Grizus dar reik pakeisti patalyne jei toks vejas
staigiai prapus ,man patinka tokia gaivia vel uzdeti
😉sedziu ir prisigalvoju as sau darbu 😀noriu pailseti sunki
savaite buvo 😉
Issijudinau greit breikauti eisim😉 kur tu prapuolusi si
ryta ?bizi ?nei pasilabinti neuzsuki 😉 as vakare kai griztu
tai beveik neuzsuku tai ta tai ana darau ir ziuri kad jau
laikas miegoti …
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Smagu as ir tuoj is darbo eisiu😉
As jau namucio lekiu pavyko?
Maciau ir as kad oras nekoks …dar valanda kaip letai man siandien laikas eina …
As jokiu planu neturiu,tai eisiu pabegiot ryt maciau lietu zada bus galima namie krapstytis?
Grizus dar reik pakeisti patalyne jei toks vejas staigiai prapus ,man patinka tokia gaivia vel uzdeti 😉sedziu ir prisigalvoju as sau darbu 😀noriu pailseti sunki savaite buvo 😉
Vakar nieko negaminau,likucius damusinejom,balandeliu buvo.o siandien anksciau grisiu tai galesiu gaminti .gal dar sriubos reiks isvirti 😉
As nieko negaminsiu,nors yra planas anksciau baigt darba,bet jau tyliu,kad nebutu kaip vakar?
Kugeli siandien kepsiu grizusi tai reiks vistienos tik nusipirkti 😉
Labas rytas,kaip gerai kad penktadienis😀 nubudau gerokai pries zadintuva 😉
Labas rytas,as dar lovoj vartausi,bet reiks tuoj kelt?
As jau namie ,eisiu sildyti vakaryksciu balandeliu ir ilsetis .pavargau darbe …
O man netiketai deliveri atveze,tai truputi teko uztrukti darbe,bet jau tuoj keliausiu namo?Reik dar uzsukt i poliklinika del kraujo tyrimu susitart?
Ir komisija net neuzsuko pas mus be reikalo cia visi lakste😉
Apsipirkau bet prakriskai visa savo breika sunaudojau …
O as labai super dirbu labai lengvai?
Per kita breika iki lidlos eisiu reikia truputi apsipirkti 😉
Pas mus komusija ateina tai visi laksto kaii su…
As siandien papildomus darbelius noriu pasidaryt,bet manau galesiu eit namo anksciau,nebent kas nutiktu nesuplanuoto?
Labas rytas,labai didelis vejas paskui maciau nurims.lyg isimiegojau bet 12 nakties suo pradejo loti nezinau ka ji isgirdo tai keliausi paziureti .
Labas rytas,as jau su kavyte?Lauke nebuvau,bet lygtais didelis vejas yra siandien...As vakar seriala uzsivepsojau,tai siandien vos is lovos islipau?
As jau lovyteje,labanakt
O as po namus kaip vijurkas pasisukinejau,o dabar jau virsuj pries tv kojas istiesiau?
As taip skaniai pavalgau sutvarkau virtuve ir eisiu kojas istiesti😉
As ir galvoju apie balandelius,bet gal savaitgali?
As jau namie sildausi su kavyte?Grizau po darbo planas buvo pabegioti,tai ne tik pabegiojau,bet ir nusiprausiau,susalau tikiuosi neapsirksiu?
Dar valanda ir namo😉 eisiu balandeliu daryti 😀
Man neiseina taip naktim pusi gaudau tai visai butu … vis 3 val nubundu …
Laba,ai net nezinau,nei bizi,nei nebizi,tiesiog kazkaip neuzsukau?O as vakarais poilsiauju vakar net nusnaudziau posmeli?
Issijudinau greit breikauti eisim😉 kur tu prapuolusi si ryta ?bizi ?nei pasilabinti neuzsuki 😉 as vakare kai griztu tai beveik neuzsuku tai ta tai ana darau ir ziuri kad jau laikas miegoti …
Labas rytas,oi si ryta sunkiai keliausi …