Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

05. Dec 2013, 11:39

nesiskundziu gyvenimu cia, turiu grazia seima, nuostabu vyra, bet kaip bebutu, tai artimuju nieks neatstos, o ypac tevu☹ Eisiu pasitvarkyt, paskui galvoju virt burokeliu sriuba, lauke labai salta ir vejuota, tai siandien jau neiseis pasivaiksciot, tuo labiau kad truputi sloguojam

05. Dec 2013, 10:55

As eisiu dukrytes suskaitytos knygos rinkti,siuksles issinesiu,apsitvarkysiu,jai mesytes isvirsiu,vyrui valgyt nuo vakat like,dar siuntini sudesiu,gal i lauka eisim veliau

05. Dec 2013, 10:53

Nenusimink Sonata del santykiu su artimaisiais,svarbu tau cia gerai. As pradzioj labai pykau ant tevu,bet galu gale jie suprato viska. Bet dabar vyro tevas net nesidomi anuke,nes jam matyt dzin,o vyro brolis ateina i svecius tai,kad dukterecia palaikytu, tai drauges vaika ant keliu pasisodina. Ziauru,bet kai santykiai priklauso nuo abieju pusiu taip ir buna. Kokie planai siandienai?

liuks liuks 05. Dec 2013, 09:06

Vejas nemazas buvau nosi iskisus parukyt,bet siaip puse bedos dar😀Teoriniaj kursai pritaikomi praktikoj,nes mane idarbino kaip domestic assistant,o toj srity zalia esu,o ypac kas liecia gydymo istaigas..

05. Dec 2013, 08:51

Kokie pas jus orai? pas mumis kaip salta, masinos baltut baltuteles,brrrrr

05. Dec 2013, 08:50

nu va Vika, tenka prisimint studiju laikus😉 O kokie ten kursai? praktiniai? teoriniai?

liuks liuks 05. Dec 2013, 08:39

As kasdien tikrinu pasta,tai ten viasada tvarka pas mane😉

liuks liuks 05. Dec 2013, 08:36

Labas rytas,o as mieguista jauciuos vakar,kai prisijungiau,tai pamaciau,kad dvejus kursus veluoju padaryt,tai puoliau,nors viena padaryt,o kita bedarant taip miego norejau,kad nesamones pradejau daryt,tai siandien teks sedet ir padaryt😀Radot delko gincytis nekreipk demesio😉

05. Dec 2013, 08:18

o sianakt sapnavau teti, mama, seses, bet toks negeras sapnas buvo, tai dabar toks sunkumas ant sirdies☹

05. Dec 2013, 08:16

nu smagu Ugne sulaukt tokiu sveciu, o teciui tai tikrai bus staigmena

05. Dec 2013, 08:15

Labas rytas. Daiva, pas tave kita situacija, tu turi kur gryzt, jusu kazkas laukia ir pan. Jei mano santykiai su seima butu kiek tai normalesniai, tai laaabai noreciau gryzt, bent jau metuose karta, bet dabar...☹
Nu tu atradai del ko is pat ryto gincytis😉 As jei pradedu del kazko gincytis ir tikrai zinau kad esu teisi, tai visada nutyliu ir pagalvoju: duok...........kelia☺ Negadinsiu nei sau nuotaikos, nei jam.

05. Dec 2013, 00:29

Tikrai pigiau iseina,kad kas cia atskristu,nes lietuvoj tarkim man buvo sudetinga kazkur nueit,nes ateini su vezimeliu ir pasitinka laiptai,o kur ivaziavimas invalidamten durys uzrakintos. Ir pirkti as net neradau ka. O cia kai atvaziuoja bent parodyt gali kazka. Tetis turi vasari atskristi keliom dienom,tiesa jis to nezino 😃 mama jam kaledu proga bilieta nupirko.

liuks liuks 04. Dec 2013, 22:12

Tai va butent...Mes vaziuojam kartas nuo karto i Lietuva,bet vis pamastom,kad pigiau ir geriau kazka pas save pasikviesti,o dabar reiktu kita rudeni lygtais grist,nes pasai vaiku baigias,bet nezinau kaip cia bus...Man ir cia veiklos uztenka ir atostogas rasciau tikrai kur panaudot😀Siandien is darbo laiska gavau bus pas mus elektroniniai peislipai dar lapas idetas,jog kazkokius kursus reik internetu padaryt iki gruodzio 15d ot primasto nesamoniu...

04. Dec 2013, 21:39

Vika, cia ir durniui aisku kad jie nuguls ne ten kur reikia. Lietuvoj tai tikrai yra kam butu galima panaudot tokius pinigus, bet deja deja, ne ta salis.... Kai vaziuociau i LT, gal ir bandyciau tvarkytis, bet dabar tai tikrai artimiausiu metu nesiruosiu ten vykt. Teisingai Ugne sakai, daugiau nervu sugadinsiu ir tiek

04. Dec 2013, 21:34

Matai sonia ta vienkartine per metus gali pasiimti,o vaika priregistruot galo bet kur,tik ir vyrui arba tau tektu prisiregistruot. Bet del keliones i lietuva tai mes daug vargo turejom. Iki londono grustis,po to atgal,bilietus spauzdint,tases krautis, as per ta kelione ir pasiruosima taip nuvargau,kad baisu prisimint. Nes lietuvoj be seneliu staiga islindo gimines su kuriais net nebendravom, zodziu visiem idomu buvo.o lektuve sunku ir sedet ir vaikas nemiegojo

liuks liuks 04. Dec 2013, 21:31

Optimiste tu Sonata netikiu,kad tuos pinigus geriems dalykams panaudoja randa manau kieno nors kisenej tie pinigai vieta.

04. Dec 2013, 14:36

nu man ir buvo oho, net nustojau kvepuot kai pasake. Kazkaip buvau nusiteikusi kazkur apie 100 sumoket, bet tai buvo drambliuko svajone. As ir noriu tokio rimto skanaus maisto, bet tuo paciu ir tingiu kazka gamint. Einu mazajai isvirt mesytes su darzovem, tai abi pakrimsim😀

04. Dec 2013, 13:58

Beje, aciu tau uz info! Aisku, ta vienkartine pasalpa nepamaisytu, bet mes nebeturim nei korteliu, nei gyv vietos. Vienu zodziu reikalu butu nemazai. Tegu tuos pinigelius panaudoja tiems, kam istikro ju reikia

04. Dec 2013, 13:55

visdelto siunciau ta forma i agentura. Pabijojau kad galiu prisidirbt ir isvis nieko negaut. As esu kaip self employment ir moku po 10 sv kas men, tai nezinojau ar man reikejo dirbt kai vaikui sukako metai, ar ne. Agentura tokius dalykus zino, tai patikejau jiems. Tik biski sokas buvo kai suzynojau kiek moket reik-dabar sumokejau 90 ir tipo dar 90 reiks sumoket kai pradesiu gaut. Skaudu, bet....kai pats nesugebi, tai lieka tik moket

04. Dec 2013, 11:56

Sonia susiradai info kaip susitvarkyti maternity?

04. Dec 2013, 11:55

O mes issiregistravom,nes jei buciau palikus registracija mamai uz siuksles saskaitos butu didesnes,nes nuo registruotu zmoniu skaiciaus ir kvadraturos man rodos skaiciuoja.

04. Dec 2013, 11:52

Sveikos.vaiko nebutina registruoti lietuvoj. Mes cia issiemem laikina pasa,gryzom i lietuva seneliam pasirodyt ir paso darytis. Kadangi ir vyras ir as issiregistrave is lietuvos,tai as vel prisiregistravau,su manim ir dukryte priregistravo,pasiemem gimimo liudijima,nuejom id korteles pasidaryt,tada i socialini skyriu vienkartines pasalpos,tik kiek zinau reikia,kad kortele tu ar vyras turetu,tik dabar nezinau ar reikalauja to...ir isejus is socialinio issiregistravau ir save ir dukryte.

04. Dec 2013, 11:29

kokiu ideju? pietums?

04. Dec 2013, 11:06

vakar gaminau guliasa, o siandien bus labai paprasta-Rokui pica suraitysiu, o maniskiui kepsiu arba varskes apkepa, arba dar paprasciau-bulka su kiausiniu

04. Dec 2013, 11:04

man ji kaip cia gime, gavo gim liudijima ir viskas. Kol paso mums nereikia, tol mes niekur ir nesikreipeme. Lt ji is vis niekur neegzistuoja

liuks liuks 04. Dec 2013, 09:55

Pas mane jauciu bus nieko pigu,skanu ir greita😃

liuks liuks 04. Dec 2013, 09:54

Pasiimt gimimo liudijima problemu,tai tikrai nebus,nes reik tik vertima turet I lietuviu kalba,o va pasui man atrodo reik lapo kur priregistruotas vaikas yra,bet bijau sumeluot senai jau buvo..O del pasalpu as pasiemiau ta vienkartine kodel tureciau palikt kas teisetai priklauso,nors kazka duoda😀

04. Dec 2013, 09:20

nu pasalpu jokiu is ten nereikia. Man neramu tik tiek, kad paskui kazkokiu problemu nebutu. Gal reik bandyt i ambasada pasukt?🤔 Nu dar Ugnes reik palaukt, ji gal kazka zino.

liuks liuks 04. Dec 2013, 09:17

Labas rytas,aciu,Sonata😉Gerai,Daivute,sako nera jokios prievoles registruot,tik del paso neaisku kaip tada...

04. Dec 2013, 09:04

Vakar kalbejom su buvusia bendradarbe. dabar ji gyvena Olandijoje ir ten jai gime du vaikai. Tai ji vakar man pareiske, kad yra butina ir privalu vaikus, gimusius kitoj saly, priregistruot LT. Tai dabar nzn ne ka daryt, nes as kolkas nieko panasaus nedariau ir nesiruosiau daryt. Kazi kaip is tikro yra? Gal kuri zinot? Nors as is LT pilnai esu issiregistravusi ir net neturiu ten gyvenamosios vietos