tris mėnesius, kol galų gale pamatėm išsvajotuosius du brūkšniukus, o kiek laiko jums teko laukti?

15. Feb 2011, 11:55

Kaip cia paaiskinti,as sergu kas 22 dienas.Menesines trunka po 4-6 dienas.

15. Feb 2011, 11:46

divka paliko mane mano angeliukas kai buvau 9 sav. Tai bandome su vyru vel pastoti.

14. Feb 2011, 17:01

Vaisingos dienos- tai laikotarpis,kaip didžiausia tikimybė pastoti.Šiaip pati pačiausia , vaisingiausia būna Jeigu nuolat stebi savo kūno temp., gali pastebėti, kad tuo metu ji būna aukštesnė nei visad. Taip pat skiriasi makšties išskyros.Jeigu tavo ciklas reguliarus - 28 dienos, tai vaisinga diena turėtį būti 14 diena nuo mėnesinių pradžios, bet jeigu nereguliarios - nustatyti jau truputį sunkiau. Šiaip pati pačiausia , vaisingiausia būna tik viena diena, bet kitur rašo, kad vaisingos būna 10-17 dienos. Na, kaip mes planavom, mes stengėmės visas dienas ir "išnaudoti"😀
Nesuprantu, lialia88, tai tu nesilauki?

14. Feb 2011, 15:59

Labai atsiprasau,bet kazkas minejo apie vaisingas dienas.Gal galima butu suzinuoti apie tai placiau? 😀

14. Feb 2011, 15:51

sweikos mamytes is pradziu linkiu dideles kantrybes. na o visu antra noreciou taip pat pasidalinti
savo kudikio planavimu. 😀 su vaikinu draugauju jou nuo 15 metu jis man buvo pirmas lovoja,buciniuose bei glamonese zodziu isdraugave 8 metus nusprendem kad reike mazylio
bet norint ji tureti taip pat reike tureti ir stabile saskaita banke. 😀 pakenteja dar truputi pasitaupe puse metu nusprendem kad jou dabar jou laikas.zinoma niekas taip greitai nevyko pastojou tik po triju men. ispradziu nerimavou galvojou gal man kas negerai bet nervai islieti be reikalo. dabar esu 30 sav nestumo laukiu nesulaukiu kada niuniuosiu savo mazuliuka ant rankyciu. 😀

14. Feb 2011, 15:23

Nors emocinė būklė tikrai tuo metu nekokia buvo.Buvo įtampos, streso, bet kažkaip pasisekė.

14. Feb 2011, 15:22

Aš (mes) labai atsakingai planavom vaikiuką. Pirmiausiai, prieš pusmetį mečiau vartoti KT.Aišku, situacija buvo palanki, nes vyras buvo ilgam išvykęs😀.Peržiūrėjau savo mitybą, atsisakiau kavos, svaigiųjų gėrimų, sveikiau maitinausi.Kelis mėn. stebėjau ir fiksavau savo kūno temp., mėnesinių pradžią, pabaigą. Mėnesį prieš pastojimą pradėjau vartoti folio rūgštį. Pasisekė, pavyko iš pirmo karto.

14. Feb 2011, 15:02

lengva mum dabar kalbet,kai jau turim po angeliuka😀 oj,kaip suprantu kas nori,bet neiseina.Atsimenu kaip budavo skaudu,kai visi teiraudavos,kodel neturim vaiku,gal nenorim ar ka,uh,juk neaiskinsi kiekvienam,kad norim ir dar kaip,tik nesigauna

14. Feb 2011, 14:58

mes tai 6 metus laukem,is pradziu buvo,ai dar anksti,dar yra laiko,po to ziuri,kad tas laikas jau atejo,but gerai vaikiuks,ale taip is kart nesigavo,tai ir asaru buvo,ir kaip viena saket,nervas ima,dar kaip tycia kur tik pazvelgsi,vien nestukes😀 bet nenuleiskit ranku,ir laaabai laaabai norekit😀

14. Feb 2011, 14:41

tai nenuleiskit rankų ir bus 😀 svarbiausia nesijaudinti ir nusiraminti 😀

14. Feb 2011, 14:24

Mes kaip panorejome,tai iskart ir gavosi. Tik kad tuo dziaugsmeliu neilgai teko dziaugtis. Dabar jau kaip menesi darom,darom ir nieko :/

17. Oct 2010, 21:10

tai jau tikrai,aš tai nebūčiau tiek rizikavus 😀

16. Oct 2010, 16:38

o siaubas 😃 tikra vyru armija namie 😃

15. Oct 2010, 13:14

tikrai neis suplanuot kad gimtų mergaitė arba berniukas,pas mus vieni labai norėjo mergaitės,bet vis gimdavo berniukai,tai septintą sykį pasisekė ir gimė mergaitė 😀

15. Oct 2010, 11:46

yra sakoma kaip Dievas duos, smagu planuoti kai viskas pavyksta, mes pirma vaikeli po vestuviu pradejom planuoti, gavosi kaip norejom, antra pradejom planuoti vel viskas puiku, kol ne ta baisi diena kai ivyko persileidimas, tada jau nusivyliau planavimu, bet po metu jau linguoju triju menesiuku antra suneli, galvojam kad reiketu pabandyt dukrytes, bet ar tai imanoma suplanuot?

13. Oct 2010, 20:02

mes tai irgi kai suplanavom,kad jau norim mažuliuko,pastojau po dviejų mėn 😀 sėkmės visom planuojančiom kuo greičiau pastoti 😀

12. Oct 2010, 11:36

Po pirmojo skaudaus persileidimo planavom vaikeli 5 metus, su visais atliktais tyrimais ir pan... Dabar turiu stebukleli Martyna, kuris gime 2010.08.26 😀

10. Oct 2010, 14:31

Mes stebuklo laukėm 1,5m, viskas buvo palikta likimo valiai. Aš buvau pasitarius paprastus tyrimus, kai jau apsisprendėm bandyt. Po to, dar spermos tyrimą atlikom. Visi jie buvo geri. Jau ėjo kalba apie laparaskopija, bet mėnesį iki jos sužinojau kad laukiuosi 😀 Po pusmečio stovėjimo ant galvos 😀 galų gale užkibo 😀 nors nežinia ar tai turėjo įtakos. Oi kiek nervų tas laikas sugadino...

05. Oct 2010, 22:15

sveikutes,na vienoms planuoti net nereikia kitoms tenka ir paraudoti.kai ateina laikas tai ir buna bent as taip manau.pirma vaikeli pagimdziau pries du metus.pasiseke nes ilgai neplanavom tiesiog pakalbejom kad noretume maziuko stebuklo savo gyvenima ir prasau po poros savaiteliu suzinau kad jy turesim😀 o va pries menesi pagimdziau mergyte taip pat neteko planuot tiesiog taip ivyko. nenusiminkite viskas susitvarkys ir aplankys jus tas stebuklas

05. Oct 2010, 21:54

gal ir taip...

05. Oct 2010, 21:46

na man kazkaip nera sunku ziureti i besilaukiancias, bet pastebejau labai skaudu kai suzinau kad vis kita ir kita drauge laukiasi, turbut tas pavydas kaltas, nors nepavydziu, kad jos laukiasi, tiesiog pavydziu, kad jos gali lauktis, o as ne ☹

05. Oct 2010, 21:40

As tai , blemba, nesuprantu, dabar kaip specialiai man ant liudesio visos aplink moterytes jau laukiasi, o as kaip kokia antra rusis, negaliu nieko ☹

05. Oct 2010, 17:55

Dukra pavyko is pirmo bandymo 😀 o antra atzala"gaminom" 2 metus. Iki gimdymo liko 1 diena 😀

05. Oct 2010, 17:54

Laba diena . Mes savo išsvajotosios laukėme daugiau nei 8 metus. Ir jau buvom nustoje planuoti ir negalvojome apie tai . Dabar jai jau 2 metukai , noriu dar lialiuku , bent 2 ir bandom toliau planuojame bet kolkas pšš. Tikiuosi kada nors norai išsipildys. Tik mane nervuoja žmonių požiuris Turit viena , tai ir džiaukitės ☹

04. Jul 2010, 11:45

kaip visoms skirtingaič keisciausiaič kad kas labai laukia tam nesigaunač o kas nelaukiač tam vos ne kiekvienas kartas sekmingas 😀

29. Jun 2010, 23:52

Labutis! Mes pirmosios ir kol kas vieninteles merginos laukem kazkur metus.. Ir teisingai sakoma - pastosi, kai nebesitikesi ir apie tai negalvosi.. Po operacijos menesi vaiksciojau su ramentais. Koks ten vaiksciojimas - ant sopkeles gulejau 😀 Tik atsistojau ant koju ir vel "atguliau" del neimanomo pykinimo. Kad nescia nepagalvojau net 2 dienas! Tik kai mamai papasakojau, kad namuose nakti kvepejo tusintais kopustais, ji pasake - tu laukiesi! Ta pacai diena pamaciau 2 bruksnelius, bet patikejau taip pat tik kai pamaciau plakancia sirdele...

29. Jun 2010, 21:31

Niu, taip buvo! 😃

28. Jun 2010, 20:23

Kur jau ne 😃

28. Jun 2010, 20:21

Trac bac ir viskas. 😃

28. Jun 2010, 20:16

Iš tikrųju visi sako, kad reikia kuo mažiau galvoti, bet juk tai padaryti ne taip jau ir lengva 😉

1 2 3