Mamytės, kurioms virš 30

14. Jan, 12:21

galvoju idomu suburti ir vyresniu mamyciu bureli,pasibendraukime apie atzaleles

23. Mar 2014, 08:12

labas,kas naujo,ką veikiat?
mes vakar daug laiko lauke praleidom,iš ryto pasigaminau valgyt,išsiskalbiau,o vakare anksti lūžom😃,nes rytais keliamės 6.kad ir savaitgalis ir laisvadienis😀,o šiandien apie pietus važiuosim iki parduotuvės,aplankysim kapus,užsuksim pas sesę😀
neri,šiandien Dovilės gimtadienis,jos uošvė,kaip suprantu,facebook sveikina ją ir parašius su mažiuko gimimu,tai suprasčiau,kad Dovilė gal dar sūnelio susilaukė?gal bendrauji ?
kažin,kaip Raminta?

neri neri 16. Mar 2014, 11:55

o mes šiandien namie sėdim ,niekur nereik ,visko yra ,o tokiu oru tai ir noro jokio nėra kur važiuot ,užeina, nieko gražu saulė šviečia ,o užeina tai dangus su žeme maišosi . Aš burokėlių sriubos išviriau ,dariau varškėtukų , dar mėsytės troškintos yra ,taip ,kad daugiau nieko negaminsiu . Sekmadienis 😃

16. Mar 2014, 11:00

labas😀mes nekasėm,bet snigo gausiai😀o vakar tiek naktįtiek dieną didžiulis vėjas,lietus,žodžiu vėtra😉
mano pomidorai ant palangės jau dygsta,salotų šiltnamy dar nematyt😀darau valgyt:verdu žuvienę,kepu žuvies ir šlaunelių,tikiuosi ryt nereiks gamint,nebent sriubos kokios lengvos,nes žuvienės nesinorės jau😃,rytoj pas striumų gydytoją eisiu ir Emilį į polikliniką vešiu,taip,kad užsiėmus😀,o šiandien būtinai reikia į parduotuvę😀

neri neri 16. Mar 2014, 09:25

sveikutės 😀 nežinau kaip pas jus ,bet pas mus žiema sugrįžo 😃 sniego tiek ,kad kast reikėjo 😀

11. Mar 2014, 22:16

labas😀tokios ir šventės neri😉,mes namuose arba darbe,nieko naujo,tik Emilį pabėrė,jaučiu vėjaraupiai bus☹,aš šeštadienį pasėjau pomidorus,salotų,ridikų,gėlių😀

neri neri 11. Mar 2014, 20:22

sveikutės 😀 kas naujesnio ? mes visas šventes vienos namie prabuvom ,nes vyrą iškvietė į darbą ,kolegė pasiėmė biuletenį ,nes gimtadienį šventė ( būna ir taip pas juos ). Tai vyras baisiai piktas buvo . Pasėjau savaitgalį visus pomidorus ,dar baziliko ,čiliukai mano labai gražiai sudygo .

07. Mar 2014, 09:26

ir pasmus rytas apsiniaukęs,bet tikiuosi saulė išlįs😀lyg šviesėja😃

neri neri 07. Mar 2014, 09:17

labas rytas 😀 pas mus tai rūkas tirštas ,net kaimynų nesimato 😃

07. Mar 2014, 09:05

labas😀šaunuolis Ignas,sėkmės jam dainuojant ir šokant,gerų pasirodymų,daug pergalių ir neišdildomų įspūdžių😀
Adomas fainuolis,taip greitai auga😀puiku😀
mes šiandien namučiuose su Emiliu,pasitvarkysiu,pasigaminsim pietus,paskui gal į lauką eisim😀

06. Mar 2014, 15:55

tada mate 4c☺

neri neri 06. Mar 2014, 15:55

o Ignas koks buvo tokio amžiaus kaip Adomas ?

neri neri 06. Mar 2014, 15:54 nutis

va va dėl to ir klausiu ,sakau gal Ignas mūsų mieste ,Vaiva su klase išėjo žiūrėti ir ryt eis ,auklėtoja veda 😀

06. Mar 2014, 13:55

su broliu sutaria,megdzioja.soka,duda pucia.pagrandukai daug greiciau,lengviau auga.tik musu mazelis savarankiskas labai.i laukuti sunku,jei nepavyksta vezime uzmigt,kabarojasi eiti pats,rankos neduoda.
valgus,viska isragauti skuba.tik smulkus.kartosim kraujuka,tik 113buvo,neramu.

06. Mar 2014, 13:53

jo,siandien PANEVEZYJE,kasmet ten vaziuoja.balandi vel i Turkija.su choru laukia CEKIJA,VOKIETIJA,PIETU KOREJA.dainavo mokykliniame chore,buvo ramu,o va per kaledini koncerta suzibo ir perejo i koncertini.tai parduoti savaitgaliai.dainu sventei ruosiasi.pernai ten su sokiais vaziavo,symet sokejai nevaziuoja,vaziuos su choru.

neri neri 06. Mar 2014, 13:32 nutis

Smagu girdėt Jūrate 😉 jau visai nemažai dantukų turi Adomas ,o ir su broliu panašu ,kad neblogai sutaria 😉 O Ignas dar tavo šoka ?

06. Mar 2014, 13:25

sveikutes.as sukuose,kaip voveriukas.kaip augame,matote fb,abu vaikinukai aktyvus.Adomukas audina 6ta dantuka,buna nakti pasokdina.bet paprastai linksmas berniukas.tik mamyciukas baisulinis.

06. Mar 2014, 10:58 neri

labukas😀ačiū neri,reiks ir man pasėt,jau ir salotų,ridikų pasėsiu šiltnamy😀gal šįmet greičiau atšils,sniego nebėra😀
važiuosim su Emiliu iki miesto,ant kapų uždegsim žvakutę😀
mano kaimynės pusseserė numirė,šiandien laidos ,45metų😀labai faina moteris,daug metų gyveno,o paskutiniu metu kankino liga kaip reikiant,gaila☹

neri neri 05. Mar 2014, 09:45 biruciuliuke

labutis 😀 žadu šeštadienį sėt .

05. Mar 2014, 01:10

Mamytems besilaukiancioms mazyliu,bei auginancioms mazylius paprastas, patogus ir greitas budas apsipirkti neisejus is namu, uzsisakyti mazyliui norimu drabuzeliu.
Netenkina kainos ir kokybes santykis? Iseitis yra, uzsukite y musu el.parduotuvele adresu
https://www.facebook.com/pages/Vaikiski-geros-kokybes-rubeliai/608882095849216?ref=hl, bei https://www.facebook.com/mazasis.nojukas

cia rasite stilingu,patogiu, graziu spalvingu, kokybisku rubeliu savo mazyliui, nuo gimino iki 3 metuku, mergaitems ir berniukams. Prekiaujame tik gerai zinomu pasaulyje gamintoju rubeliais George, Early days, Rebel, Disney, Peppa Pig, Dora, Hello Kitty.
Kodel verta apsilankyti? Del keliu prizasciu: apsipirkti galite bet kuriuo paros metu, nereikia derinti apsipirkimo laiko su savo mazylio poreikiais, apsipirkti galite bet kuria savaites diena, o prekes gausite tiesiai y namus, arba y artimiausia pasto skyriu, jums nereikes ismainyti siltu namu i saltus darganotus orus, jums tereikia issirinkt, uzsisakyti,apmoketi ir prekes keliauja pas jus.
Iskilus bent menkiausiam klausimui kreipkites el.pastu mazasisnojukas@gmail.com, skype (skype vardas) vaida.rimkeviciute, ar sms zinute tel.nr +447969164349.

siunciama i visus miestus

04. Mar 2014, 22:31

kada sėsi pomidorus neri,nusipirkau šiandien žemių,jau reiktų gal sėt?😀

04. Mar 2014, 22:29

labas😀likau nevalgius blynų😀galvojau kepsiu vakare grįžus,bet patingėjau,vyrukai burokų sriubos su kauliukais išsivirė,tai ir aš pavalgiau😀išsikepsiu per laisvas,dažnokai mes blynukų kepam,patinka ir man,ir Emiliui😉

neri neri 04. Mar 2014, 20:25

sveikos gyvos 😉 Ar daug blynų prisivalgėt ? mes šiek tiek 😃

neri neri 28. Feb 2014, 21:17

gal kažkas užsislėpęs yra ,negerai ,kad hemoglobinas mažas , dėl to ir silpnumas gali būt ir dar visokios nesąmonės tada kimba .

28. Feb 2014, 20:43

trūksta magnio,žemas hemoglobinas😀,harmonai,cukrus gerai,neatsimenu ,ką dėl cholesterolio sakė,gal geras😀,bet pas endokrinologą vistiek reikia,sako gal ekoskopiją padarys,šiaip kraujo tyrimas rodo uždegimą,parašė manio ir dar kitokių žolinių vaistų pagert,dar pas ginekologą reiks ,šiandien dar kardiogramą darė,nes vakar man blogai buvo,bet sako lyg normaliai ten😉

neri neri 28. Feb 2014, 19:42

Birute ,kaip rezultatai tyrimų ,gal jau sužinojai ?

27. Feb 2014, 14:45

ne privačioj,pas mus kai kurie mokami,kai kurie ne😀
aš ir neskubu sėt😀kai sėsi,parašyk,kada geros dienos bus😀

neri neri 27. Feb 2014, 14:33

o kodėl mokėt reikėjo už tyrimus ,ar čia kur privačioj dareisi ?

neri neri 27. Feb 2014, 14:29

tik sėklų nusipirkau 😀

neri neri 27. Feb 2014, 14:28

Vaivai skydliaukė buvo padidėjus ,bet kol kas tyrimai nerodė nieko blogo ,sakė gali būt susiję su paauglyste ,dėl to šiemet vėl reiks pasirodyt ir pasidaryt tyrimus ,toks stebėjomo periodas .Dar nesėjau pomidorų ,tik čiliukus esu pasėjus ,kad paskui kai anksti pasėji namie miškas pasidaro ,o kur dėt nėra 😀

27. Feb 2014, 11:17

ar neri sėjai pomidorų jau?aš dar ne😀

1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 941