Laba diena😀O musu atostogos prasites dar savaitei tikrai
Evyte vejaraupiais apsirgo,tai nuleke siandien su vyru iki
poliklinikos prisipirko tepalu,vaistu ir sedesim
namie...Grazios nuotraukytes ir visi graziai atrodot😉
15. Apr 2013, 15:50
Naujiena! VietaSkelbimams.lt
15. Apr 2013, 11:42
Tai dar man viena namie lieka. As kol suvaikstau i
mokykla pora kart, praktiskai puse dienos neber, antra
puse-valgio darymas. Man kazkaip Rokas kai namie-lengviau,
jis priziuri mazaja, galiu kazkokiu darbu pasidaryt, o kai
as viena du Sofiuku, tai nelabai ka gali ir pasitvarkyt😀
15. Apr 2013, 08:22
Labas rytas. Vel i mokykla-taip gerai buvo kai niekur
skubet nereikejo. Eh, bet nieko nepakeisiu, kasdienybe yra
kasdienybe...
Oho kokia tu greita😉As dar laukiu,kol cepelinai isvirs,o
tada eisiu galva issiplaut ir lauksiu,kol vyras atsikels😀Gal
sumastysim ka cia nuveikus,kad diena veltui nepraeitu😀
13. Apr 2013, 14:53
as susitvarkiau valgyti padariau skalbima trecia uzdejau
issimaudziau ir susitvarkiau koju nagucius nusilakavau ir
galiu ramiai sau sedeti😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Buvau islekus iki birzos,tai paskui uzsukau i pardes,tai tiek visokiu nesamoniu prisipirkau,kad ejau visa kelia ir koliojaus😃
Labas rytas,Nebogai visai ir to berimo ner taip labai daug pasveiksim greit manau😉Tik labai jau i mokykla norejo eit...
labas rytas😉 mes jau vakAr pradejom eiti i mokykla vaikuciai laimingi jau😀
Evyte vakar temperaturos turejo,o siandien jau gerai temperaturos neturi,nesikaso...o gal zinai ar atsimene ar galima maudytis?
dekui😀
na gerai as te nelabai supratau,bet lygtai po menesiniu isgert, o kaip jus geriat? nes as pirma kart vartoju tai nelabai zinau 😀
ir kokie atsiliepimai?ar patinka jos jums?😀 ir norejau paklausti kai pradedi gert reik pirma menesiniu diena isgert ar po menesiniu pirma diena?😀
ir kokie atsiliepimai?ar patinka jos jums?😀 ir norejau paklausti kai pradedi gert reik pirma menesiniu diena isgert ar po menesiniu pirma diena?😀
sveikutes mamytes,gal kuri esatvartojus microgynon 30 kontraceptines tabletes?
Laba diena😀O musu atostogos prasites dar savaitei tikrai Evyte vejaraupiais apsirgo,tai nuleke siandien su vyru iki poliklinikos prisipirko tepalu,vaistu ir sedesim namie...Grazios nuotraukytes ir visi graziai atrodot😉
Naujiena! VietaSkelbimams.lt
Tai dar man viena namie lieka. As kol suvaikstau i mokykla pora kart, praktiskai puse dienos neber, antra puse-valgio darymas. Man kazkaip Rokas kai namie-lengviau, jis priziuri mazaja, galiu kazkokiu darbu pasidaryt, o kai as viena du Sofiuku, tai nelabai ka gali ir pasitvarkyt😀
Labas rytas. Vel i mokykla-taip gerai buvo kai niekur skubet nereikejo. Eh, bet nieko nepakeisiu, kasdienybe yra kasdienybe...
na jo visas jau vyrukas mano😀
na jo visas jau vyrukas mano😀
😀
😀
😀
as jau susitvarkiau ir sedziu😀
😉
Labas rytas😀
labas rytas😉
na taip 😀
Oho kokia tu greita😉As dar laukiu,kol cepelinai isvirs,o tada eisiu galva issiplaut ir lauksiu,kol vyras atsikels😀Gal sumastysim ka cia nuveikus,kad diena veltui nepraeitu😀
as susitvarkiau valgyti padariau skalbima trecia uzdejau issimaudziau ir susitvarkiau koju nagucius nusilakavau ir galiu ramiai sau sedeti😀
Dar ankstoka sortam ir maikem😀
Ka gero nusipirkote ir matete?😀as eisiu greituju cepelinu😀
Vargu,kad taip nutiks pas mus visi giminej tokie is vakaro galim anksti eit gult ar velai,bet ryte turim pamiegot😉
Vika, tu busi musu amziuje ir tu busi ankstyva😉
Labas rytas😀Jus ankstyvos kaip visada😀As dar tik su kavyte prisedau😀