vyresnėlė ir labai mėgsta knygas skaityti,o mažoji kol
kas žiūri kaip paplėšyti 😃 labai reik saugoti 😀
15. Jan 2010, 18:39
va ir dabar sukrite po pledu skaitem abu.as savo
knygute,jis savo.paskui dar jam ilgesnes pasakas as
paskaiciau.
15. Jan 2010, 18:10
...sako,jei tevai knygas skaito,tai ir ju vaikai pamegs
knyga 😀 Maniske kartais kelias knygas is eiles liepia
skaityti ir dar po kelis kart,o kartais visai nenori.
15. Jan 2010, 17:10
bet tai jau jus ir senos mamos😀
15. Jan 2010, 16:33
leisiu maziukui savo prie kompo,laukia eiles.dainas
dainuoja.
15. Jan 2010, 16:31
noreciau,kad visad skaitytu,bet nezinia kaip bus.tiek
as,tiek tetis dideli skaitovai.mano vaikystes knygutes
paskaito.
15. Jan 2010, 16:27
dabar geriau saldumynai,bandeles
15. Jan 2010, 16:23
o dabar kaip?
15. Jan 2010, 16:15
mano dukryte labai mego knygeles,sakydavo man geriau
knygele nupirk,o ne valgoma daikta ar saldumyna
15. Jan 2010, 16:06
reik susiimti,kiek klaidu.kaip beraste.
15. Jan 2010, 16:04
mano berniuka snuo 2metu eina.ten yra vaiku skaitykla,tai
pazaidzia,knygeles varto,su teta bibliotekininke
bendrauja,paskui renkasi knygutes i namus.jis toks
pedantas,jei paima knygele,butinai turi i vieta padeti,jei
nepamena kur saukiasi tetutes.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
tai silta pas jus😉 palanga -13 😃
Pas mus Jonavoje-minus 6 laipsniai. Tai ne baisiai.....
Sveiki sveiki! Na,namuose silta,tai ir nesusalome 😀 Net nezinau,kiek rodo salcio lauke....einu paziuret 😀
Labas rytelis.Ar nesušalote mamytės?
labas mamytės ir aš noriu prie jūsų man 33, auginu du vaikučius Lukui 7 metai, Erikutei 8 mėnesiai.
mano mazoji jau db warto knygutes.tik perku storais lapais.bet va ir zurnalus jau nebetaip pleso.po 1lapa varto.
ateitis parodys,o gal?
bus apsisvietes
mano Emilis ir ''skaito'' reklaminius laikrascius,jam tiek patinka juos glamzyti,o jei ka skaitai ir padedi prie jo,pradeda niurzget,atseit,vel imk
vyresnėlė ir labai mėgsta knygas skaityti,o mažoji kol kas žiūri kaip paplėšyti 😃 labai reik saugoti 😀
va ir dabar sukrite po pledu skaitem abu.as savo knygute,jis savo.paskui dar jam ilgesnes pasakas as paskaiciau.
...sako,jei tevai knygas skaito,tai ir ju vaikai pamegs knyga 😀 Maniske kartais kelias knygas is eiles liepia skaityti ir dar po kelis kart,o kartais visai nenori.
bet tai jau jus ir senos mamos😀
leisiu maziukui savo prie kompo,laukia eiles.dainas dainuoja.
noreciau,kad visad skaitytu,bet nezinia kaip bus.tiek as,tiek tetis dideli skaitovai.mano vaikystes knygutes paskaito.
dabar geriau saldumynai,bandeles
o dabar kaip?
mano dukryte labai mego knygeles,sakydavo man geriau knygele nupirk,o ne valgoma daikta ar saldumyna
reik susiimti,kiek klaidu.kaip beraste.
mano berniuka snuo 2metu eina.ten yra vaiku skaitykla,tai pazaidzia,knygeles varto,su teta bibliotekininke bendrauja,paskui renkasi knygutes i namus.jis toks pedantas,jei paima knygele,butinai turi i vieta padeti,jei nepamena kur saukiasi tetutes.
TAI JŪS TEN KNYGŲ EINAT AR PAŽAISTI : D ar pramogą pasidarot 😀
stai ir mes jau namukuose.buvom bibliotekoje.labai jau skaitovai esam.mazaji palieku kAIP ZAIDIMU KAMBARYJE.VALANDOS JAM MAZA
tai berniukai visada daugiau sveria.naturalu.
taip,berniukas Emilis
berniukas?mano dukrytei 1.3m ir 10kg sweriam,ugis 80cm.
mano mazyliui sausio 20d sueis puse metuku.
pas mus irgi buvo saulyte,nors saltis yra,viskas apserksnija,bet pro langa atrodo labai graziai ir saltis tiek nesijaucia,kai nera vejo.
biruciuliuke.o tai kiek tawo mazyliui laiko?
geras mažylis 10 kg 😃 .Lauke tai labai gražu pas mus šerkšnas ,saulutė ,tai kaip pasakoj 😀
mes jau grizom is poliklinikos,oras lauke grazus,nors saltoka,sveria 10kg ir 72cm mano mazylis