Labas rytas,MPSK vadinas,o ten kikboksas ir dar ivairus
dalykai ieina dar tik antroj treniruotej buvome dvi savaites
bus nemokamai,o paskui trenere viska surasys,nes sakiau,jog
del darbu ir ivairios Evos veiklos nespejame i kiekviena
treniruote?
Tai cia visai neseniai pradejote? Ka lankote? As jau
lovoje ryt i darba ,noriu issimiegoti.pas mane ir si savaite
tokia uzimta bet gerai tikiuosi reikalai pajudes 😉
labanat.
As treniruotej Evos laukiu isigijau dar viena galvos
skausma ir gerai,kad nori kazka lankyt ir tingisi lakstyt po
darbo kazkur ziuresim kaip cia jai seksis?Isvis si savaite
darbu pilna gerai,kad emailu,telefonu eina susitvarkyt
viska,nes nuo koju nusivaryciau?
Labas rytas,maniskiai nuo treciadienio atostogavo uzdare
mokykla dezinfekavimui kazkoks vaikas Italijoj buvo per
atostogas,tai ir as papildomo poilsio gavau?Sveikatytes tavo
seimynai?Pas mane ir reikalu prisikaupe buvo,bet per vakar
apmazinau,o siandien dirbu iki pietu?
Laba vakara,seniai buvau uzsukusi.tai vis kokiu darbu tai
dar ko atsirasdavo. O ir kelias dienas prastai jauciuosi
balsus uzkimes gerkle skauda o ir kosulys nori
kipti.siandien ir vaikai prie manes prisidejo.tik maniskis
dar laikosi.
Susirast gali greit,bet popieriu tvarkymas uztrunka ir
dar priklauso nuo to ar namas jau tuscias ar jame kazkas
gyvena dar vis ir t.t,o ir zmogus dar gali persigalvot iki
kol exchange sutartis nepasirasyta..
As jau senokai lovoje ,dar spejau zurnala
perskaityti.siandien gavome geru ziniu kad sutiko su musu
pasiulimu 😀 .kiek jus laiko uztrukote su dokumentais?
Labas rytas,mes visur ziurejome.lengviau pasakyti kur
neziurejome: bretone westvude pastone ir
weringtone.sestadieni suradome waltone netoli
mokyklos.siandien turim gauti atsakyma ar prieme musu
pasiulyma. O kainos visokios.prasideda 180 ir iki 230
Labas rytas,sake liektuvas sugedo o ir oras ne is
geriausiu... visa savaite savo namu ieskom. Vakar radom
labai faina namuka ir pasiulyma davem.bet kad savaitgalis
niekas be pirmadienio nepajudes.
Sveika,pas mane reikalu daug visai neturiu laiko cia
uzsukti.speju jus jau seniai namuose😉 drauge savaitei su
seima buvo isskridusi i Lt tureko grizti siandien bet
atidejo skryti iki rytojaus.labai namalonu kaip taip
buna.sakau gerai kad sestadienis.
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Sveika,zinau.maniskiai lanke pries pora metu.apranga juoda.
Labas rytas,MPSK vadinas,o ten kikboksas ir dar ivairus dalykai ieina dar tik antroj treniruotej buvome dvi savaites bus nemokamai,o paskui trenere viska surasys,nes sakiau,jog del darbu ir ivairios Evos veiklos nespejame i kiekviena treniruote?
Tai cia visai neseniai pradejote? Ka lankote? As jau lovoje ryt i darba ,noriu issimiegoti.pas mane ir si savaite tokia uzimta bet gerai tikiuosi reikalai pajudes 😉 labanat.
As treniruotej Evos laukiu isigijau dar viena galvos skausma ir gerai,kad nori kazka lankyt ir tingisi lakstyt po darbo kazkur ziuresim kaip cia jai seksis?Isvis si savaite darbu pilna gerai,kad emailu,telefonu eina susitvarkyt viska,nes nuo koju nusivaryciau?
I Lt siunciau .paziurejau po keliu valadu jau buvo.
Nuo 8h,bet dar vis vaikus i mokykla keliu ir siaip rytais nemegstu skubet?Jei cia UK,tai 2h maksimumas.
Nesuprantu kiek trunka pinigu persiuntimas is saskaitos i i sas .penktadieni ryte issiunciau siandien dar nera...
Nuo 7 tau darbas? As po kompa narsau ,naujienas skaitau.
Labas rytas,as jau ir su kavyte i darba ruosiuosi?
Labas rytas,as jau gyva .vyra i darba isleidau.jauciuosi pailsejusi 😀
Nieko cia garsaus ir musu mokykla nevienintele tokia?Dziugu,kad priemoniu imasi,o nelaukia kazko?
Labas rytas,tai cia ta garsioji jusu mokykla . As poilsiauju tikiuosi iki antradienio geriau jausiuosi...
Labas rytas,maniskiai nuo treciadienio atostogavo uzdare mokykla dezinfekavimui kazkoks vaikas Italijoj buvo per atostogas,tai ir as papildomo poilsio gavau?Sveikatytes tavo seimynai?Pas mane ir reikalu prisikaupe buvo,bet per vakar apmazinau,o siandien dirbu iki pietu?
Laba vakara,seniai buvau uzsukusi.tai vis kokiu darbu tai dar ko atsirasdavo. O ir kelias dienas prastai jauciuosi balsus uzkimes gerkle skauda o ir kosulys nori kipti.siandien ir vaikai prie manes prisidejo.tik maniskis dar laikosi.
Jau zinok nepamenu as reik gerai pagalvot,bet jau lygtais kai link pabaigos buna visi popieriai,pazymos del busto padaryti..
O kada ja pasiraso?
Susirast gali greit,bet popieriu tvarkymas uztrunka ir dar priklauso nuo to ar namas jau tuscias ar jame kazkas gyvena dar vis ir t.t,o ir zmogus dar gali persigalvot iki kol exchange sutartis nepasirasyta..
Sveika,bendradarbe pirko uztruko 3 men.o mes per savaite susiradome. Ziuresim kiek cia uztruks.
Labas rytas,mes palyginus neilgai iki 2men kazkur,kol gavome raktus?
As jau senokai lovoje ,dar spejau zurnala perskaityti.siandien gavome geru ziniu kad sutiko su musu pasiulimu 😀 .kiek jus laiko uztrukote su dokumentais?
Tai tada visai gerai?As pagaliau baigiau kuistis namie vis ka randu pasitvarkyt?
Ne ne naujos statybos.mes tokiu visai neziurejome. tik su visisku remontu ir renovacija .isikeli ir gyveni 😉
Tai jau cia gal naujos statybos eina uz tokia kaina?As jau namucio traukiu,nora pakeliui visokiu smulkiu reikaliuku turiu?
Labas rytas,mes visur ziurejome.lengviau pasakyti kur neziurejome: bretone westvude pastone ir weringtone.sestadieni suradome waltone netoli mokyklos.siandien turim gauti atsakyma ar prieme musu pasiulyma. O kainos visokios.prasideda 180 ir iki 230
Idomu kokiam rajone ziurite ir kokios kainos,jei nepaslaptis??
Taip .atejo laikas 😀
Labas rytas,namus pirksite??
Labas rytas,sake liektuvas sugedo o ir oras ne is geriausiu... visa savaite savo namu ieskom. Vakar radom labai faina namuka ir pasiulyma davem.bet kad savaitgalis niekas be pirmadienio nepajudes.
Labas vakaras,kuom taip uzsiemus??Mes dar tik vaziuojame namo baigesi atostogos greit praejo...Bus ka prisiminti?O tai delko atidejo?
Sveika,pas mane reikalu daug visai neturiu laiko cia uzsukti.speju jus jau seniai namuose😉 drauge savaitei su seima buvo isskridusi i Lt tureko grizti siandien bet atidejo skryti iki rytojaus.labai namalonu kaip taip buna.sakau gerai kad sestadienis.