nemazas tikrai ir drutas😃i tete ir i musu gimine sudejimu
bus😀 pasirodymas darzely graziai paruostas,as ir jau
kambary,grizus dar pomidorus paliejau siltnamy,eisiu zurnala
paskaityt,suruost drabuziukus ryt dienai ir galeciau eit
miegot😃
turėčiau pasakyti ,kad Emiliukas bus tikrai nemažas
vyrukas ,atrodo toks aukštas 😉 nors mūsų Ieva ir ne iš
mažųjų ,dabar nešioja sesės rūbus kur ta ėjo į 4 klasę 😃
15. May 2014, 15:43
labas😀beveik kasdien patikrinu,bet kad niekas neraso,tai
tyliu😃,mes sekmadieni buvom Emilio drauge su gimtadieniu
pasveikint,o siaip dirbu,siandien einu i susirinkima darzely
ir vaikuciu paruostos programos paziuret😀
mes buvom Anykščiuose ,Baranausko klėtelė, dar laiko
turėjom tai prie Puntuko užsukom ,o tada į pramogų parką
,ten laipynės tos medžiuose ir laipiojimo siena ,dar
grįžtant ant Kalitos kalno į rogutes užsukom ,vienu žodžiu
pramogų sočiai buvo 😀
sveikutės 😀 oi, šiandien kaip tingiu 😃 vakar su Vaivos
klase buvom ekskursijoj ,auklėtoja mat vis prašo padėti 😀
tai šiandien jaučiuosi lyg vakar bulves būčiau kasus 😃 o
šiandien su Ieva pas logopedę važiuosim autobusu ,nes tėtis
dirba ( mieliau niekur nevžiuočiau 😃 )
15. May 2014, 07:39
Sveikutės intensyviai darbuojatės, kad neprisėdat. Kaip
Jūsų vaikučiai. Kas geresnio?
09. May 2014, 18:02
labas😀as pavargus jauciuosi labai po pamainos,bet nera
kada ilsetis 😀,pasitvarkiau,valgyt pasidariau,drauge buvau
aplankyt,reikejo ispudziu,nes buvo Londone pas dukra
savo😀
labas rytas 😀 tie pasikeitimai tai jooo ,dar kad nereiktų
,tai būtų nieko 😀 Pas mus oras visai geras ir lietaus kol
kas nematyti ,naktį neblogai palijo . Vyrui viršininkas sako
- aš tavo sveikatą saugau 😃 ( čia dėl gimtadienio jis taip
išsireiškė ).
09. May 2014, 08:18
Oi Neringut Jums kiek nervinių lastelių nužudo Tokie
pokyčiai kai nuolat planai keičiasi. Labai daug darbo turiu.
Nuo pat ryto pliaupia lietus. Pusryčiauju prisedau pasimokyt
tuo pačiu.
sveikutės 😀 Dovile ,sveikinam laimėjus MK redaktorių
prizą 🌷🌷🌷 ką veikiat ? mes grįžom iš logopedės ,papietavom
ir dabar poilsiaujam ,savaitgalį planavom į kaimą ,bet
viskas apsivertė ,paskambino vyro viršininkas ,kolegė eilinį
kartą pasiėmė biuletenį ,tad pasikeitė darbo grafikas
šeštadienį - sekmadienį darbas ,vėl daržai liks
nesėti,nebežinau nei kaip suktis ,o dar vyro gimtadienis
kaip tik šeštadienį .
Su mūsų švente mamytės , kad mūsų vaikučiai visada būtų
sveiki 🌷🌷🌷
04. May 2014, 09:41
Mama gražiausias žodis žemėj, į jį sutelpa visi kiti.
Ji lyg angelas, lyg fėja. Nors jos nėr dabar arti.. Jai
dėkoju už gyvybę ir, kad vaikštai šia Žeme. Jai norėčiau
nuskint saulę ir surink visas žvaigždes. Bet, deja, aš
negaliu, nors labai aš ją myliu.. bukite mylimos ir
mylincios save,savo vaikucius ir artimuosius,bukite
laimingos🌷
04. May 2014, 05:46
Vilhelmui mėnesio laiko reikėjo pasitikrint pas okulista
ir širdies. Kur jau trečias mėnuo eina o talonų
negaunam.
tai jau tikrai idomu,lapkricio men,nu nera
zodziu☹medicina☹ mes siandien beveik visa diena lauke
praleidom,tete malkas pjove,kapojo,krove,as gelyne,siltnamy
dirbau,o Emilis visur spejo😃,nusilakste,pavargo,jau
miega😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
nemazas tikrai ir drutas😃i tete ir i musu gimine sudejimu bus😀
pasirodymas darzely graziai paruostas,as ir jau kambary,grizus dar pomidorus paliejau siltnamy,eisiu zurnala paskaityt,suruost drabuziukus ryt dienai ir galeciau eit miegot😃
aš kieme darbavausi ,parėjau pasigaminom vakarienę ir dabar jau kas žaidžia ,kas ilsisi,kas pamokas daro 😀
Nuostabu. oho. nuostabios nuotraukos. Smagus susitikimas. Aš taip pat vis įkišu nosiuką. Nieko nėr iš mūsų būrelio. Tai ir neparašau.
turėčiau pasakyti ,kad Emiliukas bus tikrai nemažas vyrukas ,atrodo toks aukštas 😉 nors mūsų Ieva ir ne iš mažųjų ,dabar nešioja sesės rūbus kur ta ėjo į 4 klasę 😃
labas😀beveik kasdien patikrinu,bet kad niekas neraso,tai tyliu😃,mes sekmadieni buvom Emilio drauge su gimtadieniu pasveikint,o siaip dirbu,siandien einu i susirinkima darzely ir vaikuciu paruostos programos paziuret😀
tai tikrai daug nuveiket. nieko keista, kad niekur vaziuoti nebenori.
mes buvom Anykščiuose ,Baranausko klėtelė, dar laiko turėjom tai prie Puntuko užsukom ,o tada į pramogų parką ,ten laipynės tos medžiuose ir laipiojimo siena ,dar grįžtant ant Kalitos kalno į rogutes užsukom ,vienu žodžiu pramogų sočiai buvo 😀
kur buvot išvažiavusios.
sveikutės 😀 oi, šiandien kaip tingiu 😃 vakar su Vaivos klase buvom ekskursijoj ,auklėtoja mat vis prašo padėti 😀 tai šiandien jaučiuosi lyg vakar bulves būčiau kasus 😃 o šiandien su Ieva pas logopedę važiuosim autobusu ,nes tėtis dirba ( mieliau niekur nevžiuočiau 😃 )
Sveikutės intensyviai darbuojatės, kad neprisėdat. Kaip Jūsų vaikučiai. Kas geresnio?
labas😀as pavargus jauciuosi labai po pamainos,bet nera kada ilsetis 😀,pasitvarkiau,valgyt pasidariau,drauge buvau aplankyt,reikejo ispudziu,nes buvo Londone pas dukra savo😀
labas rytas 😀 tie pasikeitimai tai jooo ,dar kad nereiktų ,tai būtų nieko 😀 Pas mus oras visai geras ir lietaus kol kas nematyti ,naktį neblogai palijo . Vyrui viršininkas sako - aš tavo sveikatą saugau 😃 ( čia dėl gimtadienio jis taip išsireiškė ).
Oi Neringut Jums kiek nervinių lastelių nužudo Tokie pokyčiai kai nuolat planai keičiasi. Labai daug darbo turiu. Nuo pat ryto pliaupia lietus. Pusryčiauju prisedau pasimokyt tuo pačiu.
sveikutės 😀 Dovile ,sveikinam laimėjus MK redaktorių prizą 🌷🌷🌷 ką veikiat ? mes grįžom iš logopedės ,papietavom ir dabar poilsiaujam ,savaitgalį planavom į kaimą ,bet viskas apsivertė ,paskambino vyro viršininkas ,kolegė eilinį kartą pasiėmė biuletenį ,tad pasikeitė darbo grafikas šeštadienį - sekmadienį darbas ,vėl daržai liks nesėti,nebežinau nei kaip suktis ,o dar vyro gimtadienis kaip tik šeštadienį .
Sveikos mamytės
šiuo metu aliekamas šokolado pirkėjų rinkos tyrimas. Labai svarbi ir Jūsų nuomonė. Tad gal galėtumėte atsakyti į šią anketą (p.s. nepraleiskite nei vieno klausimo). Ačiū 😀
http://apklausa.lt/f/sokolado-pirkeju-rinkos-tyrimas-keef34t.fullpage
na pas mus kiek šilčiau šiandien ,tik va lietus pradėjo lyti 😀 mes jau suruošėm pietus ,laukiam kada galėsim pabaigti ,šiandien čičinskai pietums 😀
Mokiausi tuo metu. Pas mus šalta vėjas košia kiaurai. Tik iki parduotuvės nulėksiu ir atgal.
labas rytas 😀 Dovile, nesimiega 😉 mes šiandien su Ieva vienos namie ,lauksim sesės iš mokyklos , vakar žolę nusipjovėm ,neblogai sužėlė 😀
Nejauku nors Tu ką.
mes ir vakar,ir siandien truputi kurenom,o jau salnos siaubas,pakenke daug kam☹laukiam silumos😀
mes tai pasikūrėm pečių ,iš kart maloniau 😀
Ir pas mus vėjas siautėja. Ir namie vėsu. Vilhelmas paplikinėt negali.
labas rytas 😀 na tas vėjas lauke tai brrr 😀 o kokia šalna vėl buvo ,greičiau vėl sušiltų 😀
Su mūsų švente mamytės , kad mūsų vaikučiai visada būtų sveiki 🌷🌷🌷
Mama gražiausias žodis žemėj, į jį sutelpa visi kiti. Ji lyg angelas, lyg fėja. Nors jos nėr dabar arti.. Jai dėkoju už gyvybę ir, kad vaikštai šia Žeme. Jai norėčiau nuskint saulę ir surink visas žvaigždes. Bet, deja, aš negaliu, nors labai aš ją myliu..
bukite mylimos ir mylincios save,savo vaikucius ir artimuosius,bukite laimingos🌷
Vilhelmui mėnesio laiko reikėjo pasitikrint pas okulista ir širdies. Kur jau trečias mėnuo eina o talonų negaunam.
o mes tai kambarius tvarkėmės iš pagrindų 😃 sekciją išsivaliau ,langus ,nes vėjas dulkėm apnešė 😀 dar reik kada susikaupt ir spintas susitvarkyt 😃
tai jau tikrai idomu,lapkricio men,nu nera zodziu☹medicina☹
mes siandien beveik visa diena lauke praleidom,tete malkas pjove,kapojo,krove,as gelyne,siltnamy dirbau,o Emilis visur spejo😃,nusilakste,pavargo,jau miega😀
Puikus ir ikvepiantis straipsnis viresnioms mamytems. Butina paskaityti 😀 http://promote.bfdr.eu/voucher=783625
Sveikos mamytės, gal sudomintų geros kokybės rūbeliai už gerą kainą? jei taip kviečiu apsižvalgyti http://promote.bfdr.eu/voucher=186163