Tikriausiai visiems tėvams smalsu sužinoti būsimo kūdikio lytį. Tačiau, kol tai bus padaryta ultragarsu, kinų sukurta lentelė –diagrama padės anksčiau atsakyti į klausimą, kas gims: mergaitė ar berniukas? Taip pat, jei artimiausiu metu moteris ruošiasi pastoti ir norėtų suplanuoti būsimo kūdikio lytį, tai patariame susipažinti su kinų prognozėmis. Tai – senovės kinų lentelė – diagrama, aptikta vienuolio – atsiskyrėlio karste, kuris buvo palaidotas Pekino pakraštyje daugiau nei prieš 700 metų. Archeologai ištyrinėję rastą pergamentą, aptiko mėnulio kalendorių, kur galima gana tiksliai nustatyti būsimo kūdikio lytį. Remiantis apklausa, kuri buvo atlikta dar 1999, paaiškėjo, kad jo tikslumas apie 75 proc.
mano drauge turi du vaikus ir abu atitiko 😉
24 metai suejo vasari 😀 kovo menesi pastojau 😀 tai jau tikrai ne anksciau 😀 nes pagal ekoskopa veliau esu pastojus 😀 na gali buti kad ir balandi, nes gimdymo data pora savaiciu nutesta ir is 9 i 22 nukelta 😀 ziurejo vakar skanu ir tikrai pati maciau kad berniukas 😀 ir tik mergaitei 5 procentai duoti 😀
na pas mane paskutintas menuo, bet pagal daktarus bus mergaite
o ziurint pagal lentele turetu buti berniukas, na pranesiu tiksliai rugsejo menesi 😀
juratux, ar galetum ir man atsiusti? labai smalsu.... is anksto dekoju 😀
selijaki@yahoo.com
aciu 😉
tai vadinasi jau 2 vaikas kuris is tu 25% neatitinkanciu 😃
dagnukas rodo mergyte 😉 o 24 ir pastojai?
atemus gaunas kovas 😀
sveikutes, idomu ka diskutuojat 😀 mums pagal krauja buvo isskaiciave mergaite... savijauta kitokia nei su pirmuoju tai sako turetu mergaite buti, nes pirma turiu berniuka 😀 pagal pilva net girdejau kad mergaite turetu but 😀 bet va vakar paziurejo skanu, na ir 95% berniukas, pati maciau pimpaliuka 😀 idomu butu suzinot ka jusu skaiciavimas parodytu 😀 tai jei gerai supratau tai reikia mano metu ir kada pastojau 😀 tai 24m kovo menesis 😀
tai atimk 9 men nuo gimimo datos 😉
vadinas vasari pastojau 😃
orincike jei vasaris tai berniukas 😉
kristuisia tu cia apie kokius 70% ?
isiunciau braskutei ir dzherdai 😉
70% turėjo būt berniukas, o auginam mergaitę, nors daugumai sako atitinka
as irgi noriu tokios diagramos, gal galit ir man atsiusti tokia😀 cia.justina@gmail.com busiu dekinga😀
nu geras,visom atitinka,nerealu.ar galetumet ir man atsiusti sia diagrama,bus idomu patyrineti is savo giminiu,ar siaip busimu nestukiu... 😀 dzherdaa@gmail.com aciu 😉
o gydytojai berniuka prognozuoja,paziuresim kaip bus =)
mano gimtadienis kovo 13 😃 o terminas buvo gruodzio 4 ,vnz as kovo 23 suzinojau kad laukiuos 😃 viskas painu 😀
berniukas 😀 va tik as tiksliai negaliu zinot kada pastojau pries ar o gimtadienio 😃 nes viskas arti buvo 😃 o jei vasari paziuretum 😀
tai mergyte ir turiu😀
21m vasario men =)
29 😀 buvo kovas 😀
Na man irgi smalsu pastojau 19m. vasario men. tai kas turejo gimti?😀
juratux- aciu, atitinka 😀 Siaip berniukas dar negime, bet 3 k. patvirtino, jog tikrai berniukas turetu gimti 😀
oodetaa pirma mergyte antras berniukas 😀
as ir noreciau suzinoti ,ar atitinka. Pirma karta pastojau 21 m. kovo men., o antra karta 28 m. sausio men.
nu va abiem isiunciau 😉 tik prasom parasyti ar atitiko !!! 😉
labas visom😀 juratux gal gali ir man mestelt i emaila dekuj is anksto dowe20@one.lt
gal kuri man atsiustu ta programele
turevicjana@gmail.com
aciu 😀