Tiesa pasakius,tai mano buves vyras,bet sutarem,kad ryt
atvaziuos pas vaikus,tai vaikai ji pasveikins,o paskui jau
kazkur leks jie ten ar ka veiks nezinau😀
Nupirkom slepetes juokingas,nes zinau,kad neturi,geliu ir
atviruka😀Odabar jau su chebryte zaidimu kambary selstam😃bus
atrakcija atostogu pabaigai ir vaiku dienai atsvest😀
Susitvarkiau vidini kiema,vaiku
smeliadeze,apsiskalbiau,pridariau valgyt,suruosiau vaikams
rubus i mokykla,o dabar tinginiauju iki maudyniu laiko😀Ka tu
nuveikei?😀
Nuo manes visai netoli zinant trumpesni kelia,tai gal
kada eitu ka kartu sumastyt😉As nuvesiu vaikus i mokykla ir
eisiu iki sainsburio😀Dar zadu kuria diena iki Maximos
eit,nors net nezinau tiksliai kurioj ji vietoj...
03. Jun 2013, 10:01
Labas rytas. Mums siandien dar laisvadienis, i mokykla
tik rytoj. Savaitgalis tai buvo liuks, pramogavom nuo
penktadienio iki pat vakar vakaro. Tik sestadieni ziauriai
nuotaika susi.... lendlordas. Visa laika bambejau kad mokam
nuoma per brangiai, nu ir prisikvaksejau-jis nori pratest
sutarti ir tipo jus esat man labai geri nuomininkai, tai
jums nuoma pakelsiu tik 50sv. Nu pipiec..☹ Praeitas metais
pakele 100 sv., tai eina jis toli su tokiom kainom, jis
isivaizduoja kad super buta nuomoja...Tai net nezinau kaip
dabar pasielgusi...
03. Jun 2013, 11:07
aha, nu dziaugiuosi ir as kad toks jis mums ,,Geras''.
Jauciu nieko as jam nebemoku, uz birzele esu sumokejusi, o
birzelio gale uz liepa nemokesiu, sakysiu depozita pasilik
ir liepos gale rugpj pradzioj pasakysiu jam babaj..
03. Jun 2013, 12:10
brrrr, nervas ima juodai. Pabus mazoji, varysiu iki
lietuviu agenturos paklausinet kas ir kaip, o tada babajus
savo sutarti gales susikist ten kur nesueina...
Vistiek smalsu paziuret😀Nu ir naglas babajus...Susirasit
kitus tuos namus nesinervuok😉
03. Jun 2013, 21:16
Sveikos , o kokio didžio ta maxsima pas jūsų ? Sonia -
nu tikrai naglisius ☹ bet gal i gera kita proga susirasti
gyvenama vieta 😀
03. Jun 2013, 21:36
As is pradziu galvojau kad Vika sumaise pard
pavadinimus😃, bet is tikro pas jus Maxima. Tai jus nuo LT
visai neatitruke😉 Jurga, zinai kaip su tom agenturom,
nuolatinis issidirbinejimas☹ Man tas irodinejimas kad galim
susimoket i nevilti varo...
03. Jun 2013, 22:21
Nieko as nesumaisiau😃Yra dvi maksimos,tai ta visai mazyte
ir man nepatiko vietos net apsisukt nera,o kitoje dar
nebuvau😀Su agenturom tikrai nekas...
04. Jun 2013, 00:41
as daznai ant tesco pasakau ,,varom i maxsima'', tad,
kazkodel pirma mintis sove, kad susimaisei😉 Nu bet pas jus
ir miestelis....😃 Patiktu gyvent, man truksta lietuviskos
floros -faunos😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Labas rytas,as dar tik su kava prisedau😀Reiks lekt kazka vyrui tevo dienos proga nupirkt nuo vaiku tik neismastau ka pirkt..Kaip jus sveikinsit?
o mes nieko nepirksim neturim kam 😀
Tiesa pasakius,tai mano buves vyras,bet sutarem,kad ryt atvaziuos pas vaikus,tai vaikai ji pasveikins,o paskui jau kazkur leks jie ten ar ka veiks nezinau😀
labas rytas mamytes
Sveika prisijungus papasakok kazka apir save😉Nu tai kaip ir viena..Lekiam iki arguso dovanos pirkt😀
oi nors galvos nereik sukti mums ka pirkti 😀 ne mano ex i lietuva isvaziaves aciu dievui 😀
As jau dovana turiu😀Leksim iki namu ir pramogaut jau tada😀
kaip greitai jus cia apsisukote 😉
Nupirkom slepetes juokingas,nes zinau,kad neturi,geliu ir atviruka😀Odabar jau su chebryte zaidimu kambary selstam😃bus atrakcija atostogu pabaigai ir vaiku dienai atsvest😀
labas rytas😉
Labas rytas😀
Susitvarkiau vidini kiema,vaiku smeliadeze,apsiskalbiau,pridariau valgyt,suruosiau vaikams rubus i mokykla,o dabar tinginiauju iki maudyniu laiko😀Ka tu nuveikei?😀
Darbinga diena😉
labas rytas😉
na taip 😉
gerai ramiai sau😀nuo penktadienio tik su Aduku buvom namuose tai relaksavau sau net keista buvo kai tokia ramuma buvo
vyresnele pas drauge buvo o kita panike pas pussesere 😀 na tikrai keista buvo
jo mes jau siandien keliaujam o jus?
na va kaip sauniai dabar gal mokykla arciau jums? 😉
na va kaip gerai smagu vaikuciams nereiks taip anksti keltis 😀
Labas rytas😀Priesais JTF parduotuve taip tai nieko gero ten,bet vaikams issisiust smagu,o as kavos atsigeriu ramiai,zurnala paskaitau😉
Nuo manes visai netoli zinant trumpesni kelia,tai gal kada eitu ka kartu sumastyt😉As nuvesiu vaikus i mokykla ir eisiu iki sainsburio😀Dar zadu kuria diena iki Maximos eit,nors net nezinau tiksliai kurioj ji vietoj...
Labas rytas. Mums siandien dar laisvadienis, i mokykla tik rytoj. Savaitgalis tai buvo liuks, pramogavom nuo penktadienio iki pat vakar vakaro. Tik sestadieni ziauriai nuotaika susi.... lendlordas. Visa laika bambejau kad mokam nuoma per brangiai, nu ir prisikvaksejau-jis nori pratest sutarti ir tipo jus esat man labai geri nuomininkai, tai jums nuoma pakelsiu tik 50sv. Nu pipiec..☹ Praeitas metais pakele 100 sv., tai eina jis toli su tokiom kainom, jis isivaizduoja kad super buta nuomoja...Tai net nezinau kaip dabar pasielgusi...
aha, nu dziaugiuosi ir as kad toks jis mums ,,Geras''. Jauciu nieko as jam nebemoku, uz birzele esu sumokejusi, o birzelio gale uz liepa nemokesiu, sakysiu depozita pasilik ir liepos gale rugpj pradzioj pasakysiu jam babaj..
brrrr, nervas ima juodai. Pabus mazoji, varysiu iki lietuviu agenturos paklausinet kas ir kaip, o tada babajus savo sutarti gales susikist ten kur nesueina...
Vistiek smalsu paziuret😀Nu ir naglas babajus...Susirasit kitus tuos namus nesinervuok😉
Sveikos , o kokio didžio ta maxsima pas jūsų ? Sonia - nu tikrai naglisius ☹ bet gal i gera kita proga susirasti gyvenama vieta 😀
As is pradziu galvojau kad Vika sumaise pard pavadinimus😃, bet is tikro pas jus Maxima. Tai jus nuo LT visai neatitruke😉 Jurga, zinai kaip su tom agenturom, nuolatinis issidirbinejimas☹ Man tas irodinejimas kad galim susimoket i nevilti varo...
Nieko as nesumaisiau😃Yra dvi maksimos,tai ta visai mazyte ir man nepatiko vietos net apsisukt nera,o kitoje dar nebuvau😀Su agenturom tikrai nekas...
as daznai ant tesco pasakau ,,varom i maxsima'', tad, kazkodel pirma mintis sove, kad susimaisei😉 Nu bet pas jus ir miestelis....😃 Patiktu gyvent, man truksta lietuviskos floros -faunos😀