Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

17. Jan 2010, 19:34

tarp mūsų vaikučių 12 metų skirtumas. žinoma, tai daug, bet nieko nepadarysi, kai kitaip nesigavo.. O vyresnioji tai mažylę tiesiog dievina. bent jau kol kas 😃

17. Jan 2010, 16:01

Pesimistas ir Optimistas geria buteli.Nugeria puse ir Pesimistas atsidusta:"jau puse nugerem.."
Optimistas:'Ka tu dar tik puse..."Taigi is kurios puses paziuresi ir ka noresi matyti,ta ir matysite

17. Jan 2010, 15:55

Tarkim JAV kur teko gyvent,gimdyt jaunai didele nesekme.Privalai susikurt gerbuvi sau ir vaikui,todel pirmoje vietoje karjiera...Nereikia isradineti dviracio.Tiesiog man dabar kitas supratimas,stabilumas.Nereikia laukti ismoku is valdzios-turime pagrinda.Aisku cia ir vyro nuopelnas.Vyras taip pat sako kad poziuris i mazyte visiskai kitoks,nei jo vaiku is pirmos santuokos.Taigi motinyste virs 30-ies turi daug privalumu.Bet svarbiausia manau su kuom gimdyti-kas salia taves.

17. Jan 2010, 15:37

na as gimdziau 27,po menesio 28 suejo.aisku niekas nieko nesake,bet kol mokiausi,senmerge wadino,wis gasdino,kad wirs 30 pawojinga gimdyt,o cia mamytes net 37 isdriso.ir lenkiuos jums.tarp manes ir broliu(turiu 2) skirtumas 1.4m ir 7m.bet geriau sutariu su maziukiu broliu.be galo ji myliu,nors kai gime,grasinau paskandint upely,man tada buwo 7m.

17. Jan 2010, 15:29

As galiu pasakyti is savo patirties, tarp musu su broliais 8 metu skirtumas, kai gime dvyniai, man buvo 9 metai, tai visko buvo ir padeti reikia, ir sasiuvinius pleso, buvo pikta, asaru buvo, reikia ir uz aukle buti, tai uzjauciu tuos vaikus, kuriu toks didelis ir dar jei yra didesnis amziaus skirtumas.

17. Jan 2010, 14:28

tarp mano vaiku 3 metai skirtumu,viresnysis kol nesuprato kas tas brolis norėjo sakė padės auginti 😀 tik pamperiu nekeis.O dabar visko būna.

17. Jan 2010, 14:17

Kaip faina! 😀

17. Jan 2010, 14:01

maniskis viresnelis tai labai myli mazaji broliuka😀netgi pareiske,kad dar sesutes noretu😀

17. Jan 2010, 13:55

Sveikos! Pas mane giminej tarp vaiku skirtumu yra ir 9metai ir 12 metu ir 16 meteliu skirtumas. 😀 Taip jau buna gyvenime ir pastebejau,kad tie didieji vaikai labai myli savo mazylius brolius ir seses 😀

17. Jan 2010, 13:38

labutis,tarp maniskiu 9metai skirtumas😀

17. Jan 2010, 13:30

Labutis, yolanda, sveika prisijungusi😀
Aš kai pirmą gimdžiau, baiginėjau paskutinį kursą , tai nuo tų mokslų ir stresų nei pienuko buvo, nei vaikiuką pirmus tris mėnesius normaliai mačiau☹ Mokslai mat labai rūpėjo........... O paskui rūpestis kur dirbti, kur gyventi......... O va dabar buitis sutvarkyta, darbas yra, pajamos pastovios. A ko negimdyti? Sėdžiu sau ramiai namie, ir pienuko iki dešimto mėnesio užteko, ir vaikiukas kaip auga matau😀
Yra tarp mūsų mamyčių, auginančių vaikiukus, tarp kurių didelis amžiaus skirtumas, ar ir jums panašiai, o gal jūsų kitokia patirtis?

17. Jan 2010, 11:26

Sveikos Mamytes,jei priimsite sudalyvausiu ir as.Man 37,auginu beveik 7 men pirmagime.Mes is Panevezio kol kas.Idomia tema palietete,del poziurio i gimdyma musu amziaus.Kadangi mes pradejome vaikuti toli uz atlanto,man nebuvo jokio keisto poziurio i nescia virs 30.Nei ten,nei gryzus i Lietuva.Tyrimus pasidareme ten,nors jie nera privalomi.Svarbiausia tureti zmogu salia saves,kuri myli,kuriuo pasitiki,tuomet ir gimdyt nebaisu.O ne nuo pirmo pasitaikiuso,tarkim 18,ir augini paskui viena-nei kur gyvent,nei is ko...

17. Jan 2010, 11:14

tai tokio amžiaus mažylis tikrai reikalauja dėmesio 😉 manoji tai 2 mėn, galiu dar nuslėpt kompiuterį 😀

16. Jan 2010, 23:47

Jam metai ir mėnuo su biškiuku😀 Jei svetainėje atsisėdu prie teliko, tuojau prisistato ir tol zirzia, kol einu su juo užsiimti😀

16. Jan 2010, 23:43

o kokio mažius amžiaus?

16. Jan 2010, 23:35

Muzikines programas tai taip, galima paklausyti, bet norisi ir filmą kokį pažiūrėti😀 Kai mažius nakčiai užmiega, tada tik galiu ramiai atsisėsti ir filmą pažiūrėti😀 Arba prie kompo ilgiau pasėdžiu, kaip šį vakarą😀

16. Jan 2010, 23:20

taigi nebūtina žiūrėt, pvz. duetus ar chorų karus, jie labai tinka klausymuisi 😉 nors, žinoma, kai kažką vaizduoja tai irgi gražu pažiūrėt 😀

16. Jan 2010, 23:14

Aš tai labai retai Tv pasižiūriu - mažius tuoj dėmesio reikalauja😀 vakare buvom pas kaimynus, tai chorų karus pažiūrėjom visi kartu. Vyrui sakiau, kad pajungtų man televizorių virtuvėje, tai nors šį bei tą galėsiu pažiūrėti😀 Bet vis reikalų kitų atsiranda☹

16. Jan 2010, 22:52

visada tap būna, kad geros laidos iškart per kelis kanalus rodomos. aš irgi dažniau klausausi, kai įdomu,. tai atlekiu pažiūrėt 😉 dar žiūriu teliką, kai maitinu 😀

neri neri 16. Jan 2010, 22:41

mes tai žvaigždžių duetus žiūrėjom,o karus gal kartos ,tai tada žiūrėsiu 😀 šiaip tai dažniau klausau nei žiūriu,nes jei dirbu virtuvėj ,tai nematau tik girdžiu ,dar ,,valanda su Rūta '' pažiūriu bet jei įdomi tema.😀

16. Jan 2010, 22:36

blogai,kad vienu metu transliuoja abu,galetu nors kokiu pusvalandziu skirtis.

16. Jan 2010, 22:17

mes irgi iškart tuos du žiūrėjom, nes abu norėjom pamatyt 😃

16. Jan 2010, 22:16

sveikutės, buvom ir mes laukelyje šiandien. pas mus apie -10 buvo temperatūra. Su vyresnėle (12 m.) pasivažinėjom su rogėm, o mažylė (2 mėn.) pamiegojo vežimėlyje 😉

16. Jan 2010, 22:10

paziurejau siek tiek tw,ziurejau Zvaigzdziu duetus ir truputeli Choru karus,Ar daznai ziurite tw?Kokios laidos ar projektai patinka arba paliko ispudi?

16. Jan 2010, 21:24

Buvom ir mes laukelyje.Pas mus nukrito iki 13 laipsniukų prieš saulytę.Taigi nešėm lesyklą pasikabint po vyšniom,važinėjomės su rogėm po kiemą(sugebėjau Gabiją iš rogių išverst)

16. Jan 2010, 20:26

siandien mamytes turbut labai uzsieme,mazai bendraujanciu?!

16. Jan 2010, 19:15

O mes buvom nepilna valanda ir uzteko.Gerai yra pavaiksciot lauke ir tokiu oru.Aisku,kai virs 10 salcio,laukan nelendam 😀

16. Jan 2010, 17:27

mes siandien nebuvom laukuty

neri neri 16. Jan 2010, 17:20

pas mus ryte buvo 15,vėliau 9 rodė,bet šalta ,bet lauke pasibuvom tik neilgai kokį 15 min,sniegą išbraidėm ir parėjom 😃

16. Jan 2010, 17:13

Marijampoleje is ryto-15,diena -6,bet saltoka lauke.