Labas rytas,as jau breikauju?Mes sunestini darome per
Kucias,tai mano pirkiniai minimalus buvo,o Kaledom su vyru
pasitarem bus kugelis,mesyciu ir gal dar kokia misraine
pasidarysim,jei netingesim,nes 26d dirbu?
As dirbau,tai kazkaip lengvai su bendradarbe pasiplepejom
mergaitiskai ir visus darbus pasidarem,o dabar jau lovoj ryt
4h kelt,tai bus sunkesne dienele?Labanakt
Labas rytas,as vakar laisva vakara nuo virtuves
pasiemiau,tai tik saldytu kijevu su bulvytem prakepiau ir
viskas?Koks pavadinimas tos lietuviskos picos ar skanu??Man
siandien iseigine?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Retai dabar ka ismetu vis sumastau kaip suvartot?Pas mus ir ramuma tokia,tai tingulys imt pradejo.
Prisidarome o paskui viskas i siuksline eina 😉 ir as breikauju laikas nelabai eina …
Labas rytas,as jau breikauju?Mes sunestini darome per Kucias,tai mano pirkiniai minimalus buvo,o Kaledom su vyru pasitarem bus kugelis,mesyciu ir gal dar kokia misraine pasidarysim,jei netingesim,nes 26d dirbu?
Labas rytas,as ir vakar buvau lietuvyne truputi saldytos zuvies nusipirkau bet dar reiks vaziuoti pirkti .
Kaip gerai apsipirkome visur tuscia niekur stumdytis nereikejo?Greit visi draugiskai apsimetem,valgyt pasidarem ir mausim gult?
Man labai greitas sitas breikas atejo,ir man reiketi bet ne siandien😉
Dar geras pusdienis ir namucio?Leksim sventem apsipirkt,kad nereiktu grybaut?
As breikaut atejau ,laikas pusetinai eina …
As su vejeliu dirbu,kol nuovargis neatsirado?
Kaip tingisi …
Aciu?
Labas rytas,as ir virduliuka jau uzkaiciau ir tau geros aciu 😉
Labas rytas,as jau kavinuosi?Geros tau dienos?
As ir jau lovoje ,greit diena praejo ,labanaktis .
As dirbau,tai kazkaip lengvai su bendradarbe pasiplepejom mergaitiskai ir visus darbus pasidarem,o dabar jau lovoj ryt 4h kelt,tai bus sunkesne dienele?Labanakt
As dar buvau prigulusi ir tik 10 keliausi 😉 papusryciavome ,eisiu karka pakisti kepti vakar issiviriau tai tik paskrudinsiu 😉
Labas rytas?as tik dabar nubudau eisiu kavos gert?
Labas rytas,nubudus as jau,nors i darba nereikia bet gyvunai nelaukia…
Labuka,as tik dabar po darbuko su arbata prisedau?Truputi su vaikais pabendrausiu ir mausiu gult ryt vel i darba?
Mes siandien po parduotuves laksteme,paskutines dovanas supirkt,paskui buvau prigulusi o dabar einu kazka vakarienei ziureti 😉
Labas tiek prirasiau ir viskas dingo☹
As seriala ziuriu ir sarasiuka maisto pirkiniam darausi noriu pirmadieni viska susipirkti,jog butu visiska ramybe?
Teisingai taip ir vadinasi,mes ir buvom mano merginai kraujo tyrima darys ,galvoju kad pas ja gelezies kiekis mazas…
Jei neklystu Domuk ar kazkas tokio...As pilna reikalu paskutines dovanas po egle padejau,poliklinikoj buvau,o dabar vel i trasa varau?
Uzklausiai o pavadinimo neatsimenu ,cia tie patys kur spaldinge Lt picerija turi tai cia atidare 😉
Labas rytas,as vakar laisva vakara nuo virtuves pasiemiau,tai tik saldytu kijevu su bulvytem prakepiau ir viskas?Koks pavadinimas tos lietuviskos picos ar skanu??Man siandien iseigine?
Labas rytas,ir savaites ner 😉
Sugalvojau tiksliau manuskis uzsimane silkutes su bulvemis su lupenomis😉
Ka gaminsi grizusi seimynai?as be minciu siandien… vakar isbandeme lietuviska pica ,tik ilgokai veza …
O mano telefonas vel grybauja ,neranda interneto ☹