Sveikutės, norėjau paklausti ar jūs lepinatės vonioje nėštumo metu? Iki nėštumo labai patikdavo gulėti vonioje, dar įsidėdavau visokių druskų. Gydytoja liepė nebesinaudoti vonios privalumais, tik dušu. Reportaže mačiau, kad moteriškė maudosi vonioje. Tai galima ar ne?
Jei domins [url=https://www.van2o.lt/vonios-duso-ir-virtuves-iranga/duso-iranga/duso-kabinos.html]vonios duso kabinos kaina[/url].
Mano zmona, kai laukesi, guledavo vonioje, atlikti proceduras ir pratimus ivairius.. Dabar domina nauja vonia kaina. Nes zmona nudeveti vonia. Ziureti nauja vonia http://www.arsan.lt/301-vonios, voke3, senukai, bet nerandu tinkamos. Gal galite patarti kur ieskoti?
O as visa nestuma i karsta pirti eidavau ir man super jokiu komplikaciju...ir vonioje kart nuo karto pasimaudau 😀
tiesiog pagal statistika, prieslaikiniai gimdymai dazniau vyksta vasara, kada karsta, tvanku, tad tvankumas ir kambary kenkia. tada labiau pavargstama, padideja kraujospudis...
na pas mus kambaryje gana silta, silciausias kambarys, kai kam tai gali pasirodytio tvanku, kai kam normalu... cia dell to tvankumo nepyk laulora, bet ne i tema,ir ne mano paprasto zmogelio nuomone cia, del vandens ir pirties tai zinau, bet kur lyginti pirti kur kambari. nesupykit bet isiterpiau , negalejau tiesiog.
tai nesimaudykit karstame vandenyje. ir apskritai, tvankumas patalpoje ar karstas oras gali ta pati issaukti, kaip ir karsta vonia
jei i vanduo karstesnis tai gali isaukti prieslaikini gimdyma ne viena tokia pazystu kurei taip nutiko
oi nepamenu isvis kada vonioj gulejau ,kaip noreciau 😀 na gal kai gims reikes pasilepinti 😀 o dabar net bijau eiti i vo9ne, jei kokie vandenys nubegs nesuprasiu 😃 o pirmagymes laukiu 😉
man vonia super nestumo,metu net rekomenduojama i gala paistikrint ar tikri saremiai ar ne,jei pagulejus vonioje jie dingsta vadiansi ne tikrieji..o seip vonia ir at plaiduoja,zinoma jei komplikuotas nestumas tada reiktu privengti,bet jei viskas ok kodel gi ne...
👍
negalima tik karstos. o normalios temperaturos vonioj labai faina pagulet 😉
viso nėštumo metu, linacka?
as tai megdavau pagulet,prisileisdavau ne per daug karsto vandens ir snaustavau😃po vonios jausdavausi labai pailsejus👍
man akušerė nerekomandevo vonios, tai ir bijojau joje gulėt...
As kai laukiausi,tada dar buvo Islandijoj ir man akusere kaip tik patare paguleti vonioj,kai tinsta kojos ar kai skauda nugara,aisku tik ne per karstoj.Taip pat eiti i baseina as ir ejau ir pirtyje buvau bet neilgai,labai atpalaiduoja...
as laukdamasi nejau i piorti, bet siltoj vonioj kartas nuo karto pamirkdavau..
aš vonioje maudytis bijojau...
karsta vonia nera gerai.bet manau siltoje maudytis galima.net ir gindo taigi vandenuke.
As tai pacioje nestumo pradzioje ejau i pirti, bet nelabai karsta, vasara jau su dideliu pilvuku ir ezere mirkau (man labai patinka plaukioti) ir vonioje maudziausi ir pfiu pfiu pfiu nieko nenutiko, bet aisku cia visom skirtingai 😀
į pirtį nuėjau, bet tik pačioje pradžioje, kai temperatūra tik kyla. tai pagulėjau, pasišildžiau. taip ramiai, tyliai, atsipalaidavau 😉 labai patiko 😀
as tai nei vonioj neguliu, nors ir siaip nepatinka, neturiu kantrybes gulet. O i pirti ir nejau per pirma nestuma, ir per si nestuma nesiruosiu eit. Kazkaip man atrodo pavojinga.
tai vadinas as galiu maudytis vonioje😀
vonioje galima maudytis tikk tuo atveju jei po to islipus nebuna taip jog skauda nugara ar dar ka.. bet man tai uzdraude... tai tenkinuosi tik dusu 😀
labas..as taip pat laikuosi irmaudausi siltame vandenija.nors labiau man karstapatinka....😀bet gi reikia apsiprausti tai tenka i silta ilipti😀
tai kiek suprantu cia karstis kenkia labiausiai o ne vanduo tai i baseina galima nes ten ne karstas vanduo, o i vonia ir i pirti negalima....o jei vonia nekarsta tai gal galima?
o jei eini po karstu dusu tai ir turbut negerai? hmm kazkaip cia nesusiveda galai man 😀
as nuo pat nestumo pradzios, nesimaudau vonioj, o tik po dusu 😀
ir man patinka karšta vonia (kaip ir savanytei), iki nėštumo joje ir mirkdavau, o dabar tenkinuosi dušu. Tai supratau, kad šilta vonia nekenkia, svarbu neužsibūti per ilgai, o man taip norisi joje ilgai būt 😀 jaučiu, kad į vonią lipsiu prieš gimdymo nustatytą laikotarpį 😉 o kažin kaip su baseinu? juk jame būnama tikrai ne 10 min
as eidavau i vone bet trumpam,nemanau kad tai blogai,tik toms kurios turi bedu su spaudimu nepatarciau.😀
as nemoku po dusu maudytis. 😀 man reikia ismirkti 😃 taip kad pirstai pasidarytu kaip mociutes 😃 jei jau maudytis tai maudytis 😃 tik va su tuo karsio reguliavimu ne kas. nes magstu karsta 😃
as taj visa nestuma nesimaudziau vonioje ir vis dar nesimaudau (nes vis dar nescia😀) bet laaabai patikdavo ypac ziema papluduriouti karstoje vonioje pilnoje putu😀