Pastojimas po Cezario

27. Jan, 10:39

norejau paklausti mamyciu, kurioms dare cp. ir kada jus vel po jo pastojote. ir ar darius su pirmu cp, taip pat darys ir su antru vaikeliu.

16. Dec 2012, 11:11

Man prieš pirmą cp sakė, kad dažnai būna taip, jog ir antras gimdymas baigias cp, deja.

15. Dec 2012, 21:52

sweika man ir buvo nenusileides ir teko antra karta cp daryt nes kitaip neina nieko padaryt juk cia viskas del leliuko asir cp nenorejau bet ka jau padarysi

15. Dec 2012, 21:17

Sveikos mamytes..man 34 savaite eina,as irgi turejau CP.Popaskutinio gimdymo jau 9 metai.Labai noreciau gimdyti pat,bet mano lelius dar nenuleido galvyte zemyn.Daktare sake kad jau laikas butu..ta va jei ji nenulesi galvyte zemyn bus dar viena operacija..o as jos nenoriu.

09. Oct 2012, 20:43

rasiau cia kai buvo 33 sav su antru, taigi turejau ir antra cp. Buvo planinis, viskas sklandziai. Idure per kelias sekundes (spinaline nejautra). Na, zodziu, viskas gerai, antram suneliui jau 5men 😀 (po cp gyd sake kad butu buves lb rizikingas gimdymas, nes ties randu labai sutrukineje raumenys buvo) Tarp vaiku skirtumas 1m10men. Sekmes kitoms, svarbiausia geras nusiteikimas manau, ir pasitiketi gyd.

14. Sep 2012, 13:34

a, tikrai be galo kompetetingi gyd. man dūrė, bet nežinau kodėl nepataikė, sakė neva po gydymų daug riebalų susikaupę ant stuburo ir buvo sunku rasti, o dėl tų pokalbių, tai jau ten kitaip ir neišėjo, manau, nes kiek žinau, tai tokių metu jie dažnai kalba atvirai. Na tikiuosi, kad antrą gimdysiu pati 😀

13. Sep 2012, 23:16

Man ne uz kalnu antrasis gimdymas. Kadangi pirmas buvo CP, tai su gydytoja kalbejau ir dabar del CP. Nekokie atsiminimai is pirmo gimdymo bandant gimdyti naturaliai, tad si syki vaikiuko ir savo gerovei net nebandysiu pati gimdyti.

Krisliukas Krisliukas 13. Sep 2012, 19:57

nežinau, po pirmo cezario kitus du vaikus pagimdžiau natūraliai..ir abu buvo gan dideli, svėrė daugiau kaip 4 kg 😀 abu paskutinius nėštumus ginekologė net neužsiminė apie CP 😀

13. Sep 2012, 17:24

na nesutikciau kad jei pirma cp dare tai ir kiti bus mano sesei pvz pirma cp dareo antra lengvai pagimde na bet gal cia nuo savijautos priklauso

13. Sep 2012, 17:21

neleido nes mano mazasis nebuvo apsivertes galvyte virsuj buvo nuo pat pradziu tai uz tai ir dare o seip butu leide paciai gimdyt na man tai apie jokis rizikas nepasakojo😀tai nelabai ramus vaikutis?ar kaip mano tai abu pakankamai ramus tik mazesnis labiau mamyciukas😀

13. Sep 2012, 17:18

Kol kas dar aš tik gera savaitė po cp, bet įdomu kada iš tiesų jau galima planuoti. Pas gyd. apsilankysiu tik spalio pr., bet iki tada ir taip santykiai negalimi. Man po cp įspūdžiai ne kokie net labai, o ir antras gręsia cp, nors šį darė, nes mažoji neapsivertė, bet sakė, kad retai po pirmo cp galima gimdyti pačiai, tikiuosi man bus išimtis 😀 O po cp atsigavau jau pilnai, beveik nieko neskauda, tik dar toks tempimas kartais jaučiasi, namai labai greitai gydo 😀

13. Sep 2012, 16:50

beje man niekas tos placentos netikrino kaip keista...

13. Sep 2012, 16:49

mane ir vis ta mintis gasdindavo😀 pirmas savaites tik sunku buvo o paskui apsipratau viska speju pasidaryt ir i laukuti dar iseiti spejam kai pagalvoju tai nera taip sunku 😉nebijok viskas bus gerai gal is pradziu ir bus sunkoka bet paskui kiek dziaugsmo bus o ir viresnis maniskis labai graziai su broliuku bendrauja😀

13. Sep 2012, 16:18

tai saunu kad taip gerai viskas o maniskiui jaub 6 menesiukai😀to antro cp net nesijaucia bet pati labai bijojau 2 cezario man jau geriau gimdyti😉

13. Sep 2012, 15:33

man antras nestumas labai lengvas buvo ir po cezario mazai skaudejo tai manau daug nuo savijautos priklauso😀

13. Sep 2012, 15:22

as po cezario pastojau po 10 menesiu kazkur taip viskas gerai buvo tik ir antra cezari dare nes neapsivertes pas mane buvo cia reikia tartis su savo gine kaip geriau

13. Sep 2012, 15:15

Po kiek laiko galima planuoti antrą vaikelį, jei darytas su pirmu cp?

18. Mar 2012, 16:47

O mums jau 33 sav eina, viskas klostosi gerai, rando nejauciu, nieko neskauda 😀 bet su gyd snekejom, kadangi antras vaikelis taip pat nusimato nemazas, tai rinksiuosi planini cp... be to ir gyd man ji rekomenduoja mano atveju.

18. Mar 2012, 13:21

sveikos😀 Man pirmas nestumas irgi buvo cezaris.Dabar laukiuosi antro leliuko jau 23sav.Tarp vaiku skirtumas 3su puse metu.Pjuvi jauciu,buna tempia,pleso.Bet nestipriai.Klausiau daktaro kaip bus su antru gimdymu,tai pasake,kad jei vaiko svoris bus 3700g turesiu bandyt gimdyt pati(zinoma jei kaklelis atsivers,nes su pirmu gimdymu tai tik 4cm atsidarymas buvo),o jei vaikutis bus didelis 4000 ar daugiau g tai bus planinis CP.Bet tai bus aisku tik iki gimdymo likus savaitei.Tai vis raminu save kad paciai kankintis nereiks kaip su pirmu.Nes kiek girdejau antras vaikutis gimsta didesnis nei pirmas.

08. Jan 2012, 16:41

na ir as jau laukiuosi antro, tarp vaikuciu bus apie 1m10men. db eina 23 sav, jauciuosi gerai, rando visiskai nejauciu, visi tyrimai, viskas lb gerai 😀 tikiuosi taip ir toliau. Vaikutis planuotas, kai suejo pirmagimiui metukai, nuvaziavau pas gine, tai sake kad jau galim antra planuot, leido, tai iskart ir uzkibo jis mums 😃

10. Dec 2011, 09:01

sveikos mamytes, man pries 2men dare CP, uosviene kai gimde, jai irgi dare CP ir tada daktarai pasake, kad jei nori pati gimdyt, tai tik po 5m, po 5m ji ir pastojo, pagimde pati. O man gine sake,kad ne anksciau nei po 3m. O mes su vyru jau mastom apie dukryte, kad vienu vargu uzsiaugint 2 mazylius..bet dar teks luktelt☹ nebent netyciukas bus😀

08. Dec 2011, 11:31

dazniausiai daro planini cp.draugei dare su pirmu pries 8m ir kai dabar turejo gimdyti tai vel dare cp.

08. Dec 2011, 11:22

sveikutes😀 pirmas gimdymas man buvo pries 3metus,dare cezario pjuvi,nes kaklelis buvo atsiveres tik 4cm nuo vakarao iki ryto....dabar man antras gimdymas bus vasara.kazin,ar darys cezari,ar vel kankins?

24. Oct 2011, 17:20

kyte, kaip laikasi? kaip nestumas? ka gyd sako?

29. Sep 2011, 20:49

Sveikos, mano situacija tokia, kad vasario menesi turi gimti antras leliukas, pirmasis gime po cp, nes neapsiverte ir pilve sedejo. vel pastojau praejus mazdaug 9 men. nesu nusiteikusi pries naturalu gimdyma, tik sirdis jaucia, kad antrui leliukui butu geriau gimti vel per cp. tikiuosi taip ir bus. nors mane priziurinti ginekologe pasake kad visiskai nebutinai turi buti cezaris...

06. Jul 2011, 10:19

as jau apie antra pagalvoju... bet metu tikrai sulauksiau.... nors jie jau cia pat, uz keliu dienu 😀

06. Jul 2011, 09:20

as kol kas patenkinta savo gabrielyte ir apie kita mazyli net negalvoju😀

05. Jul 2011, 21:19

as ir i trecia ir i ketvirta😀

05. Jul 2011, 20:53

as ba jokios baimes i antra cp eiciau 😀

05. Jul 2011, 19:04

as jums pavydziu tokiu atsiminimu😀

05. Jul 2011, 18:21

1 extra cp buvo,tai baisiau prisimint,o 2 tai pajutau,kad kazka lyg ir skauda,nuvaziuoju sako 6 cm atsidarymas,o skausmeliai buvo labai menki.bet planiniam buvau irasyta,tai ant stalo ir graziai ,ramiai

1 2 3