nesusituokusios poros

22. Jan, 12:05

sveikos paneles, as laukiuosi, siandien kazkaip pagalvojau apie vestuves....kuriu dabar mes sau negalime leisti, nes reikia taupyti pinigelius kitam reikaliukui - vaikeliui. su draugu gyvename jau daugiau nei 3 metai, ir jis nori kad vaikelis gautu kuo daugiau, kad turetu viska, todel vestuviu irgi nori graziu, bet jau tada kai vaikelis bus gimes ir viskuo aprupintas... esu prisiskaiciusi, kad ligoninesi labai kreivai ziuri su pavarde i -yte, -aite, negu i tas kurios jau -ienas. todel db keliu problema didele savo busimam vyrui :( kaip galvojat, gal kas yra susidure su tuo? butu lb malonu jei prisijungtumet, palengvetu man ....

30. Apr 2010, 21:14

p.s. sampana ir saldainius jis taip pat buvo paruoses siai akimirkai 😀 rasiau kodel is jo to nesitikejau, na todel kad ir taip kartu gyvenome, liepos men pagimdziau nuostabia mergyte, ir pirslybu kazkaip tikejausi anksciau galbut, nors tai ne buvo man svarbiausia, nes jau syki buvau istekejus ir nesekmingai, tvirtai tikiejau kad antspaudas pase nieko nereiskia ir nekeicia, tad gyvenom ir tebegyvenam kaip sugyventiniai, ir esam labai laimingi, tik jau skirtumas kad esam susizadeje, zinoma kada nors iskelsim grazias vestuves, o musu princese nes mums ziedus bei barstys gelytes, 😀 tai va tokia mano istorija 😀 esu prie tu nesusituokusiu poru ir te noriu pasakyt kad visai nesigailiu, nemanau kad vos pastojus reik skubet zdenitys nes taip priimta, manau kad galima visa gyvenima pragyvent ir nesusituokus labai darniai ir graziai, santuoka jausmu neturi keist, manau jei lemta tai ir busit jus kartu ar susituoke ar ne.......tai LIKIMAS. Buvau istekejus bet nesekmingai, odabar gyvenu nesantuokoj bet esu be galo laiminga, manau tai ir yra svarbiausia, atrast tau skirta zmogu.

30. Apr 2010, 21:10

grazu...:}

30. Apr 2010, 21:09

cia dar geriau 😃

30. Apr 2010, 21:04

maniskis irgi per valentinke pasipirso 😀 nors is pradziu vos visko nesugadinau 😀 jis dirbo, o as jo labai laukiau, buvau jam dovanele paruosu linksma (antrankius, puodelius ir dar kai ka 😃 ) jis gryzta vakare, ir man i akis krito pirmas dalykas kad jis be geliu (buvo tada -20 , jis be masinos tai logiska kad geles susaltu) pasipuciau kaip balionas kuris aisku netrukus sprogo, o jis keistai sypsojosi ir klause kas man yra, galvoju avinas tikras juk tokia diena o jis net nei gelytes ir dar klausia kas yra.... zinoma po 5 min baisiausiu grimasu-sprogau ir isklojau jam viska ka ta akimirka apie ji galvojau, ir aisku apsizliumbiau, na zinot moteriskas jautrumas 😃 pasakiau kad jis KIAULE!!! o jis vis dar keistai sypsodamasis atsiklaupe ant keliu, istrauke is kisnes maza sirdutes formos dezute, ja atidare ir ziuredamas man i akim paklause :...............ne ne ne visai ne to ka katik pagalvojot 😃 😃 😃 paklause: ............nu ar esu vis dar kiaule? vat sito mano mielosios visai is jo nesitikejau 😀 tada apsizliumbiau dar labiau 😀 bet jau is dziaugsmo, zinoma jis manes paklause ar sutinku uz jo teketi......nebuciau as ragana... tariau jam....dar pagalvosiu 😀 nors manau tiek jis tiek as zinojom kad tai reiskia TAIP 😀 po poros savaiciu ta patvirtinau 😉

30. Apr 2010, 20:59

oi kokia romantika 😀

30. Apr 2010, 20:39

a va maniskis tikras staigemnu darytojas ir romantikas😀 pasipirso per valentinke Palngoje ant juros kranto....eh zvakes sirdeles forma...sampas taures😀...veliau vakariene uzsakes😃...o veliau dar smagiau..gera kazkaip visa ta siurpraiza prisiminti😀)))....

30. Apr 2010, 16:39

na pasakok kaip ?😀

30. Apr 2010, 16:29

Dabar prisiminiau kaip man maniškis pasipiršo 😀 Geriausia tai, kad jau laukiausi, bet neivienas apie tai nežinojom 😀

30. Apr 2010, 15:27

😃😃 jo geras rimtai sakysiu bet dabar kai pirksi isrink ir vestuviu data iskarto😃

30. Apr 2010, 08:46

:d cia geras 😃

30. Apr 2010, 08:45

Nzn kodel, ar cia prietarai, bet ne is vieno esu girdejus, kad pirslybos metus tegalioja 😀 Pasakyk saviskiui, kad suzadetuviu ziedo galiojimo laikas baigesi, reik pirkt nauja ir pirstis is naujo 😃

29. Apr 2010, 21:54

kodel astonija?😃 reikes ppasakyti savajam😃😃...sakysiu pirskis is naujo😃

29. Apr 2010, 21:32

Sakoma kad jei pasipersa reikia susituokti per metus laiko, jei ne turi is naujo pirstis 😀

29. Apr 2010, 21:26

tai aisku,liutuke,visos turbut to ziedelio nori:] smagu isteket:} o jum dar isvis,jau ir vaikiukas bus paauges:} vestuvese dalyvaus

29. Apr 2010, 21:21

tai va ir as nusprendziau pasirasyti cia😀..nespejome susituokti o taip norejom😀....negalima nieko planuoti....sakiau vyrui gal nori bent susirasyti , o jis pasake noriu kad vilketum balta suknyte ir baliuko simbolinio😀....tai va dabar vestuves planuojam kelti kita vasara😃..ir va leliukas bus ne tik gimes bet ir jau paauges😃..sakau gales teveliam ziedus nesti😃....bet ta santuoka nera man jau tokia reiksminga svarbu man pagarba ir meile is vyro puses😀..bei rupestis...bet giliai sirduteje vistiek noriu to ziedelio nors suzadietuviu jau virs metu turiu😃

29. Apr 2010, 18:34

vitali tikrai grazu 😀 kristulia kaina ssuvienodino.as taip pat mokejau 70lt uz santuoka metrikacine 😀

29. Apr 2010, 12:25

Sveikutes,mano tai tokia va situacija su vestuvemis:su vyru isgyvenom kartu 3metus ir pastojau visai neplanuotai,kadangi esu pries vedybas del reikalo, tai nusprendem susituokti kai gims mažyle.Jai gimus aisku jau niekur nebeskubejom...ir taip praejo 5 metai...bet kazkaip sumastem kad jau laikas sau svente pasidaryt,tai patikekit tikrai nesigailiu kad tiek laukem,..buvo labai grazu tiek mums tiek sveciams matyt kaip vyras neša dvi jaunąsias..zmoną ir dukrelę.

07. Mar 2010, 13:36

tai pas tave visai kitas atvejis - jus jau turėjot bažnytinę santuoką, todėl jums taip greit, ir nereikėjo net liudininku. 😀 Visur taip kanutia, jei eini y cm ne bažnytines, ar nori tik cv santuokos, tai visur taip 😀

07. Mar 2010, 12:27

kaniuta kur jus tuoketes?Kokiame mieste,ar rajone?😀

06. Mar 2010, 22:23

laimonda - man irgi civiline kainavo 70lt ir niekas neklause kokia tu rinktis nori, beto man paskirta diena yra penktadienis, kai kaip tu sakai pigiau yra, tikrai ne 😀 tiesiog kainos kyla nežmonišku greičiu 😀
ir ne taip kaip kaniute rašė, dabar taip greit civilines niekas neduoda, po pareiškimų padavimo mažiausiai mėnuo turi praeit, nebent nurodai kad laukiesi, tada dvi savaites teužtrunka laukimo laikotarpis 😀

02. Mar 2010, 12:50

aisku.

02. Mar 2010, 12:49

tai jus iskilminga pasirinkot,o penk ar vidury sav.yra pigesnes

02. Mar 2010, 12:47

na mes nusprendeme tuoktis, pades tevai ir tt. jau balandzio 10 diena. labai greitai. man jau bus 4 menesiukai 😀 dabar jau trys menesiukai, bet pilvelis dar nesimato, tik siek tiek gal. tai pries dieva irgi eisiu jau su vaikeliu pilvelyje.mums civiline santuoka kainavo net 70 lt. jums tai labai mazai tik 20 lt. nezinau kur tokios kainos yra dar.

02. Mar 2010, 12:27

Simute ,as ir pritariu tau nebereikia jau rutu vainikeliu kai vaikuciai yra..bet sau svente pasidaryt palei galimybes galima tikrai ir suknle taippat apsivlkti,as tuokiausi antra kart,bet vilkejua vtsuvine sukne 😀

02. Mar 2010, 12:24

Mes taip pat esame nesusituoke, bet noretume, kad kudikelis gimtu seimoje. Nes jau po vaikelio gimimo rodos ir nebera prasmes tuoktis. O pinigu niekada vestuvems nebus, todel manome daryt kuklias, bet ir Civilinej metrikacijos ir Baznycioj. 😀

31. Jan 2010, 09:31

as pvz su pirmu vyry isikyrusi esu ju senai,ir gyvename su draugu turiu nuo jo dukryte ir esame nesusituoke na ks tie popieriai nu niekas istikro xi xi xiateis laikas gal ir susituoksime

29. Jan 2010, 22:18

Gan jaunas tėvelis..Ir tikrai abejoju ar besusitupės, nes dar toooks dalykas kaip genai yra.. Jo mama ištekėjo 3kartą, o tėvas su 4 moterim jau gyvena... Ir esmė ne tik jo požiūryje į šeimą... Apskritai į viską.. Viskas kas yra iš mano pusės- blogai, tik jo viskas gerai..

27. Jan 2010, 06:06

😀 gal tevelis dar labai jaunas 😀 nes jauni vyrai nelabai suvokia kaip kur kas ir kada ir kokia atsakomybe jie turi 😀

26. Jan 2010, 22:39

As kaip supratau cia kaltas ne tik tevystes jausmas, bet aplamai poziuris i seima, kaip suprantu ju poziuriai nesutampa.

26. Jan 2010, 16:34

aha, as ir taip galvoju kaip vuvulia 😀

1 2 3 4 5