norejau paklausti mamyciu, kurioms dare cp. ir kada jus vel po jo pastojote. ir ar darius su pirmu cp, taip pat darys ir su antru vaikeliu.
norejau paklausti mamyciu, kurioms dare cp. ir kada jus vel po jo pastojote. ir ar darius su pirmu cp, taip pat darys ir su antru vaikeliu.
idealiausia yra islaukti metus,bet yra ir tokių kurioms leido jau po 9 menesiu pastoti.ir pastojo ir isnesiojo ir 3 cezari darė
oho, net 3 metus sake laukti...
tiesa, as pati is kedainiu, todel vaziavau antra gimdyti i kauna, nes kedainiai butu dare ir antra cezari, o as visai to nenorejau.
sveikutes,man pirma dare cezari, o antra norejau labai pati pagimdyti,ir pagimmdziau. tarp vaiku skirtumas 5,5 metu.Ir dabar jei rysciaus treciam vaikeliui, tai noreciau tik pati pagimdyti, jokio cezario.tiesa pirma cezri dare, todel kad vaikas i dubens kaulus neisistate, bet manau, kad gydytoja neviska padare, kad pati pagimdyciau.pirma gimdziau mazyli, o antra krikscioniskuose, ir dar kart gimdyciau kriksconiskuose.
na as gimdziau alytaus ligoninej, bet buvo savaitgalis ir is kauno siom dienom dirbo kaskoks jaunokas daktaras, kazin ar jis dar dirbtu cia
as tik noriu suzinot, kad jei pirmas buvo cp, kaip butu su antru leliuku? ar reiktu daryt cp ar naturaliai jei galima?
nu ,manau, vistiek reiktų pasikalbėti su gydytoju apie tavo norą gimdyti natūraliai po cp.ir išvis ,geriausia su tuo, kuris priėmė tavo pirmą vaikutį
man dare nes vaikutis kaip sake pagal mane buvo per didelis, jis gime 4150 ir 56 cm, o ir kaklelis neatsidarinejo, jis verzesi list bet galvute nelindo
man dare nes vaikutis kaip sake pagal mane buvo per didelis, jis gime 4150 ir 56 cm, o ir kaklelis neatsidarinejo, jis verzesi list bet galvute nelindo
nu manau, gydytoja teisi, kad po cp reikia palaukti mažiausiai 2 metus, nes tada tik normaliai gimda sugyja, pjūvis, jeigu viskas gerai sugyja,manau po trijų metų jau galima turėti kitą leliuką.aš taip pat esu po cp,bet dar tik keturi mėnesiukai praėjo.tai kad ir prie didelių norų, reik išlaukti tą laikotarpį.odėl gimdymo? žiūrint dėl kokių problemų darė tau cp.jeigu dėl to, kad sėdėjo-tai manau išeitų pagimdyt ir natūraliai.na, ojeigu ddėl to, kad veiklanevyko(kaip man)tai gali viskas taip pat pasikartoti
mano sunui dar 1m ir beveik 1men, ir noretau antros mergaites. tik sake kad geriausia kito lauktis po 3m kol organizmas atsistatys.ir ar pavojinga lauktis, jei mazai laiko praejo