Labas rytas,as vakar iki galo isziurejau Eurovizija,bet
kazkaip siemet tokio labai wow nemaciau,o ir nugaletojai
jauciu kaip ir aiskus bus siemet,nebent dar kaip kurios
salys turi nors truputi sveiko proto...
Nezinau kaip siandien pietus kroviausi puse liko namie …
gerai kad kuprineje turiu dziovintu vaisiu…kazkokia
diena,ryte ateinu i darba net nebuvau uzrasyta i
sarasa,pamirso mane 😉
Mane nuo ryte sunervino vienur dirbau issiunte kitur …bet
mieko laikas kaip ir eina .as saltibarkscius darysiu,vakar
vyras is mini poli visko nupirko,tiesa dar i lidka kresnikiu
reiks nubegti nes namie tik lasiniu turiu 😉
As vel susiemiau su mityba,tai jau breikauju?Kazkaip
kolkas lengvai gaunas dirbti,tai gal siandien anksciau namo
keliausiu?Noriu balandeliu pasidaryti bus ir skanu ir
sveika?
As jau lovoj nepasiseke anksciau darbo baigt tik pradejau
ruostis namo ir meistras paskambino teko jo sulaukt buvau
pazadejus...Mazdaug viska pasidariau namuose,bet pavargau
reik issimiegot gerai visas 5d reiks dirbt baigesi bank
holidejai?
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Ziuresim sestadieni,as jau breikauju,labai anksti nes visai kitur dirbu bet nieko tuoj namo😉
Labas rytas,as vakar iki galo isziurejau Eurovizija,bet kazkaip siemet tokio labai wow nemaciau,o ir nugaletojai jauciu kaip ir aiskus bus siemet,nebent dar kaip kurios salys turi nors truputi sveiko proto...
Labas rytas,as vakar dar i pabaiga eurovizija isijungiau tai velokai atsiguliau. Bet nieko penktadienis ir neber savaites …
Saltibarscius pasidaryt juoku darbas?As skalbima grizus pajungsiu ir turbut tinginiausiu lygtais viskas padaryta?
As breikauju,galvoju grizusi saltibarkstiu pasidaryti,taip uzsimaniau visko turiu tik padaryti reikia 😉
As namie buvau kaip gerai pasidariau ka reikejo,o dabar vel trumpam i darba ir tada jau namo?
As breikauti atejau.
Labas rytas,jau seniai nubudusi ir darbe su kavyte popierius tvarkausi?
Labas rytas,budinames 😉
Kai truksta zmoniu nusiuncia kur reikia.
Bet kaip suprantu,jei nori,tai bet kada pakeicia darbo vieta?As kokteili susiplakiau ir eisiu koju istiest?
Visi zmones suskirstyti kur dirbs .as ir namie .
As jau namo keliauju?Nusipirkau braskiu darbe,tai reik dar dabar kokio paprasto jogurto uzsukt nusipirkt?Kas dar ten per sarasai pas jus buna?
Nezinau kaip siandien pietus kroviausi puse liko namie … gerai kad kuprineje turiu dziovintu vaisiu…kazkokia diena,ryte ateinu i darba net nebuvau uzrasyta i sarasa,pamirso mane 😉
Reikejo jau lietaus tikrai.
Siandien visa diena turetu lyti,bet ir gerai zole sejome greiciau sudygs ir uzaugs,o ir laistyt nereiks?
Labas rytas, lynoja. As visa ziurejau tikrjau jad musiske pateks i finala 😀
Labas rytas,as irgi ziurejau,bet uzmigau beziuredama reiks gal atsisukt siandien grizus?
As eurovizija ziuriu lovoje.
Nu dabar aiskiau?As uz gero pusvalanduko namo keliausiu uzteks siai dienai dirbt?
Rukyta smulkinta sonine😉 ir as breikauju
Kas tos kresnikes???As vel breikauju dar pora darbeliu ir namo jauciu trauksiu?
Mane nuo ryte sunervino vienur dirbau issiunte kitur …bet mieko laikas kaip ir eina .as saltibarkscius darysiu,vakar vyras is mini poli visko nupirko,tiesa dar i lidka kresnikiu reiks nubegti nes namie tik lasiniu turiu 😉
As vel susiemiau su mityba,tai jau breikauju?Kazkaip kolkas lengvai gaunas dirbti,tai gal siandien anksciau namo keliausiu?Noriu balandeliu pasidaryti bus ir skanu ir sveika?
Greiciau diena prasides,greiciau baigsis ir bus galima ilsetis?
Labas rytas,galejo dar neskambeti zadintuvas man dar truko miego bet bus gerai 😉
Labas rytas,Atrodo,kad issimiegojau?
As ir jau lovoje,visai nusilalusi jauciuosi galva skauda .einu miegoti,labanakt.
As jau lovoj nepasiseke anksciau darbo baigt tik pradejau ruostis namo ir meistras paskambino teko jo sulaukt buvau pazadejus...Mazdaug viska pasidariau namuose,bet pavargau reik issimiegot gerai visas 5d reiks dirbt baigesi bank holidejai?
Man i pabaiga prailgo diena …