nėštumas ir vonia

01. Sep, 10:27

Sveikutės, norėjau paklausti ar jūs lepinatės vonioje nėštumo metu? Iki nėštumo labai patikdavo gulėti vonioje, dar įsidėdavau visokių druskų. Gydytoja liepė nebesinaudoti vonios privalumais, tik dušu. Reportaže mačiau, kad moteriškė maudosi vonioje. Tai galima ar ne?

01. Sep 2009, 17:16

as kadangi megstu karsta wonia tai man ir pirtis turi but uch!!!ir wanojuos kaip reikiant, todel neerzinau sawes TIK siltomis wonia ir pritimi, jei negali geros, geriau tada jokios, geriau pakenteti 😉

01. Sep 2009, 16:43

juk sake toje laidoje ten pirtis nekarsta o silta buvo kad tik susiltu kunas o ne isprakaituotu ir su pertraukomis ilgomis kad tik neperkaistu 😀

01. Sep 2009, 16:34

as irgi dievinu karsta vonia.. mmm... aha as irgi maciau apie pirti 😀 ydomu kaip cia 😀 ?

01. Sep 2009, 15:03

jei nagalima karstoj vonioj, tai kaip pirtis????per laidelę rodė, kad nėštukės kaitinasi pirtyje ir po to lenda į ežerą.

01. Sep 2009, 15:03

as ir baseine maudziaus negalima tik karstoj vonioj net ir pirtele kenkia stengiaus aplenkt si malonuma juk nestums neamzinas 😉

01. Sep 2009, 15:01

Nea, mamytes, wonioj maudytis galima, bet tik ne karstoj, galima tokioj siltoj, nes karsta wonia skatina persileidima ir issaukia prieslaikiny gimdyma. as kadangi megstu pagulet karstoj wonioj su iwairiais priedais (druskom, putom, aliejais)kaip ir vilira, tai geriau nelindau wisai per nestuma i ja ☹ o be to dar turejau gresianty persileidima, tai iswis...

01. Sep 2009, 12:28

va va, ne tik vonia ir man rūpi. Jei gydytoja draudžia maudytis vonioje, tai tas pats ir su baseinu?

01. Sep 2009, 12:02

mano gine irgi liepe maudytis tik po dusu, bet as ir taip vonioje gulinet nemegau, tai man cia ne problema 😀
bet man kyla klausimas - kaip kitos nestukes lanko baseina???

01. Sep 2009, 10:27

Sveikutės, norėjau paklausti ar jūs lepinatės vonioje nėštumo metu? Iki nėštumo labai patikdavo gulėti vonioje, dar įsidėdavau visokių druskų. Gydytoja liepė nebesinaudoti vonios privalumais, tik dušu. Reportaže mačiau, kad moteriškė maudosi vonioje. Tai galima ar ne?

1 2 →