nesusituokusios poros

22. Jan, 12:05

sveikos paneles, as laukiuosi, siandien kazkaip pagalvojau apie vestuves....kuriu dabar mes sau negalime leisti, nes reikia taupyti pinigelius kitam reikaliukui - vaikeliui. su draugu gyvename jau daugiau nei 3 metai, ir jis nori kad vaikelis gautu kuo daugiau, kad turetu viska, todel vestuviu irgi nori graziu, bet jau tada kai vaikelis bus gimes ir viskuo aprupintas... esu prisiskaiciusi, kad ligoninesi labai kreivai ziuri su pavarde i -yte, -aite, negu i tas kurios jau -ienas. todel db keliu problema didele savo busimam vyrui :( kaip galvojat, gal kas yra susidure su tuo? butu lb malonu jei prisijungtumet, palengvetu man ....

27. Jan 2011, 19:03

mamytukasuk pritariu tau😀...as irgi susilaukiau dukrytes pres daugeu nei savaite😀...mes su vyru kartu jau esam 5metus ir 24d ir as nesigailiu ir irgi neskubu del santokos...

19. Jan 2011, 18:45

as manau kad gyventi nesusituokus nieko bloga,svarbu yra jausmai ir pagarba,mes va turim mazyle beveik 2men,kartu metus gyvenam,kalbam tuoksimes kai sutaupysim ir busim tam pasiruose,nera cia kur skubet,juk tas popierius,nieko nekeicia jausmai islieka tiepatys...man santuoka tik balta suknele kuria vcisos svajojam uzsidet ir santuoka tiesiog suteikia vyro pavarde jei to nori...

11. Jan 2011, 16:13

egluciux na ir as tikiuosi kad greit prasisuksiu ir bus galva rami

11. Jan 2011, 10:17

aha suprantu tutifruti,na mums irgi nebuvo kam palikt mazyles,beto ir tikrai niekam nebuciau palikus tokios mazutes 😃 kartu su vyru viska susitvarkem,per viena diena,na kelias valandas,nes nera ten jau taip baisu kaip kiti kad nupasakoja 😉 bent pas mus viskas vietoj buvo ir notaras tai ten greitai ir sulakstem,dar kai pamato kad su mazuliuku vaiku tai pasistengia uzleist pirmus ar paskubet nes juk keliu dienu maziukas laukia 😀

09. Jan 2011, 16:44

Sveikos, atsiprasau kad tersiu Jusu tema, bet gal ka sudomins http://public.fotki.com/spintele/ 😉

07. Jan 2011, 21:40

taip taip egluciux apie tuos pacius ir kalbu as neisivaizduoju nes reikes mergyte su savim veziuoti neturiesiu kam ja palikti tai man bus sunkoka....bet tai sakau po gymdimo ko greiciau viska atlikti ir viskas kol ji bus pirma sav rami ir miegos daugiausia kaip tikuosi ir bus☹....nes su dokumentais tai ten tai ten vaziuok apskui sodra o paskui ir darzeli reikia ieskoti ir viska beveik viena nes vyras gal isvaziuos jau i darba kai tik susitvarkisim su gymimo liudejiomu ....

07. Jan 2011, 09:38

o del kokiu cia dokumentu bijai tutifruti? tai kad viskas ten tas pats kaip ir susituokusioms poroms isskyrus tai kad reikes nueit pas notara kad patvirtintu tevyste jei pavarde tevo noresi duot ir vsio. Nebent apie kitokius dokumentus kalbi.

06. Jan 2011, 11:02

as vis galvoju kaip reikes susitvarkiti su dokumentais po gymdimo ☹ sunkoka bus....kaip mamytes is vil i tai ziuri ?ka galvoja ? (nesusitokusios poros)

11. Dec 2010, 12:57

nesipirso anksciau todel kad mes buvome susitare pasitaupyti o tada tuoktis, na bet jis labai norejo kad santuokoje vaikas gimtu kai suzinojo kad laukiuos, ir beto jis pries vestuves gavo gerai apmokama darba ir iskart isvaziavo i olandija dirbt i komandiruote po ves tuviu... Na kiekvienas mano vis kitais, as tiesiog esu toks zmogus kuri nekreipia i blogus manymus kitu 😀)

11. Dec 2010, 12:46

Su pilvu gerai atsventei? Ar as kazka ne taip supratau? O kodel vyras sugalvojo pasipirsti tik tada kai jau laukeis? Kodel jei jis taip "mylejo" nepasipirso anksciau? Na nezinau sakykit ka norit,man vestuves nestumo metu yra is reikalo ir viskas 😀

11. Dec 2010, 11:45

Kodel manote kad nestumo metu besituokiancios poros ,tuokiasi is reikalo?? As tuokiausi budama nescia netgi 29 savaitele, todel kad vyras labai greit sugalvojo kad nori kad buciau jam nebe drauge kuria 3 metus begalo myli ir 2,5 meto kai kartu gyvena ir nenori prarast manes,bei savo busimos mazyles(taip jis man sake pries pasipirsdamas) tai padavem pareiskimus ir uz menesio susituokeme, vilkejau specialiai vestuvine sukne nesciajai pritaikyta, na bet ant manes mazai matesi po stora medziaga pilvas nes labai smulki esu ir pilvas mazas, ir nesigedijau eiti i zaksa , nes kas turejo tas zinojo kad as laukiuosi, o kam nepatiko tai jau ju reikalas, o per savo svente galejau sokti kiek norejau, taigi cia buvo ne kitu, o mano svente ir ja praleidau labai gerai kaip priklauso 😀

07. Dec 2010, 19:33

saldainia visiskai tau pritariu 😉

07. Dec 2010, 19:18

na taip saldainia bobuciu pasakos tikrai ...as irgi taip galvoju 😀

07. Dec 2010, 19:01

Daugumai nepriimtina kai vaikas gimsta nesantuokoje.. O man nepriimtina kai tuokiamasi is reikalo. Nesamone kazkokia. Beto nenoreciau savo vestuvese sokti su pilvu,negaleti pasilinksminti.. Tai tiesiog butu svente kitiem,o ne man. Va dabar musu mazylei 8 menesiai,vyras pasipirso,vasara manau bus vestuves. Ir labai dziaugiuosi,kad jos nebus is reikalo 😀

04. Dec 2010, 19:00

😃

04. Dec 2010, 17:20

pasiskaičiau trumpai postus ir įstrigo vienos mamytės pasisakymas apie baltas sukneles 😀 tai tuomet šiais laikas visos turėtų nesituokt su baltomis suknelėmis, nes vistiek jau nebekaltos teka už savo vyrų 😀 dabar XXI amžius, tad ir simbolika pakitus 😀

04. Dec 2010, 16:54

egliuciux 😀 gerai pasakyta😀...nu jap ir as laukiu suzadetuviu ziedo nes paskutyniu metu vyras jau klausyneja tai ar sutinku tieketi😀? tai gal po vaikelio gymimo kazka irt gausiu 😀...tiesa pasakius man mano gyvenymas toks netrugdo ir viskas pujku😀...ir kartais net pagalvoju o kam man tos vestuves😀...tik dbr del leliuko kad kai prades eiti i darzeli ir i mokykla...kad jau ne kyltu klausymu kur tetis ar mama😀 del tu pavardziu 😀 skirtingu

04. Dec 2010, 16:46

Mes irgi gyvenam nesusituoke 😀 turim dukryte puses metu. Tiesiog nenorejau ZENYTIS IS REIKALO 😀 nenorejau vestuviu su pilvu 😀 o ir pinigu nebuvo. Galvojam susituok kai mazyte siek tiek paaugs. Dabar jau laukiu suzadetuviu ziedelio 😀 vis dar laukiu 😀 ir man kazkaip sypsena kelia tas pasakymas kad su vaiku ir balta suknele ir su rutu vainiku 😃 niekas tu rutu vainikop jau senai nebesideda. Ir tikriausiai visos pritartu kad ir pagyvent kartu pries santuoka tikrai i nauda. O ziurekit,cia rase kad balta suknele tai nekaltybes tyrumo simbolis,bet tuo paciu ir sake kad gyveno kartu pries vestuves.tai kokia jau nekaltybe? 😃

04. Dec 2010, 16:37

as irgi tos pacios nuomones esu lafe😀....

04. Dec 2010, 15:12

mes kartu su vyru gyvenom nesusituoke kol as nepasakiau kad turesim maziuka,kai buvo trys menesiai nestumo mes susirasem,tiesiog namie surinkom pacius artimiausius zmones ir atsventem ir tiek,o del to kad gyvena nesituokus tai mano manimu nieko blogo,svarbiausia kad myletu vienas kita😀

12. Nov 2010, 21:51

mano vyras vis bande bande man pasipirsti taip jam ir nesiseka😀dbr kai turesim vaikeli tai jau jam dbr sakau lauk brangusis lauk😀dbr as nenoriu 😃

26. May 2010, 09:00

mano vyras ir sake kad turi dar daug laiko pasipirsti 😃 bet taip ir nebepasipirso 😃DDDDDDD

26. May 2010, 08:59

vikulioukas ir tau sveikinimai pastojus 😀

24. May 2010, 19:13

Nelya sveikinu paztojus....linkiu visko ko geriausio. as laukiuosi pirmagymio, jau 8 savaites, labai laukiu savo leliuko, esu nesusituokusi, taciau mano berniukas manau man greitai pasipirs, kalba apie vestuves, bet manome, kad visur piirma susirasysime nes gyvename ne lietuvoje, nes norim tureti bendra seimos pavarde, o nuostabes vestuves kelsime kuomet leliukas jau bus gimes ir paauges, nes labai noreciau kad jis dalyvauti vestuvese, tikiuosi viena grazia diena jums prasysiu kaip gavau suzadetuviu ziedeli 😘

24. May 2010, 16:21

nelya sveikinam pastojus, sveikatytes tau ir vaikeliui, ir linkim kad pasipirstu 😉 🌷

18. May 2010, 09:41

Na jo, 9men ne taip ir mazai,dar spes pasipirsti 😉

12. May 2010, 00:18

sveikos, tik vakar suzinojau kad laukiuosi 😀 siandien maniskis uzsiminiau kad jis net nepasipirso man o jau vaikiuko laukiam 😃 jo atsakimas : dar turim istisus 9 menesius... 😀

02. May 2010, 09:18

😀 na va 😀 kaip buan 😀 Visas su musu svente 😀 😘 🌷

01. May 2010, 20:33

faina istorija raganeles😀...as ir vos nesugadinau sventes per valentinke 😀vaziavome y Klaipeda kaip tik pries valentinke,tai galvuojau ka nors reikia nupirkti ir nupirkau vyrui auksine apyranke ant rankos mes susitinkame o jis ziuriu toks saltas keista galvuoju jokiu ytarimu,kad ruostusi jis valentinke kaip nors pamineti😃....o va jisai jau senai viska buvo susiplanaves😃...ir pasirodo norejo issiskirti trumpam ,kad galetu isrinkti ziedely😀....

01. May 2010, 06:13

raganele 😀 astonja minejo kad pirslybu ziendas galioja metus 😀 tai jei pasibaigs galiojimas antra karta tures pirstis 😃 zinoma kad anspaudas niekom nereiskia, bet man labai daug reiske mano ir vyro priesaika vienas kitam pries dieva 😀

1 2 3 4 5