Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Labas, mamytes, noriu sukurti nauja tema, kurios naktim nesimiega, noricios pabedrauti vakarais,apie vaikus,ir besilaukanciu leliuku,. apie viska galima sneketi...tikiuos mamytes nesupyks kad sukuriau toke tema...
Juste, o daktarei sakei apie tai? Butinai pasisakyk. Norvegijoj darbuojasi, buciau likus savam bute bet vienai ten taaaip liudna butu, beto pinigeliai pasitaupo 😀
erikitta, as taip noreciau pas tevus pabuti ,butium faiei bet .....
o kur taviskis isvykes? 😀
pilnai pritariu tau Lina, isitikinau tuo 😃
mamytes kaip pavargau su tais skuasmai i sono durimu, siandien virtuvije stovejua taip i dure net pasilengiau istokio skausma..ir labai sirdis skauda, blemba nenoriu prisigalvoti nesamoniu ...
ech greiciau grystu draugas, jau pas tuos tevus pabodo 😃
daug graziu vardu, bet kai pradedi rinkti atrodo kad nei vienas netinka 😀
agata mergaite man patinka
enrika, grazus vardas 😀 agatairg patinka😀
aš visad planavau mergaitei duot Andrėja, nes vardas bent jau man nerealiai grazus. bet drauge turi mergaite tokiu vardu, tai jei mergaite gims bus Karilė nes siti du vardukai artimiausi sirdziai 😀
berniukas ŠIMON arba ROBERT ,mergaite AGATA
o as mastau apie Andreja arba Enrika 😀
mūsų jei bus mergiotė tai Karilė, o jei berniukas Emilis 😀
jau iskart isirinkua is 5 vardu viena ,tikiuos nepsikeis 😀
na man irgi anksti pasimate tas pilvukas ir apskritai ant manes visos labai gerai mates, pavydziu tiems kas tvirtai ir jau iskart zino vardukus 😀
kokie?
mes turim du vardus ale dar galutinio neišrinkom😀
taip , taip visi sako kad jau nebemazas tas pilvukas, perdaug anksti issoko man 😀 pirmas ir lauktas ir laukimas labai net, pvz, as jau zinau koki desiu varda leliukuj mergaitei Dite ,o berniukuj Timas..😀
bet kaip tavo pilveli maciau, tai daugiau duociau 😛
o dar tik pradzia, pirmagimis? 😀
12 savaiteliu ipusejo jau man
as irgi to labai tikiuosi, kad mazoji atsinestu ir savaji vardeli 😀
primink Juste, kiek savaiteliu turi?
as is mazeikiu bet dirbu norvegijoj, 😀
pas mane ir tu variantu 'n' bet manau kai isvysiu kudikeli savaji, savaime ir vardas atkeliaus 😀
o is kur jus? 😀
as is mazo miestelio pasvalys 😀
nu ir dziaugiuos tuo 😛
su vardais tai didziausias vargas man, esu pasigalvojus, bet manau kai gims tada bus daug lengviau 😀
Linute, nera uz ka. iskur esi?