Panevėžio mamytės

04. Jan, 11:00

Na mamytes susibegam vel i buri :)

13. Dec 2010, 11:43

Oi ne Natiuska tikrai ne del tu naktiniu, su jais buvo irgi ivykiu uzsisakiau tuos pacius uz puse kainos is kitur...tai gavau juos neseniai 😀

13. Dec 2010, 11:39

labas visoms!KAROLYTE kokia didele😀o liemene tai super!!

13. Dec 2010, 09:39

Labas rytelis😀 Aura, turbūt tikrai kažką ne taip supratau😀 Kai greitai skaitai, ką prirašote, tai ir gaunasi visokie nesusipratimai😃

13. Dec 2010, 09:36

Labas rytas, pas mus rodo -15! 😉
Siandien valgysim anksciau, nes gi noriu, kad karalaitis dar valandyte pasnaustu pries masaziuka, nes kitaip gali imti pykti 😀
ILONCE, mano Martyneliui pastoviai nevalgiadieniai! Ypatingai dabar. Jis suvalgo kudikio norma, apie 120 ml, o toliau nei kaip neikisi, tai ciut ne supilt tenka ☹ Zaidziam, o ka darysi 😀
JANA, maniskis tai labai noriai ant pilvo gulasi, jam auksciau, daug matosi, tai aptinka, dairosi, juokiasi mane pamates 😃 O gera mintis, as pries veidrodi nebandziau paguldyt, reikes pabandyti gal 😉

13. Dec 2010, 09:27

labas rytas mamytes ir maziukai, ar nesusalote? Sakykit ar buna kieno maziukam nevalgadieniai? Mano maziukas nieko nevalgo tik mano pienuka,ir nieko kito neikisi,net nezinau ar tai normalu?

13. Dec 2010, 08:20

labas rytas, musu naktele nebloga, mergyte rami buvo, nakti pavalgem kelis kartus ir parpem sau ramiausiai 😃 grazios merginos nuotraukos, Karolina labai paaugus, o kokia liemene grazi.Marnynelis patenkintas sportuoja ant mamos, manoji tai irkart bliautu, jau nebe patinka guleti man ant pilvo.Musu savaitgalis namie su seima, su pasivaiksciojimai, super praleidome laika, gaila kad tas savaitgalis toks trumpas.o jusu vaikuciams patinka stebeti save veidrodyje, mano tai akiu neatitraukia, stebi save, kalbinama per veidrodi issisiepe, gaila kad neeina pagauti padaryt foto 😃

neri neri 13. Dec 2010, 08:02

labas rytas 😀 Erika aš už Aušrytę atsakysiu ,ji gyvena už miestelio ,jeigu galima taip pasakyti ,o darželis tai centre ,nuo jų nemažas gabalas kelio 😀 Aura ,kad turbūt visiems mažiems vaikams kojinės kartais pradingsta 😃

13. Dec 2010, 00:30

O cia buna taip, kai pirstai sulenda per giliai 😃 😃 😃

13. Dec 2010, 00:29

Cia siandien stebuklingai pradingo viena kojine 😃 Martynelio veidelis toks mazdaug: "neklauskit, as neemiau" 😃 😃 "😃

13. Dec 2010, 00:28

Na va, prisedau ir as 😉 Tai kad Juste ne vien jus pamirso, o ir mane, jum pirmom nuotraukas sukele, nors man zadejo 😃
ERIKIUX, kazka ne taip supratai, Martyneliui nebuvo jokiu baltu ziazdeliu, tikrai neturim nei stomatito, nei kokios kitos ligeles, tik vyras sugebejo su KAZKUO i liezuvi isikasti ir keturios iltys jam pabale 😃
Cia musu sporto minutes, tik gaila nekokios foto, nes fotkinta be blitso 😉

12. Dec 2010, 22:47

Ka mamos sekmadienio vakara veikiat??? Ziuriu komiksuose mano Emilytes foto prisivijo favorita 😃 ACIU mamytes, kurios uz mus prabalsavo 😘

12. Dec 2010, 22:29

ir man patinka gyvos, bet kad jau kai yra vaikas, tokio amziaus kaip manoji, tai galvoju, kad iki kaledu ta eglute stovetu be spygliu jau 😃😃😃 Mes kazkada taipogi tokia puosem, paskui ja pasodinom kaime, deja neprigijo ☹

12. Dec 2010, 22:23

Man patinka kvapas egles..., .pirkom gyva vazone prie Zaros 55lt.

12. Dec 2010, 22:14

O svarbiausia Erika, kad sake yra kazkokiu kavapu spec.kaledoms, apipurski dirbtine egle ir kvepia kaip tikra 😃 Musu tetukas atnese is rusio eglute, bet sendiena jau nepuosim, ryt abi su dukriuku darbuosimes 😃 JUSTIALA, tai turbut visas tas dienas vyra savo naujais apatiniais gunde, kad mus pamirso 😃😃😃

12. Dec 2010, 22:05

Labutis, Juste😀 Jau kad paaugusi tavo Karolytė, tikra panelė😀 Labai graži močiutės liemenė😀
Jūs matau gyvą eglę statėtės? Mano vyresnysis Paulius irgi šiais metais prašo gyvos eglės, tai net nežinau, ką daryti. Jau pripratau prie tos dirbtinės, ir spyglių valyti nereikia😃

12. Dec 2010, 22:01

va kokie zandukai 😀

12. Dec 2010, 22:01

😀

12. Dec 2010, 21:58

va kokia liemene numezge mociute 😀

12. Dec 2010, 21:54

kadangi neturejau virsunes sumaniau tokia nesamonyte 😀

12. Dec 2010, 21:54

is kito kampo 😀

12. Dec 2010, 21:53

😀

12. Dec 2010, 21:53

stai ir musu eglute 😀 siandien pirkom ir puosem. Pirmoji eglute Karolytei 😀

12. Dec 2010, 21:52

Sveikos 😀

12. Dec 2010, 21:48

Aušra, a tai kur jūsų darželis, kad tenka net 3 kilometrus iki jo eiti?

12. Dec 2010, 21:46

Aušra, nežinau, ką reikės daryti, šnekėsiu su auklėtoja ir darželio direktore. Jei leis laikinai atsiimti vaiką ir po to vėl gražins atgal į tą pačią grupę, tai gerai, o jei bus kokių problemų, tai teks užrašyti kaip vieną maitinimą ir mokėti tuos kelis mėnesius, nors ir neis darželin. Matukui labai darželyje patiko, puikiai adaptavosi, nu bet kad serga tai pernelyg dažnai, gaila vaiko.

12. Dec 2010, 19:42

gerai auga,jau kai vedi uz vienos rankytes eina😀mes verem Deimantei be keliu dienu 6 men buvo,tai tfu tfu tfu nei puliavo,nei nusitampe

12. Dec 2010, 19:38

Renaxxx, kaip tavo maziuke auga? 😀 jus 8men veretes auskariukus? kaip gyjo? 😀 as galvoju savo mazei iverti, bet bijau, kad nepuliuotu 😀

12. Dec 2010, 19:37

Erika, o kaip pateisinsite tas dienas kurias nevesite? 😀
Renata, as pati biski sirguliavau, maziuke aciu Dievui neuzsikrete 😀 Domantas dabar truputi kosti, sunku tiek kelio maziukui eiti i darzeli, gal 3km ☹

12. Dec 2010, 19:35

bandziau kept tipo twix,na man tai per saldu,bet brolis su vyru ivertino labai gerai ir dingo ore jie😃 o kas del svenciu ir vaiko,tai pritariu Renatai,mes ir visur kartu😀

12. Dec 2010, 18:28

As tai visas sventes tiek pernai, tiek siemet su vaiku ir visur kartu, nenoreciau pirmas savo gyvenime sventes su vaiku, ji kazkur palikti ir linksmintis 😀