Pirtis, baseinas ir kiti SPA malonumai nėštumo metu.

13. Jul, 07:57

Sveikos mamytės, norėčiau, kad pasidalintumėte savo nuomone ir patirtimi šia tema. Kiek naudos ir kiek žalos iš šių malonumų galime gauti kiekvienu nėštumo periodu? (F) ;)

10. Apr 2012, 13:57

ale kokie malonus pasikalbejimai apie baseinus ir spa malonumus 😀

10. Apr 2012, 12:59

Aš tai mėgau lankytis vandens parkuose, ypatingai Druskininkuose, dažnai ten važiuodavom ir turkšdavausi nuo ryto iki vakaro, tačiau kai sužinojau, jog sergu endometrioze ir negalima kaitintis pirtyse, tai ir nebevažiuodavom, nes vien baseinas man neįdomu, galiausiai tikrai sloga garantuota. Yra ir daugiau malonumų be vandens, manau 😀

10. Apr 2012, 12:54

Kiekviena mamyte geriausiai pazista savo organizma ir geriausiai zino kas jai tinka nestumo metu, o kas ne. As tai pries nestuma nedaznai lankydavausi baseinuose, tai ir dabar nezadu to daryti. Nors man patinka baseinai, vandens parkai, bet po tokiu pramogu mazu maziausiai sloga garantuota.

10. Apr 2012, 12:37

Man tai baisu, kai taip kalba nėščia moteris ... Ir labai tikiu, kad už patyčias šiuo ypatingu laikotarpiu kenčia pati mama per skaudžiausią vietą - savo vaikelį ... ne duok Dieve, nelinkiu to, bet tuo tvirtai tikiu, nes gyvenime apstu pavyzdžių. Aš tai nuleidžiu viską jos jaunystei ... Aijos, nekreipk dėmesio, tegul ji ten kiauksi sau viena 😃 Aš tai net galvojau rašyti redaktorei ir prašyti, kad jei galės, pakomentuoti atvejus, kai leidžiama į baseiną ir kai neleidžiama. Nors man šiandien gyd. sakė, kad jei labai nori, tai eik, bet jei kažkas ne taip, tai sako nesakyk, kad neperspėjau ... Ir aišku, man į tą baseiną reiktų važinėti 40 km. nuo namų, nes esančiame už 20 km. ne kartą viršytos chloro normos, tai sakė privengt tokių vietų, nors manęs į tokį baseiną varu nenuvarytų, nes pati patyriau ką reiškia odos išsausėjimas po maudynių ten.

10. Apr 2012, 12:25

"Linskminuos is taves tyciojuos ,sakau nesukauk o tu vistiek savo,apgailetina ". Ir kaip tu ,silvijana, reaguotum i tokias asmenines zinutes? Jos nuo mamuko. Tikiuosi tikroji puslapio redaktore atkreips demesi i si musu susirasinejima ir padarys isvadas.

10. Apr 2012, 12:23

Geriau su ja neprasidėti, tinkamo bendravimo įgūdžių stoka ir tiek, gal dar išmoks su laiku, nes kiek pamenu, tai ji labai jaunutė, tik 19 m.

10. Apr 2012, 12:20

Nu nori zmogus konfliktuoti ir viskas. Parasiau jai tiksliai si sakini "Kas tokia busi, puslapio redaktore, kad pradesi man tokias zinutes rasineti", o ji sako, kad nerasiau 😀

10. Apr 2012, 12:16

Mamukas, ar bent jau esi baigusi 12 kl., jei nesupranti sakinio sandaros 😃 Aijos ir nerašė, kad tau taip rašė, ji tik pasakė, jog manai esanti psl. redaktorė 😃 Ir iš ko sprendi, kad čia kažkas dėl tavęs nervuojasi, iš šono pažvelgtum, tai pati iš savęs pradėtum juoktis 😃 Įtariu, mamukui savo nėštumo maža, kad rūpi svetimi 😀 Tik bent jau rūpėtų nuoširdžiai 😃

10. Apr 2012, 12:15

As is Siauliu, man gimdymas spalio 2d. 😀

10. Apr 2012, 12:11

Aš ir Vilkaviškio raj., mums terminas rugsėjo 19 d., nors gal šiek tiek anksčiau jau, nes augam greičiau net 5 d., jei skaičiuoti pagal mėnesines. O tu iš kur ir kada gimdyti? Mamukas, tai gal tu paaiškink kokio pobūdžio būna grasinančios žinutės? Juk, įtariu, baigus ne vieną universitetą ir teorijos turi 😃

10. Apr 2012, 12:11

Tai tie sauktukai skirti tam, norint tau pasakyti, kad neturi jokios teises kalbeti apie MANO nestuma!!! Paaiskink prasau, kas yra "grazinama zinute" ? 😀

10. Apr 2012, 12:09

Ir Aijos labai kieta mamyte nori pavaidinti - tu man tokios zinutes net nerasiai ''gal isivaizduoja esanti puslapio redaktore '' nu siaubas .. juokas tik ima kad jus taip nervuojates 😃

10. Apr 2012, 12:08

Mūsų čia pirmasis, nors nėštumas antras (pirmas nesivystė prieš 2,5 m.), pastojau tik po sunkaus endometriozės gydymo. Aš nėštumo patirtim negaliu pasigirti, bet ką reiškia pereiti ugnį ir vandenį, jog pastotum, tai savo kailiu patyriau ir niekam to nelinkėčiau. Tai tau jau lengviau, nes turi patirties nėštume ir kitoms gali patarti. Juk sava patirtis tai ne straipsnis internete. Nors visų nėštumai be galo unikalūs ir vieno patarimo nebus, kad ir tuo pačiu atveju.

10. Apr 2012, 12:06

Niekas tau neraso grazinamu zinuciu Dieve baikit svaigt 😃 Aijos paanalizuok labiau pasigilink ka reiske ir kokio pobudzio buna grasinamos zinutes.ir pasiskaityk ka tu man parasiai ,keik sauktuku ir kiek isterijos 😃 vajej vajej.. diskutuokit diskutuokit toliau netrugdau 😃

10. Apr 2012, 12:06

Tikrai, silvijana, musu nestumas nedaug skiriasi 😀 Kada tau nusimato gimdymas? Is kokio miesto esi?

10. Apr 2012, 12:05

Tai as jai ir parasiau, gal isivaizduoja esanti puslapio redaktore 😀 Visa laime, kad as jos nepazistu, nes tikrai bijociau tiesiogiai su tokiu zmogumi bendrauti. As jau antro vaikelio laukiuosi, tai tikrai daugiau turiu patirties negu ji. Noriu palinketi mamukui nebuti tokiai pagiezingai ir nelaikyti pykcio savyje!

10. Apr 2012, 11:57

Man irgi taip atrodo, kad ji laiko savy begalinį pyktį, tik nesuvokia, kad tai kenkia jos vaikeliui daug labiau nei jai pačiai ... Aš nepykstu už kitokią žmogaus nuomonę, tik nemalonu ir gaila būna žmogaus, kai prasideda įžeidinėjimai, o jie parodo, koks žemas žmogaus intelektas ... Aijos, kaip gali ji tau uždraust reikštis, juk svetainė ne jos nuosava 😃 Nu čia tai bajeris 😃 Koks skirtumas kokio dydžio nėštumas, mums 17 sav., vos vos už jus vyresni 😀 Be ne dyvai, jei tokia pikta mamytė ką prikerėtų kitoms ... nors ir pačiai tuo pačiu atsirugtų ir dar su kaupu. Ai geriau negalvot apie ją, tegul pasiunta 😃

10. Apr 2012, 11:50

Taip, silvijana, laukiuosi 😀 Man 15 savaiteliu 😀

10. Apr 2012, 11:45

Negalvojau, kad mamukas taip laiko pykti savy, kad net sugalvojo man asmenine zinute parasyti ir uzdraude reikstis, nes tam mano nestumas per mazas 😀 😀 😀 Kazkokia komplikuota asmenybe, siaubas!!!

10. Apr 2012, 11:36

Aijos, tu irgi laukiesi? Kiek tau sav. jau? 😀

10. Apr 2012, 11:35

Nu zinai zmogus visa nakti galvojo ka cia parasyti, tai galvoju reikia ivertinti ta jos pasisakyma 😃

10. Apr 2012, 11:28

Mano mintį, aijos, pagavai, bet jau nieko nerašiau, vadovaujuosi dažnai patarle "duok durnam kelią" 😃

10. Apr 2012, 11:10

Cia tu apie save, mamukas? 😃

10. Apr 2012, 10:27

Atsirado sena boba.niekaip negali nepasigincinus dar neiterpus savo seno liezuvio praeit pro sita temele 😃

09. Apr 2012, 21:27

Tai kad tu man ne ką kitokia atrodai ... 😃 Nepyk 😀 Ir aš visiškai rami, jei ką 😃

09. Apr 2012, 21:12

Vaiku tai galesi vadinti savo gimusi kudiki ,o ne mane 😀 Taip smarkiai nesinervuok 😀

09. Apr 2012, 20:19

Aš jokių "tiesų" neįrodinėjau, tik išsakau savo požiūrį į tai. Aš jokio burbulo nepučiu, jau anądien atrodė, kad diskusija baigta, bet vėl pasirodė mamukas ir trukt už vadžių vėl ir pradžių. Kokia Silva? Iš kur tu čia tokį žmogų ištraukei? Čia kaip mažas vaikas pasirodai ... aš tau pasakiau, jog man atrodai konfliktiška, tai tu man tuo pačiu atgal. Ir kaip suprasti nusileidai mano žodžiams? Gal karo lauke, vaikeli, pasijutai? Čia FORUMAS, KURIAME DISKUTUOJAMA 😀 Aš taip pat kalbu, ką man sakė gyd., o ne savo tiesas įrodinėjui. Pritariu, aijos, kad ji beviltiška. Gal motinystė suteiks komunikabilumo.

09. Apr 2012, 11:29

😃

09. Apr 2012, 11:27

Tu beviltiska, mamukas! Palinkejai geros dienos, bet vis tiek su ironija pabaigei savo pasisakyma.

09. Apr 2012, 11:16

Nu logiskai pagalvok del ko man reiktu ant taves pykti ? kad tavo nuomone nesutinka su manaja/Jug kiek zmoniu tiek nuomoniu o O Viespatie su Viespaciukais 😃 tai tu cia pasiskaityk kaip pradzioje irodinejai savo ''tiesas'' ,dabar sakai kad gydytoja tau neleido ,o pradzioje rasiai kokiu uzkratu ir viso kito pasigauti gali ,bei kokios pasekmes gali buti pasiplaukiojus baseine 😀 Tu matyt permeti akim per mano zinute ir neisiskaitai ka as noriu parasyti,todel pati isputusi burbula pati ji ir sprogdyk 😀Aijos mano apsisvietimo laipsnio tkr nezinai,kaip ir as kitu tad cia galima net nebandyti nustatineti kas kiek apsisvietes ,as parasiau kad vienos daugiau kitos maziau ,nebandau primesti protinguole - taciau nesu kvaila ,o ipac sioje srityje apie nestuma i viena klausima zinau tikslu atsakyma i kita nezinau - tad vienur pasakoju ginekologes zodzius (nes nuejusi pas ja nesedziu ir nelinguoju galva ,o klausiu apie Viska kas man idomu 😀 ) ..o kitur issakau savo nuomone 😀 Siuo atveju issakiau ginekologes zinias ir savo nuomone, o silva pradejo pasakoti savo isitikinimus ir taip juos teigdama kad cia ne as atrodau konfliktiska asmenybe ar pns o ji ,kiekvienas turim savo poziurius i viena ar kita dalyka , pasiskaitykit dar karta nuo pradziu visa foruma,ir rasit kur ne karta buvau parasiusi ir nusileidusi Silvos zodziams,taciau ji vistiek randa kaip teigti savo nesama tiesa,nu tai tegul teigia toliau ,tik ne taip garsiai 😉 Sekmes,ir nesimaudykit nestukes baseinuose nes pasigausit , visas ligas kuriu ne[asigaunat ant sausumos 😃😃 Geros dienos .

1 2 3