Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

31. Jan 2010, 22:37

tarp mano vaiku 3 metu skirtumas,mažasis yra gimes gegužės 28 o viresnysis birželio 7,mažasis gimė 2 savaitėm ankščiau jei butu kaip turėjo butu su broliu viena gimtadieni turėje

31. Jan 2010, 22:33

mano uzmigo,vel pravirko,palaikiau ant ranku,paniuniavau,miega toliau,nors ir as tuoj eisiu ilsetis,neturiu jegu ilgai sedet,norisi miegelio.

31. Jan 2010, 22:31

kartais buna kai abu susiuožiouja nebežinau prie katro bepulti

31. Jan 2010, 22:30

Nu mamos ka šnekam,mano vienas užmigo dar vienas ruošiasi miegoti dabar jau galiu ir aš atsipusti 😀

31. Jan 2010, 22:22

jau nutis seniai nesilanke,gal labai dirba?

31. Jan 2010, 22:08

mano viresnysis kai augo tai jis nieeko neuzkliuvo,viskas budavo savo vietose😀,o kaip bus su maziuku parodis laikas😀

31. Jan 2010, 22:00

gerai,sugalvojai djdovile.

31. Jan 2010, 21:34

Spinteles be rankenų padarysim stalčius taip pat o paskui kai kūdikis prakus prašysim, kad padėtų atidaryt. Juk jaunimas perspektyvus greit išmoks ir mus išmokins ( juokauju )

neri neri 31. Jan 2010, 21:07

taip ir komodos taip apvirsta ant vaikų 😀

31. Jan 2010, 21:02

is tikruju vaiku ir visokiu buna,kitas visur lenda,o kitas daug ramesnis buna,mano mergyte buvo rami,o vaikinui galvoju reiks viska isbandyt,visur uzlipt.

31. Jan 2010, 20:59

Na teks jai kas pagal situaciją elgtis bandom primastyt dėl baldų. Kaip nors išlaviruosim. Į svečius nuėjom. Vaikui 1,5m. Žiūrim virtuviniame komplekte stalčių nėra, išimti. Mūsų nuostabą pastebėjo ir be klausimo iš kart išpyškino: vaikas stalčius atitraukia ir lipa kaip laiptais : )

neri neri 31. Jan 2010, 20:29

o mano mažoji ,tai kai pamato kad aš pasidažau ar blakstienas,ar lūpas tai ir jai būtinai reik ,ir nenurims kol nepadažysi,nesvarbu kad su uždarytu lūpdažiu 😃 djdovile na šiuolaikinių baldų blogis ypač stalčių tai tie bėgeliai ,užrišt neina 😀 o parfumus ir vaistus laikau aukščiau ,kur nepasiekia ,pas mane jie bare sudėti 😀o daugiau taip labai nelenda,na indus nešioja,rūbus iš komodos ištraukia,knygas ,anksčiau nepasiekdavo,o dabar kėdę prisistumia 😀 jei yra galimybė tai televizorių geriau šiek tiek aukščiau statyt,mūsų per žemai 😀

31. Jan 2010, 20:18

Mielosios mamytės man reikėtų Jūsų pagalbos. Juk kelios galvos geriau nei viena. Po truputuką apsistatinėju butuką. Nes baldų kol kas dar neturim. Užsakomi bus baldai. Todėl kol kas dar galiu rinktis variantus. Dėl stalčių, durelių ir kitokių smulkmenų. Pasakykit kur laikot vaistus, kosmetiką ir vaikučiams labai patrauklias smulkmenas. Gal kada supratot, jog ne ten laikėt ar ne tą baldą nusipirkot. Suprantu jog visko ant lubų nesukabinsiu. Na vėliau tai prisitaikysim bet ką daryt dabar, kai pradės ropot, vaikščiot. Vėliau tėvelis pakoreguos situaciją. Kai kuriuos baldukus rekonstruos.

31. Jan 2010, 20:12

loreta,kokio amziaus tavo vaikuciai?

31. Jan 2010, 20:07

ne,mano mazylis dar nesigrazina kolkas kosmetika,nes dar tik puses metuku,oi kai prades vaiksciot ,viska turesim kelt auksciau.

31. Jan 2010, 20:05

sveika Loreta,pas mus tai taika😀nu nemanau,kad mes taip padarytume,kad del kokio zodzio pasakyto,reiktu taip uzsivesti.nu jau ten slikstu ir skaityti☹jau perejo i asmeniskumus☹

31. Jan 2010, 20:03

Sveikos mamytės. Pasiilgau. Labai džiaugiuosi, kad nesibarat. Aš taip pat stengiuosi sudalyvaut pozityvioj aplinkoj. Pykčiukų ir taip aplink daug. Biruciuliuke: -Ar Tavasis Emiliukas Neprisigrąžina dar su jūsų kosmetika. Ar nereikalauja jog duotumėt Tai ką pačios naudojat.

31. Jan 2010, 20:00

labas mamos,pas mus taika 😀

31. Jan 2010, 19:55

dar kitoks ju mastymas,o kitoms tik ikasti norisi,baisiai protingos,manau,kad pas mus visos saunios mamytes susirinkusios,dziaugiuosi del to.

31. Jan 2010, 19:55

ir mano viresneliu ryt reiks eiti i mokykla😀atostogos tik kita savaite

31. Jan 2010, 19:53

as taip dziauguosi😀,kad yra sita temele kur renkames viresnes😀,nes ten tos jaunikles varo viena ant kitos😀kartais net buva nejauku kai ka kur nors ir parasai,nes taip pakrauna malku😃

31. Jan 2010, 19:51

tai puiku,siandien ir Emilis ilgiau ryte pamiegojo(iki puse9),o kai eina sese i mokykla ir jis prabunda,sesei reikia prie veidrodzio pasigrazint.

neri neri 31. Jan 2010, 19:48

tai kad šiandien ne vienoj temoj kažkokie nesusipratimai,kas čia pasidarė 😀 man ir nepatinka pykčiai 😀 kam be reikalo eikvot energiją 😀 tai jums rytoj į mokyklą ,o mes atostogausim 😀

31. Jan 2010, 19:41

ziurau kitos mamytes turi laiko nesamonems ir barniams,man patinka ramybe,o be to netureciau noro pyktis,tai uzvede diskusija.

31. Jan 2010, 19:39

Raspa mano suneliui vasario 3d. bus jau 8men.😀,o kiek tavo mazyliui?Linacka,o tau sekmes naujajame darbelije😀

neri neri 31. Jan 2010, 19:36

gerų pramogų😃

neri neri 31. Jan 2010, 19:36

tai įpratus prie didelio būrio vaikų 😃 o soc.kaip suprantu sprendžia įvairias problemas 😀

31. Jan 2010, 19:34

😀 bai mergytės, Matukas reikalauja pramogų 😀
Gražaus vakaro 😀

31. Jan 2010, 19:21

😀 mano sūnus kažkada man taip irgi pasakė "mokytoja neliepė" 😀, gudrūs jie 😀, be to saviems vadovauti sunkiau 😀, jie žino kur paspausti kad mamytė ištištų. Aš soc.pedagogė mok. ir dar globos namuose neformalaus ugdymo būreli turėjau (jo ir trūksta 😀)

31. Jan 2010, 19:16

😀 linacka, geriem žmogučiams taip ir turi būt 😀 O kur vaikutis lieka?
Biruciuliuke- tai jau galima sveikint su pirmu kramtuku 😀