Oras ir man itakos turejo jau nuo pietu miego norejau
vakar😀Nedings niwkur tie svogunai😉As I darba,Evos pasiimt ir
I kirpykla,tai kaip ir visa diena bus musu😀Vakar su
vairuotoju susirasiau ar tikrai nuves I oro uosta,bilietus
atsispausdinau,tai susideciau lagamina,bet nezinau koks oras
bus...
Toks ir liudna ne i Afrika isvaziavo ir ne metams😉Pas
kaimynka buvau del Evos susitart,kad ryt nuvestu,o dabar
vakarieniaujam ir jauciu eisiu gult miego noriu😀
Oho kaip anksti😀Manieji jau sukile pusryciauja😉O as vis
mastau ar nieko nepamirsau idet..Ot stresuosiu kol jie
nenuvaziuos ypac del mazojo,nors aiskinom,kad mamos nebus
keleta dienu kartu.Pirma karta isleidziu ilgesniam laikui
tik su teciu😀
Nepersiplesiu,jei su vyrais vaziuot iki lincoln roado,tai
su Eva ne persirenkt nespejam,nes paims Eva is mokyklos,tada
mane is darbo ir leks I kelia nori I kelta spet😀
Puse nakties vyra stumdziau,kad pasitrauktu,nes karsta
man miegot,o ir siaip sunkiai uzmigau,o ko tu
nemiegojai?Grisiu namo isleisiu vyrus ir miegosiu kiek
noresiu beveik😀Vistik neisiu I Tulpe siandien atkeliau is pi
skrydzio bus visa diena laisva😀
As apsikuopiau dabar tik kavos uzsikaiciau😀Mano
skalbiniai lauke dziuna tyngiu ka nors daryt vyras
parpia,pusbrolis irgi jiems vakar matyt linksma buvo😃
O pas mane visas balius gausis,tai jau vyras prijuokins
siandien😃Sedziu su kava kieme sveciu laukiu,saslykine
kurenas tikras poilsis tik ezero truksta😀
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Maniskiai jau Vokietija baigia pervaziuot,stos degalinej kavos pirkt😀Ieskai pirkt ka nors ar siaip?😉
Sekmadieni nakti busim jau namie,o isskrendam ketvirtadieni😀Uzsikaiciau kavos tirpios su pienu,ranksluoscius pakeiciau vonioj😀
Oras ir man itakos turejo jau nuo pietu miego norejau vakar😀Nedings niwkur tie svogunai😉As I darba,Evos pasiimt ir I kirpykla,tai kaip ir visa diena bus musu😀Vakar su vairuotoju susirasiau ar tikrai nuves I oro uosta,bilietus atsispausdinau,tai susideciau lagamina,bet nezinau koks oras bus...
Vakar vakare dar pries kelta pakalbejom,o siandien pries darba zadejo paskambinti man😉Nepavargstu baisiai namie,tai ir miego uztenka😀
Labas rytas,miegojau lyg ir gerai buvau puse 5h prabudus,bet istempiau dar valandele😀
As sunelio lovoje.Labanakt
Toks ir liudna ne i Afrika isvaziavo ir ne metams😉Pas kaimynka buvau del Evos susitart,kad ryt nuvestu,o dabar vakarieniaujam ir jauciu eisiu gult miego noriu😀
As isleidau vyrus,namie tvarka,tai poilsis😉
As jau vyro laukiu😀Smagu girdet,kad tavo beda greit issprende😀
As apsipirkt isejau darbe vis pramoga😃Jei iseis ketvirtadieni dirbsiu iki 11h tik😀
Profilaktiskai einu I metus viena karta man uztenka😀As jau darbe apdujus jauciuos gal,kad oras ant lietaus traukia...
Oj kaip negerai..Butinai reik pas dantiste,o ypac,jei skauda,nes danties skausmas pats bjauriausias.
Juk mes mamos viskas tuom pasakyta😃
Oho kaip anksti😀Manieji jau sukile pusryciauja😉O as vis mastau ar nieko nepamirsau idet..Ot stresuosiu kol jie nenuvaziuos ypac del mazojo,nors aiskinom,kad mamos nebus keleta dienu kartu.Pirma karta isleidziu ilgesniam laikui tik su teciu😀
Laikas tikrai greit lekia😉
Nepersiplesiu,jei su vyrais vaziuot iki lincoln roado,tai su Eva ne persirenkt nespejam,nes paims Eva is mokyklos,tada mane is darbo ir leks I kelia nori I kelta spet😀
Puse nakties vyra stumdziau,kad pasitrauktu,nes karsta man miegot,o ir siaip sunkiai uzmigau,o ko tu nemiegojai?Grisiu namo isleisiu vyrus ir miegosiu kiek noresiu beveik😀Vistik neisiu I Tulpe siandien atkeliau is pi skrydzio bus visa diena laisva😀
Labas rytas,as ir nekaip ismiegojau..
Mes buvom iki karuseliu paleke,o dabar visi svarus titanika ziurim😀
Mes jau susiruose pilnumoj gal nieko nepamirsom😀
Labas rytas😀Mes tik dabar atsikeleme jauciuos persimiegojus kolkasbert reiks judet😀
Liko pusbrolis nakvoti dar nakciai,tai nieko nepasidariau😀Ziurim futbola susede,nors as jau knapsiu beveik😀
Mes buvom apsipirkt isleke😉
As apsikuopiau dabar tik kavos uzsikaiciau😀Mano skalbiniai lauke dziuna tyngiu ka nors daryt vyras parpia,pusbrolis irgi jiems vakar matyt linksma buvo😃
Labas rytas😀As bardaka tvarkau vakar pati pirma su vaikais gult nuejau nei sveciu neisleidau☺Ot geri laikai nei gurksnot nebereikia😃
O pas mane visas balius gausis,tai jau vyras prijuokins siandien😃Sedziu su kava kieme sveciu laukiu,saslykine kurenas tikras poilsis tik ezero truksta😀
As pajungiau gal nelis😉
Deje,bet nesiunte...Gal viskas bus gerai susitvarkys😉As jau namuose kavyte geriu ramiai seimyna kazkur isvaziavusi😀
Eik pailset😉Ka del rankos sake?Kaip consule?
Aciu😀Nu kaip sekas?😀