Labas rytas,buvau rasius,kad keicia pagaliau dienini
darba dirbs,o pobudis tas pats vairavimas?As dar lovoj,bet
ir tuoj kelsiuos ruostis?Aciu ir tau geros dienos?
Kaip gerai,kad mums jo darytis nereikia,nors dave po
rinkini i namus ekstra atveju parsinest,bet tikiuosi
neprireiks.As jau po namus pasisukinejau ir laukiu vyro is
darbo gristant vistik pirma diena idomu kaip sekes?
Sveika,as visa diena uzsiemusi. Ryte treneris pora
valandu musu suniuke treniravo . Paskui apsipirkti
vaziavome.iskejau kokio plono dzemperiuko su kisenemis
kurios uzsitraukia kad butu kur telefona isideti nes
dzinsose labai nepatogu.namie pas mane visi dzenperiai su
goptuvais arba be kiseniu... dar biski prigulusi buvau taip
diena ir prabego.labanaktis.
Labas rytas,as vakar tiek prisivaiksciojau,kad i lova
kritau kaip lapas?Siaip sekmadieniais visiskai
poilsiauju,bet energijos pilna,tai susitvarkiau namus ir
islekiau po pardes pasivaiksciot?
Labas rytas,i darba nereikia bet as ankstyva. Vyra i
darba isleidau sjalbykle baigia prasisukti ir leksiu i
vonia. Suo miega tai grindis issiploviau nes su ja sunku jai
kaip zaidimas paskui sluota lakstyti😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As dirbt nespejau,o jau breikas?Oras atrodo pasakiskas lauke reiks gal kur nulekt po darbo pasivaiksciot ar pabegiot?
Aisku. As vis ziovauju laukiu breiko noriu kavos atsigerti .vakar lyg ne velai nuejau miegoti ...
Labas rytas,buvau rasius,kad keicia pagaliau dienini darba dirbs,o pobudis tas pats vairavimas?As dar lovoj,bet ir tuoj kelsiuos ruostis?Aciu ir tau geros dienos?
Labas rytas,budinames 😉 as i darba ruosiuosi.geros dienos !
Tiek prirasiau ir viskas dingo ☹ pas mus testuos du kartus i savaite pirmadieni ir trecuadieni. O taviskis darba pakeite ar as maisau kazka...
Kaip gerai,kad mums jo darytis nereikia,nors dave po rinkini i namus ekstra atveju parsinest,bet tikiuosi neprireiks.As jau po namus pasisukinejau ir laukiu vyro is darbo gristant vistik pirma diena idomu kaip sekes?
Diena tai normaliai eina nes darba pakeiteme bet kad salta. Dar ryte turejau corvid testa darytis nezinojau gerai kad buvusi bendradarbe pasake...
Ne tau vienai man ir salta visa diena...Labai jau ilgai diena eina...
Sveika,ir tave 😀 kazkaip man siandien salta darbe gal del to kad lipdukus klijuoju ,mazai veiksmo...
Labas rytas,Musu dienele?
Sveika,as visa diena uzsiemusi. Ryte treneris pora valandu musu suniuke treniravo . Paskui apsipirkti vaziavome.iskejau kokio plono dzemperiuko su kisenemis kurios uzsitraukia kad butu kur telefona isideti nes dzinsose labai nepatogu.namie pas mane visi dzenperiai su goptuvais arba be kiseniu... dar biski prigulusi buvau taip diena ir prabego.labanaktis.
Labas rytas,as vakar tiek prisivaiksciojau,kad i lova kritau kaip lapas?Siaip sekmadieniais visiskai poilsiauju,bet energijos pilna,tai susitvarkiau namus ir islekiau po pardes pasivaiksciot?
As jau po masaziuko eisim su suniuku pasivaikscioti 😉
Baigiu apsikuisti ir eisiu iki tetos kavos atsigert vis idomiau negu ramybej sedet tegu studentas mokosi?
As su Lietuva papliurpiau o dabar tv ziuriu 😉
Labas rytas,as ir jau su kavyte vyras keles ir as nubudau?As kolkas ir eisiu tik pasitvarkyt,o paskui nezinau?
Labas rytas,i darba nereikia bet as ankstyva. Vyra i darba isleidau sjalbykle baigia prasisukti ir leksiu i vonia. Suo miega tai grindis issiploviau nes su ja sunku jai kaip zaidimas paskui sluota lakstyti😉
Kaip smagu tau?O as net nezinau ka veiksiu maniskiui kursai nuo ryto 7h bus nuotoliuniu budu iki pietu,tai jauciu pratinginiausiu ta laika?
Man nugara skaudena. Rytoj eisiu masazuka darytis 😉
Na taip?As darbe poilsiauju tyluma ir ramybe gal ir gerai ne tokia pavargus jausiuos?
Kaip as sakau atsiradau laiku ir vietoje😉 as pietys darau . Namus tvarkau 😉
Greitai tu cia sukiesi sveikinimai??As poilsiauju pries darba tikrai gerai,kad penktadienis?
As breikauju.pasigirsiu kontraka gavau 3 men 😀
Labas rytas,niekaip neprabundu tyngiu tynget?
Labas rytas, penktadienis 😀
Smagu tau?
As breikauju.o ryt baigsiu 12 .15 trumpa diena bus 😉
Labas rytas,o as nerasiau,nes tu nieko nerasei?Truputi po namus sukuosi ir leksiu i darbuka siandien pries 13h pradedu?
Labas rytas ,rute laiko nebuvo parasyti
Nieko visai skamba nesunkiai...As jau tuoj i darba judesiu?