Tikriausiai visiems tėvams smalsu sužinoti būsimo kūdikio lytį. Tačiau, kol tai bus padaryta ultragarsu, kinų sukurta lentelė –diagrama padės anksčiau atsakyti į klausimą, kas gims: mergaitė ar berniukas? Taip pat, jei artimiausiu metu moteris ruošiasi pastoti ir norėtų suplanuoti būsimo kūdikio lytį, tai patariame susipažinti su kinų prognozėmis. Tai – senovės kinų lentelė – diagrama, aptikta vienuolio – atsiskyrėlio karste, kuris buvo palaidotas Pekino pakraštyje daugiau nei prieš 700 metų. Archeologai ištyrinėję rastą pergamentą, aptiko mėnulio kalendorių, kur galima gana tiksliai nustatyti būsimo kūdikio lytį. Remiantis apklausa, kuri buvo atlikta dar 1999, paaiškėjo, kad jo tikslumas apie 75 proc.
persiskaiciuok ar tikrai tiek metu turejai kai pastojai 😀 arba tavo panelyte viena is 25% kuriems netinka 😃
deimante isiunciau tau 😀
daivute abu berniukus rodo 😀 o matau is foto kad mergyte turi 😃
berniuka daryk 2,5,8 ir 10 mėn 😉
bus porike,tikriausiai,zinok,kiek turejau pazystamu visom atitiko 😃 tad uztai labai smarkiai parupo ar rimtai tiek tinka? 😉
Deimante 7 mergaite- 8 berniukas 😀 parasyk kiek dabar metu,pasakysiu kada daryt,kad berniukas gautusi 😉
man atitiko,ir su pirmu ir su anrtu nestumu rode berniukus😀 sakaiu jei planuosiu trecia,ziuresiu kada reiktu man pastot lad butu mergyte😀
Žinoma ir esamos nėštutės gali drąsiai siusti, juk taip smalsu 😃
siunčiau tą diagramą į MK ,bet kažkodėl neikelia... tai pažiūrėsiu pati 😉 Jus man atsiųskite 2 skaicius:
kiek jums buvo METŲ ,kai pastojote ir kelinta MĖNESĮ pastojote,o aš jums parašysiu atsakymą ,kas pagal lentelę turėjo būti,ir ar tinka 😀
Tikriausiai visiems tėvams smalsu sužinoti būsimo kūdikio lytį. Tačiau, kol tai bus padaryta ultragarsu, kinų sukurta lentelė –diagrama padės anksčiau atsakyti į klausimą, kas gims: mergaitė ar berniukas? Taip pat, jei artimiausiu metu moteris ruošiasi pastoti ir norėtų suplanuoti būsimo kūdikio lytį, tai patariame susipažinti su kinų prognozėmis.
Tai – senovės kinų lentelė – diagrama, aptikta vienuolio – atsiskyrėlio karste, kuris buvo palaidotas Pekino pakraštyje daugiau nei prieš 700 metų. Archeologai ištyrinėję rastą pergamentą, aptiko mėnulio kalendorių, kur galima gana tiksliai nustatyti būsimo kūdikio lytį.
Remiantis apklausa, kuri buvo atlikta dar 1999, paaiškėjo, kad jo tikslumas apie 75 proc.