Labas rytas,aš jau kavinuosi vakar dar grįžę svečių
turėjom šašlykų kepėme,tai taip netrumpai lauke
pasisėdėjom🙂Muziejus įdomiai dar kaip tik lenktynės
kažkokios buvo,tai truputį pažiūrėjome,Danielius į
simulation ėjo,tai sakė ir labai patiko.Su mažesniais
vaikais,tai ten visai dienai yra ką veikti daug visokių
užduočių ir t.t. gerai,kad mūsų vyresni😀Šiandien ir oras
atrodo neblogas reiks gal siūlyt šeimynai kur pasivaikščiot
siūlyt🙂
Labas rytas,mes vakar į aukcioną važiavom pažiūrėt,tai
tiek prisijuokėm kokius š... ten parduoda,o kiti dar ir
perka brangiau,nei naujas pardėj kainuoja😂Grįžom vėlokai,tai
truputį miego mažoka,bet nieko šiandien anksčiau
atsigulsiu😉Šeštadieniui nupirkau bilietus į Silverstone
muziejų savo šeimynai akcija,tai reik naudotis proga,nes
šiaip brangoka🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As jau namie poilsiauju ,tikiuosi siandien ankciau atsigulti 😉
Kaip faina,pas mus viena linija baige tai siule kas nori keistis ir eiti namo,bet as beveik nieka neinu.
Man ir greit praejo jau lekiu namucio😉
Kaip gerai siandien diena eina 😀 turbut kad su gera kompanija dirbu 😉
Labas rytas,mes irgi ilsėjomės😉
Labas rytas,ir vel pirmadienis 😉 as vakar poilsiavau .
Labas rytas,aš jau kavinuosi vakar dar grįžę svečių turėjom šašlykų kepėme,tai taip netrumpai lauke pasisėdėjom🙂Muziejus įdomiai dar kaip tik lenktynės kažkokios buvo,tai truputį pažiūrėjome,Danielius į simulation ėjo,tai sakė ir labai patiko.Su mažesniais vaikais,tai ten visai dienai yra ką veikti daug visokių užduočių ir t.t. gerai,kad mūsų vyresni😀Šiandien ir oras atrodo neblogas reiks gal siūlyt šeimynai kur pasivaikščiot siūlyt🙂
Labas rytas,kaip muziejus? As dar lovyteje vartausi 😉
Puiki diena nusimato 😀
Labas rytas,mes dar tik kavinamės ir kilsim apsipirkt,tada aš antakių tvarkyt ir paskui jau į muziejų🙂
Labas rytas,budinames 😉 as vyra i darba isleidau ir sau ramiai po namus kuiciuosi😉
Labas rytas,tikrai taip😉
Labas rytas,pagaliau penktadienis !
Nesamone kazkokia… man kaip galva skauda …
Aha daiktų,jei tokiais galima pavadint pvz:dulkių siurbliai nudrengti,su visom šiukšlėm,dulkėm ir t.t. visai prastai...
Labas rytas,ten daiktu aukciojas? As vakar anksti atsiguliau …
Labas rytas,mes vakar į aukcioną važiavom pažiūrėt,tai tiek prisijuokėm kokius š... ten parduoda,o kiti dar ir perka brangiau,nei naujas pardėj kainuoja😂Grįžom vėlokai,tai truputį miego mažoka,bet nieko šiandien anksčiau atsigulsiu😉Šeštadieniui nupirkau bilietus į Silverstone muziejų savo šeimynai akcija,tai reik naudotis proga,nes šiaip brangoka🙂
Man gerai diena eina 😉 bet ir as noriu namo …
Neištisinis tas kosulys,tai gyvent galima🙂Dar truputis ir namucio ilsėtis😉
Siaubas,ir dabar kutena gerkle …
Sveikatytes😉Mes jau senokai kosėjam,tai jaučiu būsim 100dienų kosulį pasigavę..
Labas rytas,buna ir taip 😀 as vakar atsigulusi kaip kosejau tai siaubas… gerkle kaip isplikyta ☹
Labas rytas,vakar orelis tikrai nekazka buvo.As jau siandien laiku tureciau namo grist,tai nezinosiu ka su laisvu laiku daryt😆
Aciu,kaip salta lauke …as su kavyte …
Labas rytas,laikykis...
Labas rytas,as vakar anksti atsiguliau mane ir kazko kelinta diena gerkle persti koseti nerisi ,tikiuosi viskas bus gerai …
Labas rytas,nosį dar traukt tenka,bet jau nieko visai😊
Labas rytas,ir savaitgalio neber…kaip sveikatele?
Gero pasiplaukiojimo😉
Labas rytas,as daug vakar pasidariau tai siandien poilsio diena .atsigeriam kavos ir lekuam i baseina 😉