sveikos paneles, as laukiuosi, siandien kazkaip pagalvojau apie vestuves....kuriu dabar mes sau negalime leisti, nes reikia taupyti pinigelius kitam reikaliukui - vaikeliui. su draugu gyvename jau daugiau nei 3 metai, ir jis nori kad vaikelis gautu kuo daugiau, kad turetu viska, todel vestuviu irgi nori graziu, bet jau tada kai vaikelis bus gimes ir viskuo aprupintas... esu prisiskaiciusi, kad ligoninesi labai kreivai ziuri su pavarde i -yte, -aite, negu i tas kurios jau -ienas. todel db keliu problema didele savo busimam vyrui :( kaip galvojat, gal kas yra susidure su tuo? butu lb malonu jei prisijungtumet, palengvetu man ....
bailiuke, kadangi esu mama, žmona ir dar darbas susijęs su šeimomis, nes esu fotografė. Galiu drąsiai sakyt iš patirties, jei norit šventės, ją pasidarykit, kai krikštysit savo vaikutį. Dabar tai populiaru.
Dabar jei netyčia mergina pastoja, poros tiesiog nueina susirašo civilinėj metrikacijoj, be jokiu baltų suknelių ir balių ir t.t. Pavakarieniauja abu romantiškoj aplinkoj ir t.t. Nes neščia tikrai taip sau neleisi linksmintis, kaip būnant ne nėščia. Tagi, jau pavardė bus pakeista, žiedelis ant piršto bus taip pat. Būsit šeima ir ant popieriaus, nors tas popierius jūsų asmeninių santykių tikrai nekeis. Tiesiog turėsit tvirtesnį pagrindą visuomenėj po savo kojom.
Tada būnant -ienė, susilauksit vaikučio. Pasitaupys tų pinigėlių, tu atgausi savo kūną, nereiks su kūdikėliu juo dalintis 😀 Tada galėsit planuot savo vaikučio krikštynas ir savo įžadus prieš patį Aukščiausią, tada ir atšvesit savo šeimos didžiąsias švetes. Dabar tai darosi tikrai įprasta, kad poros pirma susirašo, o po to pasidaro vestuves kartu su savo vaikiuko krikštynom.
Jaunajai nereiks jaudintis, kad kas nutiks vaikučiui įsčiose, nes nervų tikrai TA diena pareikalauja, nes norisi kad viskas būtų idealu. Tada jau būsit įsivažiavę į šeimos gyvenimą, žinosit kaip galit paskirstyt savo finansus savo šventėm ir t.t.
ne cia apie vyrus reiskies evelinaaa 😃 o antras dalykas kiekvienam savas vyras geriausias, net uzdave klausima as ir pasisakiau o taves nekritikavau
bailiuke , mano nuomone gali ir pries ir po vaikiuko gimimo 😀 as buvau nescia ir su balta suknele :0 ir priesa tai pagyvenau su vyru 😀 man labai graziai ir atrodo kai su vaikuciu eina tuoktis gelytes ar ziedus pries jaunuosius nesa 😀 ir nenurasyk saves daryk kaip tau parankau, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu juk kiekvienam neitiksi 😀
ir dar prie ko cia zenytis ir nestis vaika ant ranku... nu bliamba tikrai....
na taip, as noriu isgirsti visokiu nuomoniu, ne tik tu, kurios mano , kad tos, kurios jau turi vaikeli, negali jos detis, tai darau isvada, kad - jei netycia pastojau NETYCIA PABREZIU, jei nespejau apsizenyt, tai reiskia , kad taip ir neuzsidesiu baltos sukneles niekada.... nes mano traukinys jau nuvaziavo kaip supratau... ☹
p.s.kiek daug zinomesniu poru neskuba zenytis.... na nebezn.
o kam zenitis is vis? nueini ir atsistojs turi meluot ,kad mylesi iki grabo lentos,kad padesi varge ir dziausme,as rsu nevedusi ir nezadu to daryti,NES MAN SKYRYBOS KAINUOTU DAUGIAU NEGU VEDYBOS,,
nestuke,nepergywenu del to 😃 zila galva isminties pilna 😃 as tik pasakiau savo nuomone.o pasirodo priimti kitu nuomoniu nemoki.o del wyru,kiekvienai savo geras,kol i kaulus negauna 😃 😃
ir nereikia cia raukytis, uz nuomone niekas nepyksta o kiekvienas turi savo nuomone😃
o matau kad pacios nesusiduret su tokiais vyrais kad komentarus uzkabinai apie mano vyra, tik galiu nosi iskelt kad man pakliuvo toks o jum tada tik pavydet
evelinaaaa as ne i ta klausima visai atsakiau 😃 as pries ta visai nieko pries neturiu o atsakiau i viena issireiskima kad jei pagyveno kartu tai vadinas jau juokingai kad su balta suknele tekejo 😃 net juokinga skatyti tiki isireiskima kas kaip nori tas taip teka
lara atsargiau zilu plauku atsiras nuo tavo nervu 😃 tai kam eini prie altoriaus jei nesi isitikinusi savo meile? :d 😃 prajuokinai.....
o del pirmu vestuviu..issiskiria ir daugiau viens i kita ziuret nenori,tai kaip jos gali likt net po skyrybu tomis nepakartojamomis?duok dieve,kad kiekvienos is jusu ta pirmoji santuoka ir liktu vienintele.sito jums tikrai nuosirdziai linkiu 😀
bailiuke,nei viena is mamu nenusistaciusios 😀 pasakysiu taip man balta suknele-tyrumo,skaistumo,nekaltybes simbolis.jei pagimdai vaikeli,tavo statusas MOTERIS,o ne mergina.man asmeniskai graziau ziurisi kazkas elegantisko,kukli suknele,kostiumelis,tik atleiskit ne balta. 😀
na taip, ziuriu nuomoniu pilna... bet pirmos vestuves lieka pirmom, nesvarbu kiek dar ju bus ar ne... as nematau nieko blogo uzsideti balta suknele, o rutu vainikelio galima ir nesegti.... nu ka zianu, ziuriu cia visos priesiskai nusiteikusios del vestuviu po vaikelio gimimo.... pvz mano seses vyras zuvo avarijoje, bet ji vistiek dare antras vestuves, vainikelio nesegejo, bet suknele vilkejo... nu ir kas cia blogo nesuprantu ☹
ir mes be kursu tuokemes.jokie kursai neismokys dvieju zmoniu tarpusavio pagarbos.
divka,ne apie tai kalbu,kad negyvent kartu,pati su wyru gywenau.kalbu apie balta suknele.ja turetu vilketi tik nekaltos ir neturincios vaiku.o pagywenti kartu BUTINA.As esu tik uz seima,pries skirybas.bet tik ne uz balta suknele.o dar juokingiau jai teka su pilvu.
nestuke,tavo ziniai tuokemes tik baznycioj,be pompastikos ir baliu.o cia kalbama apie poras turincias vaikus ir ketinancias tuoktis..o apie ta viena karta gywenime...nejuokink!puse mano kursiokiu,tokiu prisiekusiu vienkartiniu,jau issiskyre.nezinai kaip bus gywenime.visada sakau: busiu su savo vyru,kol su juo bus gera,ir lb noreciau,kad gera butu visa gywenima.NIEKADA NESAKYK,KAD TUOKIESI VIENA KARTA.
Aš visom keturiom už pagyvenimą kartu prieš vestuves.Juk jau praėjo tie laikai,kaip mamytės vyrelius dukroms rinkdavo(nu nežinau, gal dar ir šiandien likę tokių) ir nuotaka savo vyrą pamatydavo vos ne vestuvių dieną.Kiek gali sužinoti erzinančių dalykų apie savo antrąją pusę.
nestuke,tavo ziniai tuokemes tik baznycioj,be pompastikos ir baliu.o cia kalbama apie poras turincias vaikus ir ketinancias tuoktis..o apie ta viena karta gywenime...nejuokink!puse mano kursiokiu,tokiu prisiekusiu vienkartiniu,jau issiskyre.nezinai kaip bus gywenime.visada sakau: busiu su savo vyru,kol su juo bus gera,ir lb noreciau,kad gera butu visa gywenima.NIEKADA NESAKYK,KAD TUOKIESI VIENA KARTA.
adatele 😀 kur taip brangiai mokejei? 😀 as uz civilini mokejau 70lt o uz kursus 20lt ir tai istikro jie net nebutini pasirodo, tik kunigai kazkodel vercia, daug kas net tuokdamiesi nejo jokiu kursu ir niekas ne neuzsimine, cia priklauso nuo kunigu 😀
na ir kas kad pragyvena tris metus? ir su balta suknele eina :d nesuprantu kas cia blogo, kaip tik labai grazu, poros isbando gyvenima kartu, jei sugyvena kodel gi nesituokus? as su vyru pries tai pragyvenau ir su balta suknele prie altoriaus ejau, mano sesuo taip pat 😀 ju viena kart gyvenime velkames balta suknele, nebetn net nzn..... kodel merginos turi buti nurasytos kad jos pries tai pagyveno su draugu o poto nusprende tuoktis? matomai tik is pavydo snekat kad jsu niekas nenusivede prie altoriaus 😃
cia mano nuomone,bet juk ivairenybiu neisvengsi 😀bailiuke,mano vestuves buvo be baltos sukneles,ir cia man atrodo juokinga,kai 2-3m gywena su wyru,o paskuj i balta suknele lenda,o dar juokingiau,kai tuokiasi su balta suknele ir vaikuti nesasi.aisku kiekvienam savo.as nesmerkiu taip daranciu.tiesiog issakau savo nuomone 😀
baznytine santuoka dabar kainuoja 100lt, nes tiek reikia uz kursus moketi.
mes ir susituokem,kai gime mazoji.nieko blogo tame nematau,o CIVILINE SANTUOKA KAINUOJA 70 LT. BAZNYTINES SANTUOKOS ITRAUKIMAS I APSKAITA-21 LT
bailiuke, bet jau rase cia,kad civiline nieko nekainuoja, bet jei jus norit dideles puotos, tai jau jusu reikalas
bailiuke, bet jau rase cia,kad civiline nieko nekainuoja, bet jei jus norit dideles puotos, tai jau jusu reikalas
taip, bet kartais tam eiliskumui neuztenka pinigu ar dar kas nors , jums paprasta kalbeti, nevisoms seimoms yra butent taip gerai kaip jums....
kiekvienas daro, kaip patinka, bet as esu nuomones, kad turi buti eiliskumas gyvenime😀
bailiuke,cia mano nuomone 😀 nesuprantu,kam po vaikiuku gimimo besituokt?cia db tokia mada,pirma vaikas,pasiziuri kaip tetis twarkosi ir jei islaiko ta egzamina tada zanyjas 😃 matyt senamadiska esu.
nu jo nemesi 😀 ir isvis db daug seimu pagimdo ir po to apsizenija, kai vaikutis siek tiek paugeja 😀