Panevėžio mamytės

04. Jan, 11:00

Na mamytes susibegam vel i buri :)

12. Dec 2010, 18:27

nu va, drauge paleidau, pasisedejom, visus apkalbejom 😃😛 ERIKA, taip, maniskis vis dar dirba, ir ketina dirbti kol nesuzinos valdzia, kad savu versliuku uzsiima, o paskui jau gali ir atleisti, arba ne... Mes 2dienas nebuvom lauke, jau ryt lexim laukais su rogem, nes ir paciai norisi prasivedinti 😉 VIOLETA, kaip tik radau toky pat receptuka internete, nepadaugisiu 😉 Violeta Tu garais pakvepuok, ciobreliu arbatos su medumi pagerk, pades kazkiek vistiek.... O kaip jus AUSRYTE, neserga mazuliai???

12. Dec 2010, 18:04

jetau kiek klaidu,SAULIUKU,SVENTES 😀

12. Dec 2010, 18:02

NATIUSKA tik neperdek cinamono i silke nes bus neskanu,as va dariau i cinamono privariau tai neimanoma valgyti😛

12. Dec 2010, 18:01

temperaturos neturiu,giariu vaistuku BRONTEXSA bet nepadeda☹ AURA kur tu svente busi?gal kur su SAUIUKU leksit,o MARTYNUKA uosvienei ar mamytei paliksit?ar namuciuosia?

12. Dec 2010, 17:47

Sirgo Matulis, bet dabar jau kaip ir sveiksta😀 Nusprendžiau per žiemą nevesti į darželį, nes gaila vaiko, labai dažnai serga. Kaip jūs laikotės?

12. Dec 2010, 17:01

erikiux, kaip Matukas auga? neserga? 😀

12. Dec 2010, 15:35

Mes vakar II Babilone, mugėje buvom. Prisipirkau skanios rūkytos mėsytės, dar duonos naminės, labai patiko😀 Radau gražių rankų darbo atviručių, vieną tokią surišamą paėmiau, mat draugės gimtadienis bus, o aš jai pinigus žadu duoti, tai labai tiks vietoj vokelio😀

12. Dec 2010, 15:06

labas 😉 as tai dabar daug zmoniu pastebejau turguje buna 😀 tai kepures siltas, paltus, megztinius, kelnes zmones perka 😀

neri neri 12. Dec 2010, 14:52

sveikos ,mes ką tik iš gastrolių 😃 po bažnyčios dar nuvažiavom į Babiloną pasidairyti,bet žmonių daug visur .

12. Dec 2010, 14:17

Tai aš irgi nenešu, nes sunkokas jis pas mane😀 Prašosi, tiesia rankytes, bet kol kas sekasi nukalbėti, nukreipti dėmesį😀 Bet va turim problemą - jis pastoviai kvėpuoja per burną,vis būna išsižiojęs, bijau, kad šalto oro prisitrauks ir vėl sirgs, tai vis kartoju ir kartoju, kad sučiauptų burnytę😀

12. Dec 2010, 14:10

Bet nesti nereikia zingsniuoja pati, retai kai pavargsta ant ranku praso😀

12. Dec 2010, 14:09

Sveika, mums irgi sniegas nelabai patinka😀

12. Dec 2010, 13:58

Labutis visoms😀 Buvom šiandien mano tėvus aplankyti, tai Matukas pirmą kartą po savaitės sirgimo laukan išėjo😀 Bijo vaikas ir vėjelio, ir snaigės ant veido nepatinka, labai prašosi ant rankų, bet juk vistiek teks pratintis prie žiemos malonumų😀
Aura, kaip Martynuko burnytė, ar išnyko tos baltos dėmelės? Paskaičiau tavo pasakojimą kaip atrodo, tai pamaniau gal jam stomatitas?
Renata, o taviškis dar dirba Topo Centre, ar jau tik savo bizniu užsiima?

12. Dec 2010, 13:22

Violeta Tau 100% bronchitas, o temp.turi? Cia jau reikia vaistuku...

12. Dec 2010, 12:37

Sveikutes, as po namus krapsciausi, Emyte nuguldziau migdytis, prisidariau tuno uztepeles, laukiu drauges ateinant. As vesciau, bet kadangi laukiam sveciu tai busim namuciuose 😉 Pas mus kieme vyrai suorganizavo talka, kasa sniega, grazu ziureti ir seni, ir jauni, ir vaikai, bet vien vyrai 😃 o maniskis dirba, oj patiktu paziureti, kaip jis cia kastu 😃😃😃

12. Dec 2010, 12:24

As irgi galvojau Violeta, bet ziuriu, kad orelis nekoks, gal nekeliausiu

12. Dec 2010, 12:02

tai kur visos?eisit kas i laukuti?nz vesti savaja ar nea,senai buvo jau,reiktu eiti

12. Dec 2010, 10:24

labas rytelis😀kaip miegojosi?GERDUTE tai gerai,o mamyte tai lb blogai☹kad tik plauciu uzdwgymas nebutu😥nes jau kosoj iki vemymo😥pas mus prie eglutes sestadieni nuo 17 -iki 18 val.senis saltis yra namelyja ten vaikucius galima nuvesti😀o eglute tai prastai atrodo dienos metu

12. Dec 2010, 09:17

Labas rytas, merginos. Ir vel pirmoji? 😃

12. Dec 2010, 00:10

Pritupiau ir as, bet kad ale tuscia cia pas mus visai 😀

11. Dec 2010, 23:03

Daivute, skanios mesytes jums, ir ryt linksmo pasisveciavimo 😉

11. Dec 2010, 21:49

Labas vakaras 😀 ačiū, mamytės, Edmučiui viskas turi būti gerai 😉 buvom šiandien kaime, atsivežėm daržovių, mėsytės 😃 ryt vėl į svečius planuojam lėkti, seniai matytus žmones aplankyti 😀

11. Dec 2010, 21:36

va kokia egle Vilnius iziebe

11. Dec 2010, 21:30

maniske zaliai kakojo pries stafilokoka, bet gal ir nuo misinio, negaliu gincytis.

11. Dec 2010, 21:27

na va suzynojau kodel zaliai kakoja.kakoja zaliai nes kas geria misnuka NAN nuo jo kakojama zalsvai,arba maistukui elergija😀tai va db ramu,internete perskaiciau daktarytes komentaras buvo,tikslaiu atcakymas i mamytes kalausimuka,sakau kad ji ramute kaip belgas😀oj man nuskylo su dukryte😛

11. Dec 2010, 21:21

na va!tai ka db daryti?bet ji lb rami,nei verkia nei nieko,tik va po madyniu lb uzsiverkia baisiai!!bliam db nakti neuzmigsiu!!

neri neri 11. Dec 2010, 20:28

negerai Violeta ,kažkas netvarkoj arba su virškinimu ,arba kokia infekcija įsibrovė pas mažą vaikelį .

11. Dec 2010, 19:26

kaip isigydyti bronhyta?mano GERDA zaliai kakoja,gal dar kieno taip kakoja?sako negerai.ir zinok db

11. Dec 2010, 19:23

NATIUSKA taip mazut😀nera cia ko pykti,jis tikrai nevertas tokio zodzio bet visatiek gaila☹dar zinias pazejau tai visai susigraudinau kaip benamei nusalo kojytes,is ju ir mano tevas☹ai baigiam yra kaip yra,jis toky gyvenima pasirinko pats.stengiqaus ji istraukti is to liuno bet viskas veltuj,jam teta siule gyventi sodo namekyje ten ir elektra irdujos namukas mazas zemes,darzoves.bet jis atsisake,na va ir pasekmes☹

11. Dec 2010, 18:27

tai mum ir be temp tik slogyte nuo tada kai sakem,kad ateisim,o va siandien jau beveik nebera jos😀pas Deimute ir kruminis issikales