Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

12. Jul 2013, 09:55

Aciu Jurga. Jus abi su Daiva laukiat tos keliones😉 Turiu kls_gal zinot smeleta papludimi netoli Londono?

12. Jul 2013, 09:00

puiku 😉

12. Jul 2013, 08:40

Aciu Modesta. Lygiuojuos i tave😉

12. Jul 2013, 08:40

oi zynok net nzn. Su kuriais norejau, su tais pasidalinau, praktiskai su keliais zmonemis. Sesuo, dvi geriausios cia drauges, buvusios bendradarbes ir jus. Visi kiti suzynos turbut kai pagimdysiu..

12. Jul 2013, 08:39

labas rytas😉sveikinu su tokia dziugia zinoa😉

12. Jul 2013, 08:28

ten ta bliuze tokia mirgu margu, vakar sese pamete pilvuka, sako kaip kokiam 4 men jau esi. Jau zynok nebeuzmaskuoju 😃

12. Jul 2013, 08:13

jam zynok visai nedziugi zinia buvo. Dabar lygtai ir dziaugiasi. Jis toks isvis idomus vaikas. Kartais pati jo nesuprantu. Issitirsi, paciai bus ramu. O tu gryzusi i LT prisijungsi prie musu, ar jau susirasysim tik po 2 sav?

12. Jul 2013, 08:01

O tau kas nutiko?

12. Jul 2013, 08:00

Oi maniskis baisiai norejo trecio, tipo padovanok man trecia lelia jubiliejaus proga😀 Nors ir pati nieko pries buvau. Sakiau jei per men nepastosiu, tai paskutinis tavo sansas-nuo geguzes pradedu gert kontr. Bet....nebereikejo. Is visu triju, bus vienintelis planuotas vaikas. Bet ir pati laaaabai dziaugiuosi. Bus Sofiukui brolis ar sese. Jauciu kad brolis😀

12. Jul 2013, 07:40

Labas rytas. Aciukas.Pagal mane tyretu but 10 sav. Tiksliau pasakys echo 😀

11. Jul 2013, 23:40

jau ir suplanuotas...

11. Jul 2013, 22:43

Bus dar mazesnis, baigsis mandrumas☺ O kazi kur Vika su Jurga????

11. Jul 2013, 21:17

ozka didele, bet ragai dar didesni😀

11. Jul 2013, 19:19

Mazosios linksmybes😀

11. Jul 2013, 19:17

Relax

11. Jul 2013, 18:18

Visa diena lakstau sian ten, nera laiko nei kada prisest prie kompo.Egle, graziame mieste gyveni, kaip paciai? Smagu? Jetau kaip as noreciau is to Londono pabegt☹ Kaip jau cia pavargau nuo visu.....O ypac cia tos kainos. Vyras kaip ir noretu, bet vis baiminasi del darbu. Manau kad fabrikuose visada atsiras😉

11. Jul 2013, 14:43

Bent as dejausi stai ka: pizama,chalata, slepetes gumines (kad nuejus nusiprausti galeciau su jomis praustis ir palatoj,kad galeciau vaiksciot),prausimo priemoniu,ranksluosti (veidui ir kunui),pakroveja,iklotus i liemenele,paketus po gimdymo,liemenele (as turejau paprasta,nors maitinancioms gal patogesne),o vaikui drabuzeliu imiau po kelis ypac bodziuku,pampersai,dregnos serveteles,prausimosi rinkinuka (as emiau is tu bounty pako kur buvau gavus),ranksluostuka ir pleduka savo. Aisku nepamirsk zalios knygos. O daugiau lyg ir nieko,buvau pamirsusi prausimosi rinkinuka vaikui,nes atejo manes nuprausti ir sake vaika nupraus,bet kai as nualpau vaikas liko nepraustas. O jei ko pritruksti atnes vyras arba duos ligoninej.

11. Jul 2013, 14:28

Egle, kaip keistai pas jus. Man vyras kai kviete taxi vaziuot i ligonine,nieks nesake,kad nevesim,nors pasakius kad vaziuoji i ligonine ir dar mate pilva nesake,kad neves. Nes man tada labai idomu taxi neveza,greitoji irgi tai gimdyt namie?

11. Jul 2013, 13:03

mamytes gal galite man pasakyti ka reike detis y ligonine gimdymui,prisikroviau visko,tik nezinau ar butina ir ar kasko butino neisidejau

11. Jul 2013, 13:02

nu bet jau koks karstis beprotiskas tai siabas,su vyru uzvakar ejom y lpeza tai neistveriau ir adgal namo parbegau😀

11. Jul 2013, 13:00

sveikutes, UGNE na tiki ar netiki tau spresti,bet sefas netoks kvailas kad dukrai kviestu greitaje ar taxi is kitos zonos,greitoji pasake Kad jie neturi tinkamos yrangos vest niesceses,o taxi neapsiima ba sako jei ptades masinoi gimdyt. tame reikalas kad buvo toke situacija,tad niekad ten nenoreciau gyventi,as gyvenu bristoly,mane guldys is anksciau y ligonine pries gimdyma,cia gan gerai manimi rupinasi,nevisur juk vienodai.

11. Jul 2013, 09:01

Aciu sonia 😀

11. Jul 2013, 08:48

Man kazko ir nesitikejo.Jei neperskaiciuotu, butu skaudoka.

11. Jul 2013, 08:41

labas rytas😉 perskaiciuoja jie viska tikrai nereiks kitu metu laukti 😉

11. Jul 2013, 08:33

Mano nuoma dabar bus brangesne 300 svarais, kazi ar consulas persaiciuos? Nes girdejau tokia nesamone, kad tipo be kitu metu jie neperskaiciuoja, ta prasme tik kt metais balandi. Bet kazko nenoriu tiket...

11. Jul 2013, 08:31

Ugnyciuke, tu su traukiniu vaziuosi iki Londono Euston stoties, po to persesi i sviesiai melyna Victoria line metro, kuris vaziuoja Brixton kryptimi, bet islipt turesu Pimlico sustojime. Salia tos stoties ir yra ambasada. Tikiuosi supratai ka parasiau. Kyla kls, rasyk

11. Jul 2013, 08:28

nu jo, dabar jau rami esu. Galesiu jau pakuotis

11. Jul 2013, 08:17

vakar nuejom i ta agentura,bet tipo tas zmogelis tik kt pirmad issikrausto, tada jie viska sutvarkys, isvalys ir jau antradieni pasirasom sutarti ir gaunam raktus. Bet jau ramiau, kad viskas sutvarkyta, padaryta (sutartis), palikom likusius pinigus, tai dabar laukiam antrad. Vakar parode agenturoj nuotraukas to namo, tai lyg ir viskas saunu, pries metus pilnai darytas remontas. Tai ka jau ten bereiks, pasidarysim patys. O vyru knarkimas tai ir mane kartais nervina, sakiau dar karta knarksi, isgrusiu i balkona miegot😀

11. Jul 2013, 07:43

Sonia is wolverhampton vaziuosiu i londona

11. Jul 2013, 07:15

Ugnyciuke, sunku tau tiksliai pasakyt, nes nzn kur tu gyveni, ir koks tiksliai traukinys is jusu puses vaziuoja i Londona. Vienaip ar kitaip tau Londone reiks persest i vietini metro, ir kaip minejo, artimiausia metro stotele iki ambasados yra PIMLICO. Jei is jusu miesto traukinys vaziuoja i VICTORIA stoti, tai ten persesi ir vienas sustojimas iki PIMLICO. Parasyk kur gyveni, gal galesiu parasyt konkreciau kaip tau dasigaut iki LT ambasados. Gal pades http://www.tfl.gov.uk/gettingaround/1106.aspx