as ir tyngiu pakrutet,bet ir nedarysiu nieko jau
siandien😀Gerai reikia dar siltu dienu pasidziaugimui😉
22. Aug 2013, 17:34
pas mus pakrapnoja ir labai dusna. Ryt turetu but
karsta-pas mus rodo +26. Nu vat, busim apiprekunusios
vaikus, o maniskis dar kai primaste siandien pirkiniu-jam
reik ir chalato, ir tapkiu, ir naujos gertuves, vienu zodziu
nespejau net pinigines i tase idet. Mazajai toki faina
sijonuka nupirkau, bliuzeliu, o sau jau ir pagailejau
pinigeliu
22. Aug 2013, 17:20
Laba, nupirkau ir as siandien savo darzelinukui uniforma,
pas mus raudona spalva 😃 ...per karsta lauke :/
22. Aug 2013, 17:06
vakar taip gerai jauciausi, siandien vel tokia pavepusi,
tingiu belenka daryt
Mes grizom is Matalano nuolaidu jokiu nemaciau,o ir siaip
dydziu labai mazai,bet nusipirkom i mokykla ir mes si bei
ta,bet dar reik sportines aprangos ir megztuku
keliu😀Nusikaliau,bet dar eisim iki pardes sio bei to
reik😀
22. Aug 2013, 15:23
as katik gryzau is miestelio, tai vos kojas parvilkom.
Jau apiprekinau ir suruosiau pilnai saovo kavalieriu i
mokykla. Dabar jau ramu
Labas rytas😀orelis tikrai nekoks,bet teks vistiek eit
trason mums😀As vakar nuo nugaros 3ketanovo tabletes
isgeriau,nes kitaip nepraejo teks vaistu ieskot pirkt☹
22. Aug 2013, 09:37
Na taip, tiesos yra 😉
22. Aug 2013, 09:29
tai delto nelabai ir yra noro eit ir gaist laika pas GP.
Sakys: tokiu laikotarpiu tai normalu
22. Aug 2013, 09:11
net nzn, jau savaite laiko issausejes, paraudes plemas
ant veido, grynai kaip alergija. Patepu su Bepanten, bet
naudos 0. Jau man taip buvo pries keleta metu kai dar
lietuvoj gyvenau-tai dermatologe dare iv tyrimus ir tiksliai
nenustate nuo ko tas berimas, pamenu kazkoki kazkoki
pagaminta tepaliuka israse, tai kazkiek ta berima
susvelnino.
22. Aug 2013, 08:44
jau buvau del tos problemos, pasake kojines elastines
nesiot.
22. Aug 2013, 08:23
O man kai dvi dienas skaudejo galva, tai greiciausiai
buvo spaudimas sukiles, nes vakar kai pamaciau savo kojas....net
paciai baisu pasidare. Turiu didele problema su venom, jau
esu pasmergta sijonams, suknelems....tai po tu skausmu,
vakar truko kojos vena, tai puse kojos pamelo, o dar ir
veida kaip beria, nu vienu zodziu jauciuosi nelaiminga
😀
22. Aug 2013, 08:19
Modesta, sveikatytes davo dukrytej 🌷
22. Aug 2013, 08:17
Labas rytas 😀 Siandien lyja, o rytoj vel grazi diena
nusimato
22. Aug 2013, 00:02
na taip parke bego per vartelius ir kol jie daresi
pussesere spejo prabegti o ji nebe jau ir atsitrenke i juos
ir prasiskele
o mums siandien nesekminga dienele isejom i parkai su
vaikais ir is parko teko isvaziuoti i ligonine nes dzestina
prasiskele galva.tai vat zaizda tokia nemaza buvo suklijavo
ja ir tikiuosi viskas bus ok
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
gerai jau ir vakar is ligonnes gryzusi gerai jautesi spejau ziureti kad kur begioti vel nepradetu
na taip issisukom be siuvimo nes jau retai cia siuva jai imanoma sulipdo zaizda.mes pas sese puse dienos praleidome oras nekoks siandien pas mus
as ir tyngiu pakrutet,bet ir nedarysiu nieko jau siandien😀Gerai reikia dar siltu dienu pasidziaugimui😉
pas mus pakrapnoja ir labai dusna. Ryt turetu but karsta-pas mus rodo +26. Nu vat, busim apiprekunusios vaikus, o maniskis dar kai primaste siandien pirkiniu-jam reik ir chalato, ir tapkiu, ir naujos gertuves, vienu zodziu nespejau net pinigines i tase idet. Mazajai toki faina sijonuka nupirkau, bliuzeliu, o sau jau ir pagailejau pinigeliu
Laba, nupirkau ir as siandien savo darzelinukui uniforma, pas mus raudona spalva 😃 ...per karsta lauke :/
vakar taip gerai jauciausi, siandien vel tokia pavepusi, tingiu belenka daryt
Mes grizom is Matalano nuolaidu jokiu nemaciau,o ir siaip dydziu labai mazai,bet nusipirkom i mokykla ir mes si bei ta,bet dar reik sportines aprangos ir megztuku keliu😀Nusikaliau,bet dar eisim iki pardes sio bei to reik😀
as katik gryzau is miestelio, tai vos kojas parvilkom. Jau apiprekinau ir suruosiau pilnai saovo kavalieriu i mokykla. Dabar jau ramu
Nera kada jau man cia su ta poliklinka prasidet...Mes iki Matalano keliausim mokyklai kazka nusipirkt😀
Labas rytas😀orelis tikrai nekoks,bet teks vistiek eit trason mums😀As vakar nuo nugaros 3ketanovo tabletes isgeriau,nes kitaip nepraejo teks vaistu ieskot pirkt☹
Na taip, tiesos yra 😉
tai delto nelabai ir yra noro eit ir gaist laika pas GP. Sakys: tokiu laikotarpiu tai normalu
net nzn, jau savaite laiko issausejes, paraudes plemas ant veido, grynai kaip alergija. Patepu su Bepanten, bet naudos 0. Jau man taip buvo pries keleta metu kai dar lietuvoj gyvenau-tai dermatologe dare iv tyrimus ir tiksliai nenustate nuo ko tas berimas, pamenu kazkoki kazkoki pagaminta tepaliuka israse, tai kazkiek ta berima susvelnino.
jau buvau del tos problemos, pasake kojines elastines nesiot.
O man kai dvi dienas skaudejo galva, tai greiciausiai buvo spaudimas sukiles, nes vakar kai pamaciau savo kojas....net paciai baisu pasidare. Turiu didele problema su venom, jau esu pasmergta sijonams, suknelems....tai po tu skausmu, vakar truko kojos vena, tai puse kojos pamelo, o dar ir veida kaip beria, nu vienu zodziu jauciuosi nelaiminga 😀
Modesta, sveikatytes davo dukrytej 🌷
Labas rytas 😀 Siandien lyja, o rytoj vel grazi diena nusimato
na taip parke bego per vartelius ir kol jie daresi pussesere spejo prabegti o ji nebe jau ir atsitrenke i juos ir prasiskele
Vargsele tavo mergina...
o mums siandien nesekminga dienele isejom i parkai su vaikais ir is parko teko isvaziuoti i ligonine nes dzestina prasiskele galva.tai vat zaizda tokia nemaza buvo suklijavo ja ir tikiuosi viskas bus ok
Apziurejau,bet deje musu mokyklos nera☹Teks ryt po parduotuves pasivaiksciot ir susipirkt😀
Skaniai atrodo tos tavo uogytes😉Bandysiu uzeit pasiziuret gal rasim savo uniforma😀
oho, nieko sau. Vaikai jau gali pakankamai pasmalyziauti 👍
Cia tau Vika nuoroda, kur gali pasiziuret ir uzsisakyt savo mokyklos uniforma. manau kad cia rasi savo mokykla
https://www.google.co.uk/search?q=mapac&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr
sveikos. Niekur siandien nebeisejau, atvaziavo drauge su vaikais, tai taip greit diena praleke. Nu prisiplepejau savaitei 😀
kai miega buna pats geriausias😃
Maniskiui jokio skirtumo kada miegot greit pavargsta😀
Mes apie 16h grizom,tai Danieliukas parpia,o Eva vos gyva😀Ner uz ka😉Grisim is Londono uzsuksim tikrai kuria diena😀
Ok lauksim😉As lekiu iki to centro tada vaikususirinkt ir namie busim😀