As duona pakisau kepti sutvarkysiu virtuve ir eisiu i
virsu. Pameciau siandien auksini zieda ,paprastas ,senas
vyras dar draugaudamas padovanojo i dekinga tarp lentu
ikrito dar maniskis bande istrukti bet nepavyko teks nauja
pirkti …
As grizau po darbo ratuka apibegau,greitu cebureku
prikepiau ir eisiu tynget😉Kitos savaites gale musu langai su
durim turetu atkeliaut,tai turesim ka veikt ir mes😀
Labas rytas,as vel ankstyva jau pasikavinus😉Vakar buvau
antakiu tvarkyt,sveciuose,o siaip namuose prabuvom,nes
svecia turim palikta pasaugot labradora maziuka,tai veiklos
pilna,kai pasiims reiks eit tvarkytis😀
Mes tik dabar normaliai pradejom dirbti,taisem rytines
kliurkas…kolege mano pavere produkcijos per mazu
svoriu,kaip cia jai taip gavosi buteliukuose po 45 g
truko…tai vel teko atidaryti ir dapilti …
Labas rytas,visai nelaiku ta saulute vakar islindo kai
pabegiot susiruosiau,tai nekazka ant saulutes buvo
atpratus😃As jau darbelyje kavinuosi ir kilsiu darbuotis🙂
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
As duona pakisau kepti sutvarkysiu virtuve ir eisiu i virsu. Pameciau siandien auksini zieda ,paprastas ,senas vyras dar draugaudamas padovanojo i dekinga tarp lentu ikrito dar maniskis bande istrukti bet nepavyko teks nauja pirkti …
As grizau po darbo ratuka apibegau,greitu cebureku prikepiau ir eisiu tynget😉Kitos savaites gale musu langai su durim turetu atkeliaut,tai turesim ka veikt ir mes😀
As sune vedzioju,namie dulkiu kalnai plesia senosios vonios plytelias,kai viskas issinese visai nemazas kambarys paliko 😉
Aciu😉
Labas rytas as lovyteje vartausi 😉 geros darbo dienos 😉
Labas rytas,kavinuosi ir leksiu i darbuka😉
Pas mane ir poilsio diena 😀
Vakar ryte atveze,o siandien pasieme🙂Gerai visai sutare pazaide,pasipyko😆Virtuvej sukinejaus,o dabar jau poilsis tikras sekmadienis🙂
Labas rytas,as dar lovyteje.mes ir vakar tai sen tai ten. Apsipirk buvome . Maikuciu sortuku nusipirkau.ilgam mazylis pas jus? Kaip sutare su jusiske?
Labas rytas,as vel ankstyva jau pasikavinus😉Vakar buvau antakiu tvarkyt,sveciuose,o siaip namuose prabuvom,nes svecia turim palikta pasaugot labradora maziuka,tai veiklos pilna,kai pasiims reiks eit tvarkytis😀
Labas rytas,as tik neseniai atsikeliau vakar velokai atsiguliau su sunenu per viber kalbejom. Einu nauja dusa isbandyti 😉
Labas rytas,as vakar taip smarkiai darbavaus,kad net neturejau kada pasilabinti😊Oras super nuo pat ryto saulute sviecia😉
Labas rytas,budinames 😉 ir vel savaites neber…
Man ir vel dienele su vejeliu lekia😉
Ir breiko sulaukiau 😉
Labas rytas,ir as tuoj kelsiuos siandien pries zadintuva nubudau 😉
Labas rytas,as taip gardziai miegojau,kad vos nepramigau😀Dabar stengiuos issibudint,nes dar visa mieganti jauciuos🙂
Aciu🙂Man laikas lekte lekia tik spek suktis siandien😉
Man kazko laikas siandien neina ….
Ir tau,nieko tas ejimas tik kad dar dovanas tempiu bendradarbe su jubiliejumi sveikinsim sakoti didziausia pirkom
Labas rytas,jau nubudus nubudus😀Geros dienos😉
Labas rytas,budinames 😉 as si ryta ankstyva ,teks paciai i darba eit vyras turi anksciau isvaziuoti tai negali manes nuvesti…
Man ir nebedaug liko 😉
Beabejo,kad taip...As jau namucio lekiu😉
As sakiau kas nedirba tas neklysta…
5h tureciau pradet,bet su kavyte su viskuo iki 6h issikrapstai is ofiso😃Visiems klaidu pasitaiko😉
Mes tik dabar normaliai pradejom dirbti,taisem rytines kliurkas…kolege mano pavere produkcijos per mazu svoriu,kaip cia jai taip gavosi buteliukuose po 45 g truko…tai vel teko atidaryti ir dapilti …
Labas rytas,kelinta tu pradedi? As tik dabar kava kaiciu
Labas rytas,visai nelaiku ta saulute vakar islindo kai pabegiot susiruosiau,tai nekazka ant saulutes buvo atpratus😃As jau darbelyje kavinuosi ir kilsiu darbuotis🙂
Islindo i vakara 😀