neri norejau paklausti apie koki cia balsavima
rasinejotes vakar ir kaip tas nuotraukas
paziureti.skaitineju visas temas mk bet nedalyvauju jokiuose
konkursuose,gal reikia papildomai kur uzsiregistruoti
tai raminta dar negrįžo ,o gal sūneliui ne kas 😀 mum jau
viskas gerai ,sloga išgaravo 😀šiandien vėl stringa mk ,kol
sulauki,gal vėl ką bando tvarkyti 😀
30. Jan 2010, 14:16
mano Emilis ir uzsnudo,kaip gaila,daugelio mamyciu
vaikuciai serga,sveikit mazuciai...
mūsų mažoji šiandien atsikėlė kaip ne
šeštadienį,anksti,matėm ir mes laidelę,apsitvarkėm namus
pasidarėm pietus,dabar mažoji eina poguliuko 😀 tai
djdovile,kai išeisit į svečius tai taip visai dienai ,kol
visus apsuksit 😀
30. Jan 2010, 11:30
man ir daznai taip pasitaiko djdovile 😀 per reklama
isjungi ir pamirsti kad reikia sugrist 😀
30. Jan 2010, 11:28
Labas rytelis. O aš tai pražiopsojau kvailai laidelę.
Įsijungiau TV3 prieš pat laidą o manasis per reklamą išjungė
tai aš ir pamiršau kažkur nugrybavau. Kai po namus pradedi
makaluotis taip viską gali užmiršt. Kitą savaitę priminimą
nusistatysiu. Tėvelis baigs meistraut eisim į svečius ( šiai
dienai net aplankymo sąrašiuką teko sudaryt ). Nuo mažosios
princesės iki Babytės, kuriai vasario gale sukaks 85metai.
Pas ją smagu lankytis ji taip pat džiaugsminga neskaitant
to, kad sveikatėlė ne kokia. Taip ir prabėgs dienelė.
30. Jan 2010, 11:12
labas rytas. mes irgi ziurejome laidele, fainai kai Egle
sugrizo,kazkaip kitaip ir ziurisi laidele 😀 as isleidau sunu
i zvejyba o mazajai temp vakar sukilo, sloguojam ☹ tad teks
visa laika skirti jai, nes plius dar dantys dygsta, tai nuo
ranku nenulipa ☹
mano virukai miega,tai beksiu ir as pas podeskaite i
miknaicius😃LABANAKTUKAS😀
29. Jan 2010, 23:07
kai nori tai viska gali suspeti,kaip sakoma prie gero
noro, nera blogo oro😀o ziema maziau darbu.paziurejau pro
langa,o uz lango kaip diena kai yra kartais apsiniauke,taip
sviesu😃
tai kaime darbų niekada netrūksta ,ypač vasarą 😀 mano
tėvai kaime gyvena ,tai žinau ,pas mus buvo smarkiai
pradėję ir tokiais dideliais kasniais 😀 kieme sniegas
nebetelpa,tai ryt vyras sakė išveš,dar nuo šiltnamio nukast
reikia, 😀
29. Jan 2010, 22:14
tai tikiek daug pas jus,prisnigo?nu pas mus snigo irgi
visa diena,bet po biski😀ir man tenka dirbti,kai vyras
darbe,o mes gyvenam kaime tai reik ir uki apeiti😀tai ir vel
likome vienos😀
kažkas kažkur yra,nes taip neturi būti ,bat ku priežastys
tai nesuprantu😀 greičiau išdygtų tie dantukai ir
nebekankintų ,gal keli iš eilės dygs 😀
29. Jan 2010, 21:58
nu tikuosi,kad dantukai,nes jau laikas ir butu jiems
pasirodyti,nes dar teturime tik du😀.o i blogus bandziau
eiti,bet man terodo tik 3 puslapius☹nieko nesuprantu ar cia
mano kompas durnavoja😀.
na šito aš nežinau raminta 😀o į blogus nebandei vėl įeit
ten išviso yra 9 puslapiai ,tai tau mažokai vakar rodė 😀tai
gal sūneliui tikrai dantukai pradžią rodo 😀
29. Jan 2010, 21:46
nu niekaip as nesuprantu,neri kodel neleidzia pabalsuoti
uz tavo foto☹kaip tycia😀
29. Jan 2010, 21:43
trumpam mane paleido sunelis😀serga mano maziukas,
pavakareje sukilo temperatura iki38 yra labai irzlus,beveik
is ranku nepaleidzia,viska kisa i burnyte,seiles upeliais
bega☹,bet dantuku dar nematyti☹dabar tetukas mane
pavaduoja,o prisedau prie kompo su jumis
paplepeti😀djdovile,o del zaislu tai tikras kosmaras jei
reikia pirkti😀
taip jau žaislų kainos kosminės,o laiko tai kelias dienas
, ypač mašinos 😀 mes tai ir pasidarom sarašiuką,nes jei ką
pamirši ,tai reiks grįžt į miestą,mes gyvenam miesto
pakrašty 😀
29. Jan 2010, 21:31
Taip neri visus ir vakarykščius ir šiandieninius planus
įvykdžiau. Dar ir po parduotuves teko pasimakaluot ( labai
nekenčiu apsipirkinėt ). Šį "malonumą" visada užkraunu
savąjam. Kai išėjau į dekretą tai tenka apsipirkinėt
Lietuvoj. Tai vienintelė mano lankoma parduotuvė Norfa pagal
grafiką nuvažiuoju su sąrašiuku ir staigiai namo. O šiandien
atsikankinau pagal visą programą. Turėjau užduotį nupirkt
1,5 metų princesei žaisliuką. Visų pirma šokiravo žaislų
kainos, antra labai nevykę žaislai. Jai kaina panaši į
normalią tai išvaizda klaiki o jai žaislas visai nieko tai
tokio amžiaus vaikučiui nesaugus, per mažos detalės. Baisu
dovanot.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
neri norejau paklausti apie koki cia balsavima rasinejotes vakar ir kaip tas nuotraukas paziureti.skaitineju visas temas mk bet nedalyvauju jokiuose konkursuose,gal reikia papildomai kur uzsiregistruoti
tai raminta dar negrįžo ,o gal sūneliui ne kas 😀 mum jau viskas gerai ,sloga išgaravo 😀šiandien vėl stringa mk ,kol sulauki,gal vėl ką bando tvarkyti 😀
mano Emilis ir uzsnudo,kaip gaila,daugelio mamyciu vaikuciai serga,sveikit mazuciai...
tai grįšit tik išsimiegoti 😃 kažin kaip ramintos Orestukas ,gal temperatūra praėjo 😀
Taip svečių lankymas malonus laiko švaistymas. Tetukas dar meistrauja. Tai gryšim iš vis vėlai.
mūsų mažoji šiandien atsikėlė kaip ne šeštadienį,anksti,matėm ir mes laidelę,apsitvarkėm namus pasidarėm pietus,dabar mažoji eina poguliuko 😀 tai djdovile,kai išeisit į svečius tai taip visai dienai ,kol visus apsuksit 😀
man ir daznai taip pasitaiko djdovile 😀 per reklama isjungi ir pamirsti kad reikia sugrist 😀
Labas rytelis. O aš tai pražiopsojau kvailai laidelę. Įsijungiau TV3 prieš pat laidą o manasis per reklamą išjungė tai aš ir pamiršau kažkur nugrybavau. Kai po namus pradedi makaluotis taip viską gali užmiršt. Kitą savaitę priminimą nusistatysiu. Tėvelis baigs meistraut eisim į svečius ( šiai dienai net aplankymo sąrašiuką teko sudaryt ). Nuo mažosios princesės iki Babytės, kuriai vasario gale sukaks 85metai. Pas ją smagu lankytis ji taip pat džiaugsminga neskaitant to, kad sveikatėlė ne kokia. Taip ir prabėgs dienelė.
labas rytas. mes irgi ziurejome laidele, fainai kai Egle sugrizo,kazkaip kitaip ir ziurisi laidele 😀 as isleidau sunu i zvejyba o mazajai temp vakar sukilo, sloguojam ☹ tad teks visa laika skirti jai, nes plius dar dantys dygsta, tai nuo ranku nenulipa ☹
labukas,mamytes,paziurejom mamyciu laidele,patiko,jau Eglute vede,atsigavus,kaip graziai atrodo.Ar jus ziurote laidele ir eisim virti darzoviu kosytes bei bandysim tvarkytis mazylio drabuzius.ka jus siandien veiksit?
mano virukai miega,tai beksiu ir as pas podeskaite i miknaicius😃LABANAKTUKAS😀
kai nori tai viska gali suspeti,kaip sakoma prie gero noro, nera blogo oro😀o ziema maziau darbu.paziurejau pro langa,o uz lango kaip diena kai yra kartais apsiniauke,taip sviesu😃
va ne vienos 😀 kaip čia sako gyvenimas priverčia ,įpranti,įsivažiuoji ir suspėji,čia ji prisėda kavos išgert 😀
Raminta kaip tu sugebi suspėt. Vaikai, namai, ūkis? Ir dar prie kompo pritilpt?
tai kaime darbų niekada netrūksta ,ypač vasarą 😀 mano tėvai kaime gyvena ,tai žinau ,pas mus buvo smarkiai pradėję ir tokiais dideliais kasniais 😀 kieme sniegas nebetelpa,tai ryt vyras sakė išveš,dar nuo šiltnamio nukast reikia, 😀
tai tikiek daug pas jus,prisnigo?nu pas mus snigo irgi visa diena,bet po biski😀ir man tenka dirbti,kai vyras darbe,o mes gyvenam kaime tai reik ir uki apeiti😀tai ir vel likome vienos😀
aha,net nugara skauda😀 gerai kad ryt jau vyras bus 😀 o tai nėr kam daugiau😀
pirmieji tai abu iskarto isdygo😀kuciu vakar😀tai ka neryte dirbai siandien issijuosusi?bandysiu ryt nuvaziuoti pas seseri,prie jos kompo😀
kažkas kažkur yra,nes taip neturi būti ,bat ku priežastys tai nesuprantu😀 greičiau išdygtų tie dantukai ir nebekankintų ,gal keli iš eilės dygs 😀
nu tikuosi,kad dantukai,nes jau laikas ir butu jiems pasirodyti,nes dar teturime tik du😀.o i blogus bandziau eiti,bet man terodo tik 3 puslapius☹nieko nesuprantu ar cia mano kompas durnavoja😀.
na šito aš nežinau raminta 😀o į blogus nebandei vėl įeit ten išviso yra 9 puslapiai ,tai tau mažokai vakar rodė 😀tai gal sūneliui tikrai dantukai pradžią rodo 😀
nu niekaip as nesuprantu,neri kodel neleidzia pabalsuoti uz tavo foto☹kaip tycia😀
trumpam mane paleido sunelis😀serga mano maziukas, pavakareje sukilo temperatura iki38 yra labai irzlus,beveik is ranku nepaleidzia,viska kisa i burnyte,seiles upeliais bega☹,bet dantuku dar nematyti☹dabar tetukas mane pavaduoja,o prisedau prie kompo su jumis paplepeti😀djdovile,o del zaislu tai tikras kosmaras jei reikia pirkti😀
taip jau žaislų kainos kosminės,o laiko tai kelias dienas , ypač mašinos 😀 mes tai ir pasidarom sarašiuką,nes jei ką pamirši ,tai reiks grįžt į miestą,mes gyvenam miesto pakrašty 😀
Taip neri visus ir vakarykščius ir šiandieninius planus įvykdžiau. Dar ir po parduotuves teko pasimakaluot ( labai nekenčiu apsipirkinėt ). Šį "malonumą" visada užkraunu savąjam. Kai išėjau į dekretą tai tenka apsipirkinėt Lietuvoj. Tai vienintelė mano lankoma parduotuvė Norfa pagal grafiką nuvažiuoju su sąrašiuku ir staigiai namo. O šiandien atsikankinau pagal visą programą. Turėjau užduotį nupirkt 1,5 metų princesei žaisliuką. Visų pirma šokiravo žaislų kainos, antra labai nevykę žaislai. Jai kaina panaši į normalią tai išvaizda klaiki o jai žaislas visai nieko tai tokio amžiaus vaikučiui nesaugus, per mažos detalės. Baisu dovanot.
ir aš turiu puodelį su arbata 😃
nu sveikutes mergytes😀ar kas nors prisijunks prie manes, arbatos puodelui?
po sokiu,nieko nelaimejo,
oi kaip siandien stringa MK,net nesijungia,gal ka tobulina?
bunda vaikinukas, einu užimt mažyli, kol pats nesugalvojo pramogų 😀
kažko stringa,ilgai reik laukti😀tai nemažas vyrukas kaip mėnesiukas taip kilogramukas 😀