Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

19. Dec 2013, 11:45 olenka

oj labai puiku 😀 gattta@drauge.lt dekui is anksto 😀

19. Dec 2013, 11:34 gattta

jeigu nori,gali savo emaila duoti,as tau ta forma atsiusiu 😀 nes jau ja turiu 😀 Ta MA 1 del Maternyti allowance 😀

19. Dec 2013, 11:32

man atrodo po keliu metu, tu visai kitaip i ta reikala ziuresi

19. Dec 2013, 11:31

atvirai pasakius, zynok apart vaistu, man is LT nieko nereikia, nes visko randu cia. Bet yra tokiu gyvenanciu zmoniu LT, kuriems atrodo kad cia nieko nera😃 Siaip tai siuncia maista-rukyta mesa, kokiu stiklainiu su uogiene, agurkais, iv misrainem, nu vienu zodziu man tai tokie siuntiniai absurdiski, bet kai neina isakyt kad nieko man nereikia ir nesiustu, tai belieka tik priimt😉

19. Dec 2013, 10:41

sonia1 man labai idomu ka tu siuntiesi is lietuvos,nes kitiems kai pasakai kad va siuntinys ateina is lt tai nustemba ka cia galima siusti,o as daznai siunciuosi ir noriu palyginti 😀 paskui as pasakysiu ka as siunciuosi tai pradesi juoktis 😀

19. Dec 2013, 10:37

aj kosmaras man su tais dokumentais.vyra pasodinsiu prie pc ir tegul man viska sutvarko nes tas tai knysliukas viska issiaiskina ir jam patinka tas popierizmas,o man reik nesinervuot,eit po dusu palyst ir ruostis i miesta dovanu pirkt 😀

19. Dec 2013, 10:20

gatta, o tu bandyk dar karta nueit, jei netoli yra, ir paprasyk is naujo. Gal kita moteriske supras ko nori. Dabar ir paciai neramu, o paskui veliau kad nebutu kokiu nereikalingu problemu. Siaip internete daugmaz visos formos yra, bet aisku tu turi zynot, kas ir kaip

19. Dec 2013, 10:17

Vika, ten tas vairuotojas toks triochala, ale sustras klaipiedckas. Jis vakar 7 paskambino ir sako, tipo atvesiu siandien, bet kazkur 2-3 nakties, o pats jau laukia kada as pasakysiu-geriau jau atvezsk ryt. Tai aisku taip ir pasakiau jam, nes dar vakar pasakiau kad tau su galva truputi negerai, o ir pats tokiam laike jau antra sapna sapnuosi. Nu as jam dar siandien paknisiu prota, sakysiu -tu pienburni, ar as tau panasi i naivuole kad tokiu ka sakai??? Nu kaip kad as sakau-visos padugnes jau cia suvaziave, o LT likes ale toks elitas. Cia taip nuolat ziniasklaidoj akcentuojama. Tai kadangi as jau nebusiu niekada prie to elito, tai jau turbut ir i ta saly niekada ir nebevaziuosiu😉

liuks liuks 19. Dec 2013, 10:08

Gal jus nesusikalbejot tarpusavy ir tiek.O 25metu reik sulaukt,jei neturi vaiku mazai uzdirbi,kad gautum working tax creditus.

liuks liuks 19. Dec 2013, 10:06

O kokios tu butent formos ieskai?Gimus vaikui nereik laukti 25metu,kai gims vaikas ir dar vis stovesit darbo birzoj gausit child tax credit,o jei nors vienas is jusu pradesit dirbt gausit ir working tax creditus😀

19. Dec 2013, 10:02

tai manau kad yra bet kodel ji man nieko nepadejo?va tas man keisciausia ir plius man kitais metais 25 metai sueis tai vel kazka galiu tvarkytis ane?

liuks liuks 19. Dec 2013, 09:59

Tai internete pasiziurek gal yra kur atsispausdinti ta forma,nes dabar jau daug ka galima atsispausdinti ir uzsipildyti😀

19. Dec 2013, 09:43

labas rytas 😀 islydejau vyra i darba ir iskart puoliau prie kompo su jumis papliurpt 😀 miegojau baisiai,visa nakti sapnavau lavonus ir kazkokiu negyvenamu miestu uzgrobimus,nu zodziu..😀 stai kaip ir kiekviena ryta kiauke kaimynes suo kieme,prasosi ileisti bet ji ileis tik po geros valandos tai dar reiks pakentet kaip ir kiekviena ryta 😀)) paskutine diena kai galiu supirkti dovanas 😀 buvau birzoj vakar tai arba as blondine arba ji blondine,prasiau tos formos kad galeciau issiusti dokus kai sueis 26 savaite tai ji manes nesuprato ko as noriu,prasiau du kartus tai ji man sugebejo duoti tik voka kuriuo adresu galeciau siusti 😀 tai ka dabar daryti?pas mane isvis tokia kebli ten situacija,as nelabai suprantu ju sistemos tiesa pasakius

liuks liuks 19. Dec 2013, 09:15

Labas rytas,gimimo liudijimo nieks neprase ir jo siusti nereikejo,nes pacioj formoj yra klausimas kada gime vaikas arba kada dar gims,o gimimo liudijimas iskeliauja I child benefita.Geros darbo dienos,Daivute😉Sonata,bus geri gal tie produktai,o tau jie nepaskambino mepasake kada atves?

19. Dec 2013, 08:57

reiktu kilima pasivalyt, bet jau ta darau turbut visa men, niekaip neprisiruosiu. Siaip tai eiliniai kasdieniai darbai. Vakar siuntinio taip ir nesulaukiau, tad tenka laukt siandien, nors jauciu ten puse jau reiks mest laukt, bus pagede tiek laiko veziojamas maistas

19. Dec 2013, 08:39

okis😉 Lauksim tavo breiko

19. Dec 2013, 08:10

Labas rytas. Teisingai Daivut sakai, kiek galima ir kiek imanoma, viska reik pasiimt😉Nu tu bite darbininke, vel lekstes deliosi i dezutes? Geros tau darbo dienos

19. Dec 2013, 00:52 liuks

o gali siusti forma del sios pasalpos iki vaikeliui gimstant,bet gausi atsakima,kad tau nepriklauso.tik paskui kai turesi vaiko gimimo liudijima galesi vel siusti,aisku jeigu tai padarysi ir po 3 menesiu ja gausi.

liuks liuks 18. Dec 2013, 23:00

Vat del gydytojos jau nepamenu,bet man atrodo,kad taip.Ir siaip as manau,kad tau priklauso,nes tu pirmajai gimusiai mergytei jos negavai ir neprasei..

18. Dec 2013, 22:52

Bandysiu ryt varyt i Job centra, per galva negausiu. O ten dar kazkokiu papildomu dok prase? Ar uzteko tik ta forma uzpildyt? Bet dar ir gydyt kazka ten turi papaisyt?

liuks liuks 18. Dec 2013, 22:28

As viska,kai pati tvarkiaus,tai viska is eiles ka tik zinojau ta ir pildziau,o paskui kas istikruju priklause ta ir gavau,tai patariu ir tau pabandyt

liuks liuks 18. Dec 2013, 21:50

Tvarkytis visada galima as kiek pamenu job centre pasiemiau forma uzpildziau ir issiunciau ir sulaukiau atsakymo,kad priklauso.

liuks liuks 18. Dec 2013, 21:49

Mano dukryte ir Lietuvoj gimus,bet vienkartine ismoka gavau sunui,nors jis antras vaikas seimoje gautusi,o ir siaip teta laukiasi antro vaiko anglijoj ir jos pirmas gimes cia,tai taip pat kalbejo,kad tvarkysis vienkartine.Ir siaip vienkartine skirsto pagal pajamas,jei pajamos per dideles negausi,todel garantas gaut vienkartine ir yra tax creditu gavimas😀

18. Dec 2013, 21:41

Vika, o gal tu zinai del vienkart pasalpos, ar man yra sansu gaut ir pradet tvarkytis?Pirmas gime LT, mazoji cia, bet nieko nesitvarkiau, o dabar del sito leliaus gal reik bandyt tvarkytis???🤔 Vienur skaitau kad tik pirmam vaikui gimus, kitos raso kad tik vienas vaikas gauna, nesvarbu kiek seimoj yra, nu vienu zodziu nebesusigaudau tuose reikaluose

liuks liuks 18. Dec 2013, 21:25

Oho,kad pripliotkinot😀Ka,Daivute,dovanu pirkai Daivaldui?😀As namie apsidirbau visus darbus,o dabar kompa kankinu,kol miego uzsimanysiu😀Del vienkartines tai galima ir pries gimstant vaikui tvarkytis pradet,jei jau yra vienas vaikas ir yra gaunami tax creditai,nes as taip pati tvarkiausi.Oj o del birzos niekam nelinkeciau ten stovet,nes pati atstovejau 9men,tai stogas gali pavaziuot nuo ju konkreciai ner ten taip lengva viskas kaip is pirmo karto pasirodo..

18. Dec 2013, 15:33 gattta

vienkartine galima tvarkytis tik gimus vaikui ir sutvarkius Child Benefitus ar Child Tax Credita,kitaip jos negausi.man irgi jau 26 savaite,as jau viska isnagrinejau 😀

18. Dec 2013, 14:36

aj dar norejau paklausti ka siuntiesi is lietuvos?nes sakei kad gausi siuntini

18. Dec 2013, 14:27

tai galim dar papliurpti 😀 beje kaip tavo nuotaika siandien?skaiciau kad kazkas negerai tau

18. Dec 2013, 14:16

OKIS, iki kt susirasymo😉

18. Dec 2013, 14:07

cha maniskis jau gryzo 😀))) tai einu kepti duonyte 😀