Mamytės iš UK!

26. Sep, 08:48

ar yra mamyciu is UK?

30. Dec 2013, 18:39

as kuo labiau domiuosi , tuo didesnius reikalavimus keliu, o su jais-aisku ir kaina kyla. Brangaus nenoriu pirkt, nes jau fabrikeli uzdarysim☺, tai kazkaip noretusi uz vidutine kaina nusipirkt. Vezimui mastau isleist apie 250 max. man jau nebelabai yra laiko galvot, jau kita sav reiktu pavaziuot kazkur pasiziurinet

30. Dec 2013, 18:02

dar nenusprendziau,vis pasivaikstom po tas parduotuves kai bunam mieste,pasidairom i tuos vezimukus ir tiek.viena maniskis jau nuziurejo mothercare kazkoks.as tik zinau kad pirksiu butinai 3in1 .zinau kad peterbore yra didziule parduotuve tu vezimuku,bet maniskis ten nenori vaziuot nes tipo toli ir t.t. kitur skaiciau kad lb giria zippy firmos lietuviskus tuos,bet jau reik is lt siustis,bet as negaleciau taip nes man reik paciupinet,pasiziuret kaip kas,nes juk vistiek pirmas vaikas tai norisi kad kuo geriau butu.o ka tu mastai?

30. Dec 2013, 15:26

Jolita, ar jau esi nusprendusi koki vezima pirkt? As ziurineju, bet su kiekviena diena vis maziau galiu apsisprest koki noriu

30. Dec 2013, 15:21

Salia musu yra tik mazoji tesco, tai vaziavau sia dienai apsipirkt-vaikui vandens, bulviu, zuvies 😀 Ryt vaziuosiu jau normaliau apsiprekint. Pas mus dabar jau ir saulute lenda. Kazko man nuobodi diena siandien-pupa miega, vyras darbe, laukiu vakaro kada greiciau grys

30. Dec 2013, 13:15

Sonata*

30. Dec 2013, 13:02

Spnata ka pirkai? 😀 o as siandien niekur nekisiu nosies.idomu po nauju kur bus tie sale?

30. Dec 2013, 12:49

Sveikos moterytes😉 A kur musu Vika dingusi??? Oras lauke baisus, vaziavau iki tesces, brrr kaip nemiela. Kur Daiva ruosiates sutikt naujakus? As visai nejauciu kad ryt jau bus, kazkaip po Kaledu man Naujieji nublanko...

30. Dec 2013, 11:00

nu saunuole,kad taip rupiniesi viskuo,o as va bijau iskisti nosi is namu,reik nuvaziuot iki konsulo paklausti klausimelio,nu bet toks oras tai tik namie sedet 😕

30. Dec 2013, 10:08

Labas rytas visoms.kur dingusios?jauciuosi viena su savim snekanti cia 😀

29. Dec 2013, 21:25

uraaaa laimejo ne tos pasikelusios vistos😀)))

29. Dec 2013, 20:15

o beje gal kuri zinote kas cia per ispardavimai bus po naujuju?cia visur ar tik kazkokiose parduotuvese?man labai reiktu kompo ir keliu baldu

29. Dec 2013, 20:12

dirbau pagal sezonini kontrakta,jis baigesi 20 savaitej nestumo.o ka dar pasakyti?

29. Dec 2013, 19:54

Gal gali parasyti savo situacija, kiek dirbai, kaip dirbai😀 gal yra internete ta forma, paziureciau. Sonata, greiciausiai negausi, bet bandyt verta😀

29. Dec 2013, 19:22

nu va pagaminau burokeliu sriubyte ir kugeli,dabar ziurim skonio finala per lnk 😀 butu gerai kad kas galetu padeti uzpildyti ta forma, reali26 buk gera paieskok kas galetu 😀

29. Dec 2013, 18:00

tai ta ir as zinau kad moka tik gimus pirmam vaikui. Bet ten kur buvo galima rasyt ant tos formos komentara, tai parasiau kad su pirmais vaikais nesu prasiusi. Nu ziuresim kaip ten pasiseks man. Bus arba taip, arba ne😀

29. Dec 2013, 17:55

Vienkartine moka tik pirmam gimusiam vaikui, arba jei vyresniems jau 16. Tiesa, girdejau viena atveji, kai gavo ir su antru vaiku, tik nzn kiek ten tiesos. Pabandyk per nosi gi neduos😉

29. Dec 2013, 17:28

nu kokios jus darbingos siandien?

29. Dec 2013, 17:16

Vaida, kaip tu manai del vienkartines pasalpos? ar imanoma man gaut? Gal kazkur kazka esi girdejusi

29. Dec 2013, 16:58

Na nemokyta as, pati nepildziau del maternity, tai tikrai nzn ko ten reikia...galiu tik bandyt surast kas yra pildes

29. Dec 2013, 16:57

turiu lukstentu kreveciu, ka galiu pasigamint, gal kokias salotas? Jus gal turit koki isbandyta receptuka. Prasau pasidalint😉

29. Dec 2013, 16:55

Va,Vaida (reali26) pas mus ant tokiu dalyku mokyta yra, ji manau gali tau patart😉

29. Dec 2013, 16:54

As vakar pati uzsipildziau del vienkartines pasalpos, o ta kur gauni 9 men motinystes pasalpa, tai man agentura tvarke

29. Dec 2013, 16:53

Laba, mes busim namie per naujus, as su vaikais sirguliuojam😀 siandien visas virtuvines spinteles,stalcius pertvarkiau, ismeciau nereikalingus daiktus. Ryt cheescake darysiu😀

29. Dec 2013, 16:26

o tu klausyk pati pildeisi ta forma del dekretiniu?man reik pildyt bet man reik kad kas padetu

29. Dec 2013, 16:19

mes ir ramei busim,nes jau per kaledas maniskis prisisvente,nebent noreciau nulekti i centra paziuret kas gero,bet nemanau kad kas vyks

29. Dec 2013, 15:39

Mums aplamai visos sventes cia UK yra ramios, arba draugu ratelyje (visi taip pat su vaikais), arba dviese. Kol gyvenom Klaipedoje, tai nei vienu svenciu namie nesededavom,vaika pas seneliu, o patys trali vali iki paryciu. Ot buvo smagus laikai
😀

29. Dec 2013, 15:33

To paties ir taves norejau paklaust😉 Mes tai namie, mazoji turi savo ritma 🤓9 eina miegot, o amn jau kazkur trenktis ir nebelabai noro yra, tad jei kazkas uzsuks i svecius bus liux, o jei ne, tai dviese. O dar kai mano pupa yra tokia aktyviste, viskas jai rupi, tai kazkaip i svecius nelabai norisi vaziuot, kai ji prades savo tvarka daryt, tai nei 12-os nesulauke busim isprasyti lauk😃 Vakar buvo drauge atvaziavusi, tai ji sako negaliu suprast kaip tu su ja susitvarkai

29. Dec 2013, 15:07

nepatikesit suvalgiau visa meliona 😃 kur sonia1 svesi naujus?

29. Dec 2013, 15:06

Aha, oras visa savaitgali superinis. as ir noriu kazko gaivaus....pavalgiau mandarinu, bet ne tas☹ Kazko noriu, bet nzn ko. Eiciau iki tesces, bet vel tingiu😀

29. Dec 2013, 14:54

sveikos 😉 smagu kad patiko keksiukai 😉 uzsimaniau atsikelus mekiono tai lekiau i tesco pirkt ir dabar laaaabai skaniai valgau 😛 toks geras oras