labas,kas naujo,ką veikiat? mes vakar daug laiko
lauke praleidom,iš ryto pasigaminau valgyt,išsiskalbiau,o
vakare anksti lūžom😃,nes rytais keliamės 6.kad ir
savaitgalis ir laisvadienis😀,o šiandien apie pietus
važiuosim iki parduotuvės,aplankysim kapus,užsuksim pas
sesę😀 neri,šiandien Dovilės gimtadienis,jos uošvė,kaip
suprantu,facebook sveikina ją ir parašius su mažiuko
gimimu,tai suprasčiau,kad Dovilė gal dar sūnelio
susilaukė?gal bendrauji ? kažin,kaip Raminta?
o mes šiandien namie sėdim ,niekur nereik ,visko yra ,o
tokiu oru tai ir noro jokio nėra kur važiuot ,užeina, nieko
gražu saulė šviečia ,o užeina tai dangus su žeme maišosi .
Aš burokėlių sriubos išviriau ,dariau varškėtukų , dar
mėsytės troškintos yra ,taip ,kad daugiau nieko negaminsiu .
Sekmadienis 😃
16. Mar 2014, 11:00
labas😀mes nekasėm,bet snigo gausiai😀o vakar tiek
naktįtiek dieną didžiulis vėjas,lietus,žodžiu vėtra😉 mano pomidorai ant palangės jau dygsta,salotų šiltnamy dar
nematyt😀darau valgyt:verdu žuvienę,kepu žuvies ir
šlaunelių,tikiuosi ryt nereiks gamint,nebent sriubos kokios
lengvos,nes žuvienės nesinorės jau😃,rytoj pas striumų
gydytoją eisiu ir Emilį į polikliniką vešiu,taip,kad
užsiėmus😀,o šiandien būtinai reikia į parduotuvę😀
sveikutės 😀 nežinau kaip pas jus ,bet pas mus žiema
sugrįžo 😃 sniego tiek ,kad kast reikėjo 😀
11. Mar 2014, 22:16
labas😀tokios ir šventės neri😉,mes namuose arba
darbe,nieko naujo,tik Emilį pabėrė,jaučiu vėjaraupiai
bus☹,aš šeštadienį pasėjau
pomidorus,salotų,ridikų,gėlių😀
sveikutės 😀 kas naujesnio ? mes visas šventes vienos
namie prabuvom ,nes vyrą iškvietė į darbą ,kolegė pasiėmė
biuletenį ,nes gimtadienį šventė ( būna ir taip pas juos ).
Tai vyras baisiai piktas buvo . Pasėjau savaitgalį visus
pomidorus ,dar baziliko ,čiliukai mano labai gražiai sudygo
.
07. Mar 2014, 09:26
ir pasmus rytas apsiniaukęs,bet tikiuosi saulė išlįs😀lyg
šviesėja😃
labas rytas 😀 pas mus tai rūkas tirštas ,net kaimynų
nesimato 😃
07. Mar 2014, 09:05
labas😀šaunuolis Ignas,sėkmės jam dainuojant ir
šokant,gerų pasirodymų,daug pergalių ir neišdildomų
įspūdžių😀 Adomas fainuolis,taip greitai auga😀puiku😀 mes šiandien namučiuose su
Emiliu,pasitvarkysiu,pasigaminsim pietus,paskui gal į lauką
eisim😀
va va dėl to ir klausiu ,sakau gal Ignas mūsų mieste
,Vaiva su klase išėjo žiūrėti ir ryt eis ,auklėtoja veda
😀
06. Mar 2014, 13:55
su broliu sutaria,megdzioja.soka,duda pucia.pagrandukai
daug greiciau,lengviau auga.tik musu mazelis savarankiskas
labai.i laukuti sunku,jei nepavyksta vezime
uzmigt,kabarojasi eiti pats,rankos neduoda. valgus,viska isragauti skuba.tik smulkus.kartosim
kraujuka,tik 113buvo,neramu.
06. Mar 2014, 13:53
jo,siandien PANEVEZYJE,kasmet ten vaziuoja.balandi vel i
Turkija.su choru laukia CEKIJA,VOKIETIJA,PIETU
KOREJA.dainavo mokykliniame chore,buvo ramu,o va per
kaledini koncerta suzibo ir perejo i koncertini.tai parduoti
savaitgaliai.dainu sventei ruosiasi.pernai ten su sokiais
vaziavo,symet sokejai nevaziuoja,vaziuos su choru.
labukas😀ačiū neri,reiks ir man pasėt,jau ir salotų,ridikų
pasėsiu šiltnamy😀gal šįmet greičiau atšils,sniego nebėra😀 važiuosim su Emiliu iki miesto,ant kapų uždegsim
žvakutę😀 mano kaimynės pusseserė numirė,šiandien laidos
,45metų😀labai faina moteris,daug metų gyveno,o paskutiniu
metu kankino liga kaip reikiant,gaila☹
cia rasite stilingu,patogiu, graziu spalvingu, kokybisku
rubeliu savo mazyliui, nuo gimino iki 3 metuku, mergaitems
ir berniukams. Prekiaujame tik gerai zinomu pasaulyje
gamintoju rubeliais George, Early days, Rebel, Disney, Peppa
Pig, Dora, Hello Kitty. Kodel verta apsilankyti? Del
keliu prizasciu: apsipirkti galite bet kuriuo paros metu,
nereikia derinti apsipirkimo laiko su savo mazylio
poreikiais, apsipirkti galite bet kuria savaites diena, o
prekes gausite tiesiai y namus, arba y artimiausia pasto
skyriu, jums nereikes ismainyti siltu namu i saltus
darganotus orus, jums tereikia issirinkt,
uzsisakyti,apmoketi ir prekes keliauja pas jus. Iskilus bent menkiausiam klausimui kreipkites el.pastu mazasisnojukas@gmail.com,
skype (skype vardas) vaida.rimkeviciute, ar sms zinute
tel.nr +447969164349.
siunciama i visus miestus
04. Mar 2014, 22:31
kada sėsi pomidorus neri,nusipirkau šiandien žemių,jau
reiktų gal sėt?😀
04. Mar 2014, 22:29
labas😀likau nevalgius blynų😀galvojau kepsiu vakare
grįžus,bet patingėjau,vyrukai burokų sriubos su kauliukais
išsivirė,tai ir aš pavalgiau😀išsikepsiu per laisvas,dažnokai
mes blynukų kepam,patinka ir man,ir Emiliui😉
gal kažkas užsislėpęs yra ,negerai ,kad hemoglobinas
mažas , dėl to ir silpnumas gali būt ir dar visokios
nesąmonės tada kimba .
28. Feb 2014, 20:43
trūksta magnio,žemas hemoglobinas😀,harmonai,cukrus
gerai,neatsimenu ,ką dėl cholesterolio sakė,gal geras😀,bet
pas endokrinologą vistiek reikia,sako gal ekoskopiją
padarys,šiaip kraujo tyrimas rodo uždegimą,parašė manio ir
dar kitokių žolinių vaistų pagert,dar pas ginekologą reiks
,šiandien dar kardiogramą darė,nes vakar man blogai buvo,bet
sako lyg normaliai ten😉
Vaivai skydliaukė buvo padidėjus ,bet kol kas tyrimai
nerodė nieko blogo ,sakė gali būt susiję su paauglyste ,dėl
to šiemet vėl reiks pasirodyt ir pasidaryt tyrimus ,toks
stebėjomo periodas .Dar nesėjau pomidorų ,tik čiliukus esu
pasėjus ,kad paskui kai anksti pasėji namie miškas pasidaro
,o kur dėt nėra 😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
labas,kas naujo,ką veikiat?
mes vakar daug laiko lauke praleidom,iš ryto pasigaminau valgyt,išsiskalbiau,o vakare anksti lūžom😃,nes rytais keliamės 6.kad ir savaitgalis ir laisvadienis😀,o šiandien apie pietus važiuosim iki parduotuvės,aplankysim kapus,užsuksim pas sesę😀
neri,šiandien Dovilės gimtadienis,jos uošvė,kaip suprantu,facebook sveikina ją ir parašius su mažiuko gimimu,tai suprasčiau,kad Dovilė gal dar sūnelio susilaukė?gal bendrauji ?
kažin,kaip Raminta?
o mes šiandien namie sėdim ,niekur nereik ,visko yra ,o tokiu oru tai ir noro jokio nėra kur važiuot ,užeina, nieko gražu saulė šviečia ,o užeina tai dangus su žeme maišosi . Aš burokėlių sriubos išviriau ,dariau varškėtukų , dar mėsytės troškintos yra ,taip ,kad daugiau nieko negaminsiu . Sekmadienis 😃
labas😀mes nekasėm,bet snigo gausiai😀o vakar tiek naktįtiek dieną didžiulis vėjas,lietus,žodžiu vėtra😉
mano pomidorai ant palangės jau dygsta,salotų šiltnamy dar nematyt😀darau valgyt:verdu žuvienę,kepu žuvies ir šlaunelių,tikiuosi ryt nereiks gamint,nebent sriubos kokios lengvos,nes žuvienės nesinorės jau😃,rytoj pas striumų gydytoją eisiu ir Emilį į polikliniką vešiu,taip,kad užsiėmus😀,o šiandien būtinai reikia į parduotuvę😀
sveikutės 😀 nežinau kaip pas jus ,bet pas mus žiema sugrįžo 😃 sniego tiek ,kad kast reikėjo 😀
labas😀tokios ir šventės neri😉,mes namuose arba darbe,nieko naujo,tik Emilį pabėrė,jaučiu vėjaraupiai bus☹,aš šeštadienį pasėjau pomidorus,salotų,ridikų,gėlių😀
sveikutės 😀 kas naujesnio ? mes visas šventes vienos namie prabuvom ,nes vyrą iškvietė į darbą ,kolegė pasiėmė biuletenį ,nes gimtadienį šventė ( būna ir taip pas juos ). Tai vyras baisiai piktas buvo . Pasėjau savaitgalį visus pomidorus ,dar baziliko ,čiliukai mano labai gražiai sudygo .
ir pasmus rytas apsiniaukęs,bet tikiuosi saulė išlįs😀lyg šviesėja😃
labas rytas 😀 pas mus tai rūkas tirštas ,net kaimynų nesimato 😃
labas😀šaunuolis Ignas,sėkmės jam dainuojant ir šokant,gerų pasirodymų,daug pergalių ir neišdildomų įspūdžių😀
Adomas fainuolis,taip greitai auga😀puiku😀
mes šiandien namučiuose su Emiliu,pasitvarkysiu,pasigaminsim pietus,paskui gal į lauką eisim😀
tada mate 4c☺
o Ignas koks buvo tokio amžiaus kaip Adomas ?
va va dėl to ir klausiu ,sakau gal Ignas mūsų mieste ,Vaiva su klase išėjo žiūrėti ir ryt eis ,auklėtoja veda 😀
su broliu sutaria,megdzioja.soka,duda pucia.pagrandukai daug greiciau,lengviau auga.tik musu mazelis savarankiskas labai.i laukuti sunku,jei nepavyksta vezime uzmigt,kabarojasi eiti pats,rankos neduoda.
valgus,viska isragauti skuba.tik smulkus.kartosim kraujuka,tik 113buvo,neramu.
jo,siandien PANEVEZYJE,kasmet ten vaziuoja.balandi vel i Turkija.su choru laukia CEKIJA,VOKIETIJA,PIETU KOREJA.dainavo mokykliniame chore,buvo ramu,o va per kaledini koncerta suzibo ir perejo i koncertini.tai parduoti savaitgaliai.dainu sventei ruosiasi.pernai ten su sokiais vaziavo,symet sokejai nevaziuoja,vaziuos su choru.
Smagu girdėt Jūrate 😉 jau visai nemažai dantukų turi Adomas ,o ir su broliu panašu ,kad neblogai sutaria 😉 O Ignas dar tavo šoka ?
sveikutes.as sukuose,kaip voveriukas.kaip augame,matote fb,abu vaikinukai aktyvus.Adomukas audina 6ta dantuka,buna nakti pasokdina.bet paprastai linksmas berniukas.tik mamyciukas baisulinis.
labukas😀ačiū neri,reiks ir man pasėt,jau ir salotų,ridikų pasėsiu šiltnamy😀gal šįmet greičiau atšils,sniego nebėra😀
važiuosim su Emiliu iki miesto,ant kapų uždegsim žvakutę😀
mano kaimynės pusseserė numirė,šiandien laidos ,45metų😀labai faina moteris,daug metų gyveno,o paskutiniu metu kankino liga kaip reikiant,gaila☹
labutis 😀 žadu šeštadienį sėt .
Mamytems besilaukiancioms mazyliu,bei auginancioms mazylius paprastas, patogus ir greitas budas apsipirkti neisejus is namu, uzsisakyti mazyliui norimu drabuzeliu.
Netenkina kainos ir kokybes santykis? Iseitis yra, uzsukite y musu el.parduotuvele adresu
https://www.facebook.com/pages/Vaikiski-geros-kokybes-rubeliai/608882095849216?ref=hl, bei https://www.facebook.com/mazasis.nojukas
cia rasite stilingu,patogiu, graziu spalvingu, kokybisku rubeliu savo mazyliui, nuo gimino iki 3 metuku, mergaitems ir berniukams. Prekiaujame tik gerai zinomu pasaulyje gamintoju rubeliais George, Early days, Rebel, Disney, Peppa Pig, Dora, Hello Kitty.
Kodel verta apsilankyti? Del keliu prizasciu: apsipirkti galite bet kuriuo paros metu, nereikia derinti apsipirkimo laiko su savo mazylio poreikiais, apsipirkti galite bet kuria savaites diena, o prekes gausite tiesiai y namus, arba y artimiausia pasto skyriu, jums nereikes ismainyti siltu namu i saltus darganotus orus, jums tereikia issirinkt, uzsisakyti,apmoketi ir prekes keliauja pas jus.
Iskilus bent menkiausiam klausimui kreipkites el.pastu mazasisnojukas@gmail.com, skype (skype vardas) vaida.rimkeviciute, ar sms zinute tel.nr +447969164349.
siunciama i visus miestus
kada sėsi pomidorus neri,nusipirkau šiandien žemių,jau reiktų gal sėt?😀
labas😀likau nevalgius blynų😀galvojau kepsiu vakare grįžus,bet patingėjau,vyrukai burokų sriubos su kauliukais išsivirė,tai ir aš pavalgiau😀išsikepsiu per laisvas,dažnokai mes blynukų kepam,patinka ir man,ir Emiliui😉
sveikos gyvos 😉 Ar daug blynų prisivalgėt ? mes šiek tiek 😃
gal kažkas užsislėpęs yra ,negerai ,kad hemoglobinas mažas , dėl to ir silpnumas gali būt ir dar visokios nesąmonės tada kimba .
trūksta magnio,žemas hemoglobinas😀,harmonai,cukrus gerai,neatsimenu ,ką dėl cholesterolio sakė,gal geras😀,bet pas endokrinologą vistiek reikia,sako gal ekoskopiją padarys,šiaip kraujo tyrimas rodo uždegimą,parašė manio ir dar kitokių žolinių vaistų pagert,dar pas ginekologą reiks ,šiandien dar kardiogramą darė,nes vakar man blogai buvo,bet sako lyg normaliai ten😉
Birute ,kaip rezultatai tyrimų ,gal jau sužinojai ?
ne privačioj,pas mus kai kurie mokami,kai kurie ne😀
aš ir neskubu sėt😀kai sėsi,parašyk,kada geros dienos bus😀
o kodėl mokėt reikėjo už tyrimus ,ar čia kur privačioj dareisi ?
tik sėklų nusipirkau 😀
Vaivai skydliaukė buvo padidėjus ,bet kol kas tyrimai nerodė nieko blogo ,sakė gali būt susiję su paauglyste ,dėl to šiemet vėl reiks pasirodyt ir pasidaryt tyrimus ,toks stebėjomo periodas .Dar nesėjau pomidorų ,tik čiliukus esu pasėjus ,kad paskui kai anksti pasėji namie miškas pasidaro ,o kur dėt nėra 😀
ar neri sėjai pomidorų jau?aš dar ne😀